Regasiri (43)
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
maya te inteleg atat de bine ca am avut si eu o experienta asemanatoare tot cu o tampita "si desteapta " de asistenta...pe care mai nou o ignor caci la medic inca merg la nevoie
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
am scris un mesaj si nu eram logata doar am zis ca dau copy inainte de a trimite
Maya-cata nesimtire poate exista...asistenta cea zis?
ma bucur ca e totul ok..cate sapt ai? hai ca mai ai putin si scapi de greturi
Dodo-pui-bine ai revenit
deci Mirunica e bine multa sanatate pui mic
Bamboletta
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](zana.gif)
![](images/user_woman.png)
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte....
Maya, ma bucur din suflet.... m-am rugat sa fie bine si am sperat din suflet ca bebe e bine.
Roxana, ce sa mai zic.... nesimtire curata....
Dbunny, ce mai face cucuiatul?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Mi-a dat mirosul de si-am aparut..
Azi avem logopedie...in rest joc si terapie acasa .
Va doresc o zi buna si frumoasa!
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
aelita spune:
ROXANA of,asa rau imi pare ca aveti probleme cu serviciul sotului,cu salariul la timp..asa sunt unii,platesc cand isi aduc aminte,si pe aici sunt destui!
nu se gandesc din ce naiba traiesti pana se gandesc ei...
sper sa rezolvati cumva !!
DBUNNY,doamne,cand am citit de cucuiul cat oul de gasca sa-mi stea inima ! cred ca ai murit si inviat inca odata in momentele alea !!
bine ca nu a avut nimic,dar nu vreau sa ma gandesc ce sperietura oi fi tras !
DAYANARA asa grasunica e Silvana deja??bravo,mami !!!!acum vad pozele !! ce bine arata grasuneaca!!! seamana cu tati,asa-i?
ma bucur ca MIRUNA e mai bine !!! sa dea dumnezeu sa se recupereze rapid !!!
va mai pun si eu 3 poze de ieri,restul de luna asta:AICI 24+
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte si fug la treburi.... ca si azi sunt full.... Va doresc o zi frumoasa.... Sper ca Gaza mea sa fie mai bine azi.... Aseara am facut aerosoli.... cu ser si ulei volatil.... ca altceva nu cred ca e cazul.... nu tuseste mult, dar tuseste si nu vreau sa ajung iar cu gatul.... rosu. Afara e bine, alearga cu gura cascata si urla cat ii tine gura si apoi zice sa-i dau vitamina C ca o doare gatul....
dastefa spune:
buna dimineata si de la noi
nu v-am mai scris de o vesnicie dar v-am simtit aproape in toata aceasta perioada si asta a insemnata enorm pt noi
inca sunt f stresata-MirunA papa parca si mai putin decat in spital - o fi oare de la faptul ca acum ia antibiotic oral?
incerc sa fiu calma si optimista dar nu prea imi iese
Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
mayaione spune:
Dastefa ma bucur ca ati ajuns acasa. Sper sa fie totul bine, cu mancarea eu zic ca e normal sa fie asa de la antibiotic, da-i putin si des. Cat timp trebuie s-o mai tii pe antibiotic?
Lacramioara ii urez sanatate Stefaniei, cu ce-i faci aerosoli?
Aelita ce copilasi frumosi ai, ma topesc dupa ochisorii lor, au o forma asa faina si maari. Si sigur ai doar unul in burtica si nu iar doi?
.
Dodo ma bucur ca Isabela e ok si ca Bogdan o iubeste asa mult, sper sa aveti parte de multe bucurii pe viitor si mai putine griji!
Bambo eu nu stiu cand scap de greturi, la Ana pe la 12 saptamani am scapat, acum e invers, aseara aveam arsuri parca eram in luna a 8-a. Ziua parca nu mai sunt asa intense, dar seara e jale.
Roxana imi pare rau ca stati nasol cu banii, in ziua de azi toti viseaza numai tzepe, criza le-a rapit si ultima bruma de constiinta.
Eu sunt suparata pe soacra ca a cam inceput cu fentele, apelez cam odata de doua ori maxim pe luna sa stea cu Ana si deja i se pare mult.I-a zis vecinei mele ca ea nu mai vine sa stea, ca daca vreau s-o duc la ea, ca ziua trebuie sa se plimbe sa se intalneasca cu prietenele ei, si eventual o ia si pe ana. Daca n-as stii cum e as lasa-o, dar cand se ia la barfa uita si cum o cheama, dar de copil. Nu a atenta deloc, marti cand a stat cu ea, am gasit in pat surubelnita si un surub, se jucase ana, am zis ca lesin, putea sa se raneasca sau sa se arunce cu burta in el, ea a adormit si nu a stiut ce-a facut copilul in timpul asta. Asa ca va imaginati, noroc cu vecina, cum a venit de la servici a batut la ele ca o rugasem sa verifice. Initial nu a vrut sa-i deschida usa, dar asta a insistat si pana la urma a intrat si a stat pana am venit noi acasa, ca si-a dat seama ca soacra dormise si se gandea sa nu se culce la loc si sa faca ana vreo tampenie. Ce greu imi e fara mama, sa ma ajute neconditionat. E f greu s-o tin peste tot dupa mine, e copil, oboseste, se plictiseste.
dayanara spune:
dastefa bine ati venit acasa! ma bucur ca micuta e bine
aelita super pozele, aia cu tati cand ii duce pe amandoi in brate adormiti e super si tu arati f bine, mereu cand vad reclamele la loreal cu andie macdowell imi aduc aminte de tine
pe cantar arata 5 dar la farmacie deci imbracata, si daca a facut pipi de acasa deja atarna, eu cred ca are dezbracata in jur de 4300 oricum e mult, stau linistita
roxana si silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
M...2kg
dolores spune:
hello dragele mele,
aelita ti-am admirat copilasii, sunt topita dupa ei, ce ochiosi...cum te descurci cu ei si cu burtica? pe mine ma termina david....matot gandesc si ma intreb cum faceti voi fatza cu 2..3....:)
noi suntem bine, eu cu serviciul david pe la mamaie, il luam destul de des acasa, in functie de cum am turele, in week-end clar acasa.
referitor la bulgaria, noi am platit un avans de 50%, am prins o oferta frumoasa, sper sa fie bine si sa ma intorc cu zambetul pe buze si cu bateriile incarcate
dayanara sa fie intr-un ceas bun...sa va traiasca fetitza
dbunny, e bine blondinul? nazdravan ca david, nu sta o clipa :)
bambo, ce nume frumos va aea baietelul ta u :D
va pup