Regasiri (43)
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
Neatza si o saptamana buna sa veti cu toatele!
Oare cu ce sa incep?? Am fost pe marginea butoiului(eu nu-s fata care cade-n butoi deloc) am vazut cat e de urata marginea si-am luat-o la fuga cat m-or tinut picioarele...asta de vreo 10 zile-ncoace. Nu s-a ameliorat nimic, doar ca invatam sa traim cu ce se prezinta, si sa luam viata asa cum e...
si eu am observat absenta Roxanei, o sa arunc un ochi si la subiectul ei...speram sa nu fie bolnavi copiii
maya ceva-mi spune ca sistemul sanitar de kkt isi face de cap si la tine-n sat. ceva-mi spune ca-i ca si la Miro (de care chiar mi-e dor sa-mi pove de nazdravanii frumosi), te sperie cu rezultate kk si apoi a 2-a tura iese bine. Tinem pumnii pe maine dimineata. la ce ora ai consultatia?
dayanara e cuminte Silvana?
iulia fa-i supica calda(de pui, verdeturi sau ce va place) si-n ceasca ei fierbe 3-4 catei de usturoi. ajuta mult!
fetele cu imunizarea, o intrebare...imunizarea nu se face la inceput de iarna? ma gandesc ca acu la sfarsit de iarna, ce sens mai are?
bambo Dani plange cand se trezeste, doar cand are somnul neimplinit. daca doarme 2 ore(cand doarme) se trezeste linistit, se da jos din pat si ne cauta somnoros. daca doarme doar juma' de ora e jale. urla, si vrea sa stau langa el sa-l mangai pe spate pana adarme la loc. el singur vrea sa-si implineasca somnul, nu-i destul cu faptul ca-s langa el, si-i fac toate mofturile, vrea sa doarma.
spaima grovaza am tras aseara. a picat de pe gard, de la 1,5 metrii. vina lu' tac'su ca nu stiu dupa ce l-a urcat. I-a cerut lui paco sa-l urce sa vada pe vecinu'. si n-a stat locului, i s-a smucit din mana lui paco si-a cazut. Direct in cap. vai...voi ati vazut vreodata un cucui cat un ou de gasca? exact asa arata aseara. L-am spalat cu apa rece(gheata n-am ca tocmai imi moare congelatorul) si la urgente am fugit. n-are nimic, contuzia a coborat, s-a dezumflat frumos, l-am dat cu crema homeopatica tot la 10 minute, insa l-am tinut sub observatie toata noaptea. Pe instructiunile primite de la urgente scria ca copiii sub 4 ani trebe treziti din 2 in 2 ore, primele 8 ore dupa accident. iar cei peste 4 ani, din 4 in 4. eu l-am trezit la 3 azinoapte...
e plin de vanatai 2 de saptamana trecuta, pe obraji, de la cazaturi, acu fruntea-i aranjata...
acu vestea buna: sambata seara am participat la un concurs de torturi.Nu stiu cum si de ce, dar am luat locul 1. O sa scanez diploma, de fapt o s-o si inramez si.o agatz in bucatarie, cine stie cand mai prind asa ceva
. Am inventat un tort cu blat de ccao, crema de branza si bucatele de mango. si neajungandu-mi crema, am imbracat tortul in nutela. Insiropat in sirop de mango
Pup
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
Doamne ajuta, Mirunica e bine
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
![](images/user_woman.png)
dayanara spune:
diana, silvana e cuminte foc, mananca si doarme, face scandal doar cand ii e foame, nu ma pot plange deocamdata
imi pare rau de cazatura lui dani...cred ca as fi murit de spaima, bine ca nu are nimic, v.au facut ceva scanner?
sambata ivan a fost la o ferma si s.a jucat pana a cazut lat
pun niste poze mai noi cu el
http://picasaweb.google.com/roxana1777/Ivan#5464378958545140226
roxana si silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
mayaione spune:
Dbunny eu maine dupa amiaza am programarea, la 4:30. Imi albeste restul de par pana maine dupa amiaza, nici nu prea am putut dormi zilele astea, arat ca naiba.
Imi pare rau pt Dani, imi imaginez prin ce ai trecut, bine ca nu a patit nimic grav. Al meu a venit odata cu fata cu un cucui in frunte, dar el nu-l vazuse de par, asa ca nu mi-a spus ca a cazut si in somn o mangaiam si am dat de el, sa fac stop direct. Abia atunci mi-a spus ca a cazut in cap pe strada, imi venea sa pun matura pe el de nervi.
Angi vad ca a rarit-o de asemenea, probabil e prinsa la servici.
Dayanara am vazut pozele, f fain Ivan, si ce frumos acolo casuta in copac, verdeata, pomi. Am dus-o si eu pe Ana la bunici la tara, f frumos a fost, a fel a alergat intruna, a adormit devreme si dimineata s-a mai trezit.
Va spuneam mai acum o luna si ceva ca nu mananca Ana, nu a tinut-o mult, rupe acum, nu-i fac fata cu cerintele. Ce bine ca a fost ceva trecator.
dayanara spune:
maya, dar maine la doctor ai eco sau repeti testul?
bafta, oricum acest sindrom este destul de rar , iar testele gresite sunt dese
roxana si silvana aroa (2.04.2010)
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/angi_m/angi_m.jpg)
angi_m spune:
Salut fetelor.
Cum a presupus Maya, sunt foarte, foarte ocupata la servici. Daca scap saptamana asta cu toate proiectele la timp sunt tare. Tineti-mi pumnii ca sunt in priza rau.
Noi suntem bine. Mircea a plecat azi-dimineata in Germania pentru doua saptamani. Azi-noapte m-am culcat la ora 3 ca sa termin cu toate camasile de calcat, cu bagajul facut... De dimineata aveam ochii lipiti, de-abia ma miscam, la servici bag ca MIG-ul...
Maya, si eu sper sa fie o eroare a medicilor. Cred ca ti-e tare greu cu asa diagnostic pe cap. Curaj!
Dbunny, se zburli pielea pe mine cand auzi ce-a patit Dani. Bine ca este OK. SI felicitari pentru premiul intai. Poza cu tortul n-ai? Sa nu spui ca l-ai si mancat deja...
Bamboletta, Iulia nu plange cand se trezeste. Daca se trezeste prea devreme si nu ma gaseste langa ea, ma striga sa vin langa ea ca sa poata dormi in continuare. Frumoase pozele
Lacramioara, sper si eu sa nu raciti prea rau
Laura, ce frumos s-a facut Dani...
Aka, nu stiu care este termenul limita, dar iti urez nastere usoara si bebe sanatos
Ma bucur mult ca Miruna este mai bine si ca Dastefa pleaca maine acasa. Sper sa fie bine de acum incolo.
Incepui sa scriu mesajul asta de dimineata si inca nu-l terminai.
Noua ni s-au anulat biletele la mare din Bulgaria. Restul grupului au ales un alt hotel care noua ni se pare prea scump, asa ca am renuntat. Vedem noi unde vom merge la mare.
In rest sper sa nu mai apare nimic ca m-am saturat.
Va pup.
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
![](copilas.gif)
iulia-stefy spune:
Am vorbit cu Mihaela(dastefa), la tomograf a fost ok si maine pleaca spre casa. Ma bucur ca au scapat..... Le astept sa ajunga acasa cu bine.... sa-mi inchei misiunea....
roxana c. spune:
Suntem bine, doar ca-s putin cam intoarsa( iarasi).
Va citesc, intai am vrut sa-i raspund rapid Mayei cand postase de rezultatul la testul acela, dar am pierdut mesajul, azi dimineata am vrut sa scriu de la servici si imi mergea netul foarte greu, imi spunea ceva de o eroare nu stiu unde, mi-am facut nervi si-am renuntat.
Acum am venit de la dentist, Calin e pe langa mine, sper sa apuc sa trimit ceea ce scriu
Maya, stiu persoana care a facut triplul test si ii iesise risc mare de SD, a vrut sa refaca testul dar deja depasea perioada cand trebuia facut, din cauza ca era la primul copil si avea 36 de ani n-a vrut sa faca nici amniocenteza, dar pana a nascut avea un ditamai morcovul, chit ca la ecografii iesea totul bine. Acum are o fetita frumoasa si sanatoasa, mai mare cu 4 luni decat Calin, nici vorba de SD.
Testele astea mi se par o aiureala, nu-i nimic sigur, e doar probabilitate. Eu zic sa stai linistita ( atat cat poti), sa nu-l mai stresezi pe bebe, ptr ca el simte starile tale, ai incredere in Dumnezeu ca totul va fi bine. Si bafta multa maine.
