Dulceturi si papanasi sept-oct 2007 (382)
Raspunsuri - Pagina 21
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Abia astept sa ne revedem! ![]() Aseara v-am vizionat pozele de pe picasa!Ce bine arati ![]() Si ce frumosi sunteti toti 4! Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Antalya 2009 Nasi 2009 Povestea nasterii |
Teodora iubita esti prea buna cu mine. Nu am uitat ca m-ai cimplimentata si la spital
. Trebuia sa ma fi vazut fara machiaj si unflata toata cind am iesit din operatie...Ce sa zic...sunt necajita ca am cam neglijat fata ci hidratarea si antiridul si se cam vede pe la ochi. Sper sa mai salvez ceva. Am pus si un kg de Paste...sper sa o iau in directia opusa de acum.
Bafta maxima cu diso. Vei arata fantastic in costumele acelea de baie minunate!!!
Veroboroda, multumesc si tie draga mea pentru compliment.

-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
| citat din mesajul lui mandarinutza Erina, cam toate servetelele umede sunt pline de chimicale, eu la Antonia le-am folosit doar afara.Acasa o spalam de fiecare data, imi aduceam apa calduta de la baie intr-un vas in dormitor unde era masuta de infasat si o spalam acolo cu vata si apa si sapun de bebe. Incearca sa folosesti servetelele umede cat mai putin, doar afara sau noaptea. Iar scutece, sa te uiti sa nu folosesti din cele care au anumite geluri - stiu ca cele de la Pampers aveau o substanta in plus, noi am folosit Happy si Huggies mai mult. Eu azi am programat manichiura si pedichiura si apoi ma intalnescu cu o verisoara din Olanda si cu fetita ei, care stau cateva zile in Buc. Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 23s+ ![]() Poze |
Si au am inceput sa il spal la fiecare schimbat. Il iau la baie sau folosesc un lighenas exact ca tine. Inca suntem in testari sa vedem de la ce este...
Infumusetari si intilnire placute.
Erina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Nu conteaza de unde le cumperi, daca au lotiune pe ele. Tudor a facut de la Pampers niste bubite rosii, si i-am pus doar o data, primisem unul mostra. Si de atunci nu am folosit nimic altceva decat Libero, care e fara nicio lotiune. In tara cred ca am cumparat Happy... =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
ma puneti pe ginduri cu gelul si lotiunea...luam si libero...
Erina spune:
| citat din mesajul lui ramonaiani Noi raciti . Eu am gatul in pioneze, de 3 zile stau pe Strepsils, dar tot nu trece . Teodora eu i-am dat Elizei lapte de vaca full de la un an si ceva. Si mamicile de la odiseea lui Daniel spun ca e mai mult reclama la laptele asta praf pt copii, singurl avantaj e ca are mai mult fier in el, dar daca copilul isi ia fierul necesar din celelalte alimente de la masa, apai sunt cam bani aruncati pe lapte praf. Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09) |
Sanatate multa!!!
Si Daria maninca lapte normal cu cereale. Pentru ca se constipa si eu am in plan sa ii scot NAN-ul...acum nu stiu ce sa zic despre calitatea laptelui de pe la noi.
Un filmulet interesant despre lapte pe youtube. The truth about milk...
Erina spune:
| citat din mesajul lui Sabina Erinuta, Culcer si Palicari mi-au zis mereu ca de la scadere. Explicatia? Greutatea de la nastere nu e cea reala, abia cand se elimina meconiul si fluidele in exces incepe bb sa creasca de-adevaratelea. Oricum ar fi insa, David e in grafic, asa ca eu continui sa te incurajez cu alaptatul exclusiv si cat mai des. Si gh a avut kk moi mai multa vreme. Dexpre oi, suntem bine, gh tot cu scutece, dar vb din ce in ce mai elaborat, e iubitor si dulce. Sofia e si ea incantata de mu te. Iar eu am 62.3 kg Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Pare logica explicatia. Oricum ar fi ma bucur ca e de bine evolutia lui David. Sa vedem luna asta ca tare e infundat si maninca greu.
Sa zboare kilogramele si felictari pentru copii cuminti!

de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
. Eu am gatul in pioneze, de 3 zile stau pe Strepsils, dar tot nu trece