Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *258*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

poftiti la !!!

vremea ne da planurile peste cap .. in weekend ploua, mai ales la munte .. n-are rost sa mergem si sa stam in casa .. eu vroiam sa ia si copiii aer curat, sa stam afara, sa facem gratar ... vroiam iesirea asta ptr ca duminica e ziua sotului si mi-a spus ca n-are chef de nimeni .. ci doar sa plecam in familie la munte (sambata e si ziua de nastere a socrelei) .. probabil ca vom ramane acasa si vom iesi undeva la un restaurant mai aerisit, mai ales ca le luam si pe gaze cu noi ..

roli am votat! tin pumnii sa castige!

mirikule super mommy de 3 baieti! imi pare rau pentru ghiozdanelul lui bruno .. ce copii rai .. sper sa vina repede cel nou si sa nu mai fie tristut iubitul mic.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ciao,

Votat si eu, Roli!

Am admirat zuzulinele, Helene - dak ai trecut pe picassa numai de-acasa pot.
Minunate : Eva este o adevarata domnisoara, iar pe Anna as gadila-o toata ziua!

Si, bulinul Razvi - tare chipes si mandru!

Si pe Andreil-am admirat, la masa de lucru; si pe Benji, la iarba verde!

Am pus si eu poze de la Paste (primele sunt din duminca Flroiilor):de-aici cine are timp si chef.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Buna ziua , zuzici !
Hristos a inviat !

Am revenit si noi din scurta vacanta de la Campulung...de fapt ne-am intors marti seara dar n-am avut deloc timp sa intru pe net .
A fost foarte frumos acolo , cel putin , duminica a fost o zi de vis...am stat toata ziua in curte , la soare , m-am prajit pe nas iar Sara era in culmea fericirii ca si-a reantalnit micii prieteni cu care s-a jucat vara trecuta.

Sara s-a rasfatat peste poate , cat a fost bolnavioara i-a cautat toata lumea in coarne , apoi la Campulung , la fel...unul o certa si altul imediat sarea s-o consoleze daca bazaia , asa ca acum face numai ce vrea , bineinteles exact pe dos fata de ce i se spune , este Gica-contra , daca nu-i facem voia se tavaleste pe jos , urla , ne bate ...am inceput sa aplicam metoda pe invers , adica , daca vrem sa faca ceva , ii zicem sa faca exact opusul. De ex. , daca sta lungita pe jos , ii zicem sa nu cumva sa se ridice , sa stea acolo , si imediat se ridica...nu stiu daca procedam bine , dar alta metoda nu tine.

Este sacaita , maraita , mamoasa din cale-afara ...nu stiu ce o mai deranjeaza , mai asteptam un rand de masele , cred ca ii mai iese vreuna ca asta este starea ei obisnuita in cazul eruptiei dentare.

A-propos , mai sunt clopotei carora sa nu le fi iesit toti dintii ? Cam pana la ce varsta trebuie sa aiba dentitia de lapte completa ? Eu sunt stresata ca Sara ar avea lipsa de calciu , ca nu i-am dat niciodata supliment de Ca , si Vigantol nu i-am dat decat pana la 1 an , ea avand problema cu litiaza renala .
I-as face un set complet de analize , dar ma ingrozeste ideea sa mergem sa-i ia sange .

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Am pus si eu poze de la Paste (primele sunt din duminca Flroiilor):de-aici cine are timp si chef.

Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Ce Buburuza frumoasa . Mi se pare mie , sau a inceput sa semene foarte bine cu mami ?

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Buna zuzici!!

Am votat si eu Roli!Succes va doresc

Roxi papa-ti-as eu bulina ta draga cat e de frumoasa si oachesa!.
Cum mai e cu serviciu?

AM mai vazut si poze cu Andrei Casian Ce scump e in poza in care se stramba in somn.

Elleimi are rau ca v-a stricat planurile vremea asta.La multi ani sotului si La multi ani soacrei tale!

Noi, profitam de vremea de afara si cum se trezeste piciu papam si direct afara pana seara aproape de ora de culcare.
Face tot felul de nazbatii: de ex azi mi-a rasturnat pe pat toata punga cu cereale si manca linistit.
Mi-a "botezat" deja peretele proaspat zugravit cu vin .Asta s-a intamplat de Paste, camera fusese zugravita inainte cu o saptamana.
Acu de vreo jumatate de ora, maca si mi-a rasturnat pe covor castronul cu salata de rosii.
Mai bine tac ca deja ma ia cu ameteli.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Si ca sa fiu si eu ca zapacitu de fiu-miu,tocmai mi-am amintit ca am uitat sa ii pun pamers la somnic.Deja doarme de juma de ora .
Cum sa fac sa nu-mi ude patu?

RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Simo-gata ; da, mai multe perosoane mi-au spus ca a inceput sa semene si cu mine.

A propos de Ca; mie mi-a zis pediatra sa-i dau vigantol si in aprilie; ea are Ca putin peste lim max, dar a zis ca vien vara si sa mai pierde.

Ramo
Bine ca le-a rasturnat in pat si nu pe jos; Adela a aruncat punga cu pufuleti (de nervi ca i-am luat o jucarie) si apoi, s-a aplecat dupa ei - uitandu-se la mine, sa vada dak o vad.

Cu serviciul e naspa; eu am spus ca nu fac asa ceva; acum astept sa faca sedinta de board si sa discute 'cazul' meu (adik sa caute o cale cat de cat legala, sa ma zboare)

Buburuza de 2 ani
Albume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Gatta si noi mai avem de asteptat 4 molari. Nu cred ca ai motive de ingrijorare. Nici eu nu le-am dat la ai mei Ca vreodata. Doar Vigantol. Dar ea nu mai poate primi Vigantol deloc? Nici macar in lunile cu "r"?

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ginette, poate nu-ti fac nenorocitii de la servici beleaua. Dau afara asa fara nici un motiv? Eu cred ca poti sa-i ameninti cu datul in judecata ca nu au voie sa te dea afara daca nu accepti retrogradarea...fetele din domeniu, LauraD, Lala, ce ziceti?

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Nu-mi vine sa cred ca am reusit sa-i pun pampersu in timp ce dormea, fara sa-l trezesc, lui care e un sensibil la somn de aude si musca.

Gatta si lui Razvan ii mai lipsesc vreo 3 masele.
Mi-e mi-a zis doct sa nu-i mai dau vigantol.I-am dat pana in februarie si atat.

Roxi poate totusi s-a razgandit sefu.Daca nu, sa-i dea Domnu "sanatate"

RAZVANICI LA MARE 2009
Micul print-blog
Of viata-blog

Mergi la inceput