Regasiri (43)
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
maya eu sper din tot sufletul sa fie alarma falsa. Ieri am googalit ca nici eu habar n-aveam, si am citit cat e de grav. vazand gravitatea problemei nu-mi explic cum doctorul iti spune asa ceva prin telefon...adica nu-i nimic confirmat, doar exista probabilitate... de ce te streseaza din timp? poate nu.i nimic...asa-i bine pt o gravida? nu mai pricep nimic. pe pagina ce-am citit-o eu, ziceau ca se confirma cu amnio.
si asta ma duce cu gandul la avortul meu, mi s-a spus ca nu s-a format bine, cromozomic ceva nu era bine, si-atunci organismul uman respinge, de-acolo sangerarile. De aia aici in Spania nu prea se da tratament de sustinere.
ma bucur ca Miruna e mai bine, ca anca e acasa cu bunica (de ce pastile pe gura??) si ca stefy e artista prin bucatarie.
roxanaaaaaaaaaa!!
angi si aelita?
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
mayaione spune:
Dbunny daca fatul are o anomalie cromozomiala, tratamentul de sustinere nu-l ajuta cu nimic, tot se va opri din evolutie. Poate impiedica doar avortul spontan. Eu am avut de exemplu nevoie suplimentara de progesteron si d-aia mi-au dat, din cauza sindromului de ovare polichistice. Oricum si eu sunt revoltata ca asistenta mi-a spus ca si cum e o certitudine, ca ii pare rau ca-mi da o veste asa proasta etc. Si chiar ma enerveaza asta, putea sa-mi zica ca a iesit un risc crescut, urmeaza sa continuam investigatiile si gata ce atatea pareri de rau, inca nu e nimic batut in cuie. Nu o sa renunt asa usor, pana nu vom fi siguri 100% nu iau nicio decizie. Nu as fi vrut amnio din cauza fibromului, e f greu sa-l ocoleasca cand placenta e pe el, dar sa vad ce posibilitati am.
dayanara spune:
maya imi pare rau de veste, ca in rest nu e nimic sigur si sper nici sa nu fie, asa ceva nu se vede la eco , iar la testele de sange, sunt mici sanse ca sa fie pozitiv, e doar ceva statistic
asa ceva cum spune diana, iese doar la amnio
aelita mi.e dor de tine, nu stiu...cred ca de proasta nu ti.am mai scris
cum e burtica?
roxana si silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Laura13/Laura13.jpg)
Laura13 spune:
poze cu noi, daca va era dor
maya sa dea DD sa fie o alarma falsa.
Laura lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
La multi ani tuturor ce poarta numele Sf.Gheorghe
astazi a fost si ziua mea asa ca dau de baut
si ceva de
ce va doreste inimioara
Laura-ce mare a crescut Dani frumusel ca intotdeauna
Maya-nu poti repeta dublu test sau triplu test?poate nu a fost facut bine...unele fete au mai patit-o..au facut testul in doua parti...intr-o parte iesise rau si intr-o parte bine...cand au repetat a iesit bine
tot vroiam sa va intreb copilutii vostri mai plang cand se tresesc din somn? Antonia de obicei cand doarme ziua si se trezeste singura in camera incepe sa planga...cand era mai micuta se dadea jos din pat si ne cauta acum sta in pat si incepe sa planga pana ne ducem la ea
weekend placut
Bamboletta
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](zana.gif)
mayaione spune:
Bambo, la multi ani pentru ieri!
O sa aflu mai multe marti cand ma intalnesc cu dr si vad ce-mi propune. Am cautat pe youtube cum decurge o amniocenteza si mi s-a facut rau. Nu stiu daca pot sta la asa ceva.
Dimineata ma uitam la stiri si m-am ingrozit ce se intampla prin spitalele noastre, femei care merg la o simpla interventie si ajung sa se zbata intre viata si moarte, e incredibil, a intrat frica in mine. Mai bine stai si astepti ce-ti da dumnezeu, ca de la dr stii sigur ce te asteapta, cam asa am ajuns.
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte....
Ieri ne-a prins ploaia prin oras.... Ei i-am pus pelerina de ploaie, dar pe mine m-a facut.... fleasca.... Acasa am facut un dus fierbinte si m-am ales doar cu un gat iritat.... Insa domnisoara astazi de dimeneata ne-a dat trezirea cu o tuse.... care.... Eu am zis ca nu a afectat-o ploaia, ca ea era uscata cand am ajuns acasa.... poate de la baie, ca s-a balacit cam mult....
Aseara am reusit sa vorbesc cu Mihaela(dastefa). Miruna e mai bine, dar nu au facut vineri tomografie... vor face luni sau marti.
Maya, sa dea DD sa nu fie ceea ce ti s-a spus.... si pe mine m-a speriat asistenta de la laborator, dar medicul a fost de alta parere.
Anka, cum mai e Erica?
Dbunny, multumim pentru aprecieri.
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte....
Setfy tuseste, dar nu foarte tare... I-am dat Eurespal si ceai cald....cu lamaie, lapte cald cu miere.... Speram sa ramanem aici....
mayaione spune:
Sunt eu prinsa cu toate problemele dar tot am observat absenta Roxanei, ce ai patit? Ai ramas fara net sau?
Lacramioara o tineti tot intr-o raceala, da-i ceva pt imunitate, incearca si First Defense, va mai spuneam eu de el, se pare ca intuitia mea a fost buna pt ca din ce in ce mai multi pediatrii au inceput sa-l recomande, inclusiv Stanciu care se spune ca e dintre cei mai buni din Bucuresti. Pe Ana a scapat-o atunci de tusea aceea de 3 luni.
Maine ma duc la dr, mai am putin, doar ca traiesc intr-o tensiune maxima, am tot citit prin ce au trecut mamicile cu copilasii afectati, ce presupune un avort la o varsta asa maricica, mi-e teama si de amniocenteza pt ca nu as suporta sa pierd sarcina apoi sa se dovedeasca ca nu avea nimic etc. E atat de greu sa iau o decizie.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aka/aka.jpg)
aka spune:
am vorbit cu Mihaela. au facut de dimineata tomografia si totul este bine. nu mai e nevoie nici de tratament in continuare, adica alt antibiotic. si maine dimineata le face externarea. Mirunica e bine, iar Mihaela parca e alt om, abia asteapta sa ajunga acasa.
draga Maya, trebuie sa ai incredere ca totul va fi bine, bebe e sanatos. cat despre asistenta, mai bine ar face ceva util decat sa panicheze gravidutele. te imbratisez. multa sanatate.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina