Regasiri (43)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

all
dastefa bine ati venit acasa

Noi am fost la Ct cu ceva hartii...acum eu mi-s obosita si ei plini de viata

sanatate tuturor

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Noi am fost anul trecut in bulgaria-albena si am fost f multumiti de hotel flamingo 5 stele si demipensiune..tare vroiam si anul asta sa merg noroc ca nu am luat bilete

Dastefa-bine ati revenit acasa cate ati mai tras,de la antibiotic papa mai putin miruna..o alaptezi..mai ai laptic?

Dolores-da o sa aiba un nume tare frumos printul mostenitor ,Antonia daca era baiat o chema David..
David ce nazbatii mai face?

Maya-cred ca la baieti e mai greu cu greturile..si la mine la fel a fost mai rau si la fel aveam dureri de stomac la inceput si greata toata ziua..acum am scapat inca nu am arsuri..uneori dimineata mai am greturi dar in rest sunt ok

Bamboletta 22+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Bambo pai de ce nu va duceti si in vara asta? Stai la umbra cu burtica. Noi ne ducem in Venus, am fost si anul trecut si f mult mi-a placut, numai familii cu bebelusi, copilasi, linistita statiunea, apa ok, chiar m-am relaxat super. Mergem tot la hotelul Sunquest, e curatel, are piscina si mancarea de la restaurant beton, totul proaspat. Prima oara cand nu am luat teapa la mare cu mancarea si i-am dat Anei cu toata increderea. Adik daca te duceai la ora 3 la masa nu mai gaseai mare lucru, decat ciorbica, pestele, puiul se consumau la pranz, am vazut cu ochii mei cum aduceau carnita zilnic. Cu bulgarii am eu pitici pe creier si mi-am promis ca nu calc. As fi vrut sa mergem si in Franta, Nisa, dar nu cred ca o sa am verde de la doctor, depinde cum va fi placenta, ca de la anu o sa ne miscam mai greu cu bebe mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Maya-cred ca la baieti e mai greu cu greturile..si la mine la fel a fost mai rau si la fel aveam dureri de stomac la inceput si greata toata ziua..acum am scapat inca nu am arsuri..uneori dimineata mai am greturi dar in rest sunt ok

Confirm si eu!!!!!!! La Oana nu stiam ce-s alea greturi, la Ana am avut ceva, dar putine si cu putina lamaie treceau, dar la Calin....uau....aveam toata ziua si nu treceau cu nimic. Si inca ceva: la fete aveam pofta de dulciuri, as fi bagat dulciuri non stop ( si se vede pe mine), pe cand la Calin aveam o pofta nebuna de acreli: gogosari, varza, castraveti...numai cand auzeam si aveam apa-n gura

Dolores, ce mai faceti, unde anume va duceti in Bulgaria?

Maya, si eu eram anti- bulgari, nu-i suportam, dar in urma cu 2 ani Calin era micut, nu puteam merge prea departe, avionul iesea din calcul ca am familie mare si costa mult, la noi pe litoral nici nu vreau sa aud, deci...am incercat Bulgaria ( Kaliakra- Albena), cu teama ce-i adevarat, dar a fost ok, iar anul trecut la Duni, unde mergem si acum...mi-a placut si mai mult, mai mult chiar ca in Turcia.

Am vazut pozele cu Sofia si Andres, tot poza cu ambii in brate la tati m-a distrat, iar tu, Aelita...ca si Bambo...sa va fie rusine, ca aratati bestial, m-ati facut invidioasa

Ma duc sa caut pozele Laurei si...si...mai pusese cineva dar nu mai stiu cine, le gasesc eu

Lacramioara, ce mai face Steffy? Si Ana m-a trezit azi-noapte la 2 ca o durea gatul, i-am dat propolis cu vit C ca aia aveam, azi a tras chiulul la scoala, maine idem.

Dastefa, ce mai faceti?

Calin a alergat in parc acum vreo 2 zile s-a-mpiedicat si a aterizat pe obraz, are un ditamai zbenghiul in partea de sus a obrazului, langa ochi. I-am facut poza, dar nu pot descarca pe laptop, are pitici si nu vede cardul ala, iar cablul l-am pus bine, ca de asta vara il tot caut.

Cu Marius...s-au gandit aia ca au facut o gluma, i-au dat mare parte din bani, mai au ceva, sper sa-i dea si p-aia mai repede. Eu cred ca au facut sa vada reactia, daca inghite sau nu, ma rog...vom vedea mai departe.

Gata, ma duc la poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Maya-nu ma vad cu burta la mare...drumul pana in bulgaria e cam 8-9 ore din iasi...plus ca pe la mijlocul lui august e DPN-ul..si sa merg pe ultima suta de metri cu burtoiul dupa mine nu prea imi vine...la bulgari depinde unde mergi asa si eu am auzit cazuri de hotel cu gandaci ...unde am fost noi era hotel nou...totul nou..lux

o sa mergem prin mai-iunie la munte..dar nu prea departe acus fac 6 luni ce trece timpul

Roxana-mie mi s-a pus pata pe ceapa verde mananca zilnic

Bamboletta 22+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

roxi, la bulgari mergem in tsarevo, la hotel serenyty bay...ziceai ceva tu sau altcineva...de anulta bilete? de ce si cu ce ocazie..oarca angi..

bambo..david face muuulte nazbatii...mai nou i-a zis socrului meu asa:
-tataie, tu esti un goofy,
-tataie a inceput sa rada de cum a sunat din gura lui david
-la care david i-a spus foarte serios, tataie,nu e de ras, e de plans...
-de ce tataie?
-pentru ca goofy e un prostanac :)))))))))

lui david ii plac foarte mult avioanele, elicopterele...e inal;tutz, are 106cm si 18kg...mananca bine,bea multe lichide...il iubesc din toata inima....ca fiecare de altfel

va pup, ma retrag, ma uit la dr oz...seara buna va doresc

dastefa, multe imbratisari din partea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Buna dimineata, am fost f matinala, nu am mai avut somn, am facut ordine, citit presa, acum pe forum.
Dolores tare replica lui David si stai mai mult decat bine la inaltime si greutate, bv. Ana stagneaza la 15 kg si 98 cm, desi mananca de rupe, bea f multe lichide etc. Dar arata bine, imi place cum e, nici slaba nici grasa, mediu.
Replici amuzante da zilnic, ieri vroiam sa scriu una si am uitat-o. Cand mi-aduc aminte scriu.
Cand eram gravida cu Ana in 8 luni am mers la munte si am urcat la Balea, sa stau eu cu burta in nori. La pensiunea unde eram cazati, in Piscu Negru, era si un doctor si era ala super speriat "dna nu urcati la altitudinea aia, doamne ce curaj aveti, sa nu va apuce contractiile". Era pregatit omu sa intervina daca se intampla ceva, asa ca zilnic intreba de mine cum sunt. Nu aveam nimic, chiar mi-a facut f mult bine vacanta aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va stept cu o la CAPITOL NOU

Mergi la inceput