Dbunny, daca vreodata vii prin Ploiesti, sa ma anunti sa-l trimit pe Calin de-acasa, la cat de "cuminti" sunt astia 2....daca se intalnesc nu va mai fi Ploiestiul pe harta. Idem daca venim noi pe-acolo
un "cucuios", bine ca-i ok, mie-mi este frica de loviturile astea-n cap, dar la cate are si Calin...se vede ca au capetele tari
Bambo, nici Calin nu plange cand se trezeste, doar dupa somnul de pranz are o perioada uneori cand e cu in sus
Dayanara, ce-ti mai face grasunica?
Aka, multumim ptr vesti si nastere usoara, mi se pare ca esti pe ultima suta de metri?
Ultimele zile am fost tot intr-un stres: intai am aflat ca unora li s-a anulat rezervarile de la mare, unii aveau achitat deja din ianuarie, noi am scapat, cred, dar tot mai stau cu teama.
Apoi...v-am spus ca Marius s-a angajat si in urma cu cateva luni cand trebuia sa-i dea salariul, nu erau bani in cont sau...ma rog, nu mai stiu ce anume a fost, nu m-am agitat ca banii aia erau ptr biletul de la mare care trebuia achitat azi. Toate bune si frumoase, numai ca desi i-a spus sefului ca are nevoie de banii aia inca de saptamana trecuta, inca nu i-a dat, il tot duce cu vorba, eu am achitat azi, cu ce mai aveam si mai m-am imprumutat la o colega, i-am zis ca-i dau azi, cel tarziu maine. Si e ora 8 si banuiesc ca nici azi nu i-a dat banii. Dar de luna viitoare gata...luna si banii, daca esti de treaba esti prost, asta este invatatura de minte. ( initial ii dadea la timp, dar cand a intarziat in luna aceea, i-a zis ca oricum nu-i trebuie, sa-i dea in aprilie, poate a uitat sa-i spuna si anul
)
Cu stomatologul...miercuri mi-a scos nervul, azi mi-a obturat canalul, saptamana viitoare imi pune plomba, apoi am alta masea varza si care as vrea s-o fac sa n-o pierd, si nici sa ajung cu ea la urgente( iarasi) Maseaua asta m-a dus 100 ron, deocamdata, inca 100 cealalta...si nu mai ma vede pana la toamna, sau la anul, sau.....la urgenta
Si ma enerveaza ca ma tot plimba pe drum, azi eram si nervoasa, si obosita,....numai de alt drum nu-mi ardea, dar n-am vrut sa mai aman. Aaaaaaaaaa...si lucrarea facuta in urma cu 4 ani jumate cred ca trebuie data jos , nu ma deranjeaza, dar se vede ca am loc intre gingie si masea, ceeace nu trebuia sa se intample, si am mai dat atunci si o gramada de bani( la alt stomatolog, stomatologul era bun, tehnicianul era pe dinafara)
Am o rugaminte ptr fetele din Iasi daca ma pot ajuta:
Asa cum am mai scris, la Duni, unde ma voi duce la vara in concediu, s-au anulat deja ceva rezervari, dar niciuna nu-i prin turoperatorul cu care lucreaza agentia prin care am luat eu( cu care am fost si anul trecut). Acum...sunt 2 posibilitati: ori se au foarte bine cu cei de-acolo, ori ne va anunta inainte cu cateva zile de inceperea sejurului ( cum am mai auzit). Am vorbit cu cei de la agentie, mi-au spus ca lucreaza de multa vreme cu ei si n-au avut probleme niciodata.
Acum....intrebarea este: ati auzit de agentia Giramondo? Este din Iasi, nu stiu acum adresa, dar e pe situl lor, str Cuza Voda parca...la parterul unui bloc. Fiind din Iasi, ati auzit de ei? Daca da, de bine sau de rau?
Gata, se invarte Calin pe langa mine ca vrea jocul cu pestii, asa ca trimit sa nu-mi faca vreo bucurie
Lorym spune:
Salut roxana ! Intru rapid , nu prea am timp.
Eu am colaborat cu giramondo 2 ani dar pentru complexul vox maris in romania.Sunt de multa vreme pe piata din iasi. Asa ca pentru bulgaria nu stiu.
Anul asta tot cu giramondo, tot pentru complexul vox maris o sa optez.Eu optez pentru romania ca nu am bani decat in iulie iar atunci sigur nu voi gasi nimic in bulgaria.
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte.....
Maya, ca si fetele, si eu sper sa fie o eroare......
Dbunny, ce spaima ati tras.... Bine ca e ok Dani. Oricum nu se dezvata, o mai repeta.... Si felicitari pentru locul intai la concurs.
Angi, tinem pumnii sa scapi .....
Roxana, si eu sunt pe fuga.... de o bucata de vreme....