Regasiri (43)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
iulia-stefy spune:
Vad ca nu s-a atins nimeni de cafeaua de ieri.... va ofer o fierbine acum..... proaspata....
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ank999 spune:
Lacramioara multumesc pt cafea ca tare am nevoie. Miruna ce face?
Aelita arunca si la mime niste cioco ca tare mi-e pofta.
Angi multa sanatate Iuliei si succes cu olita.
Tare de tot Ana.
Fetelor multumim pt urari. Azi am iesit din spital . Diseara se facea o saptamana. Vom mai face tratament inca 5 zile pe gurita, dar deja mama nu se descurca cu ea, face fite si zice ca-i vine rau de la pastile.
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
mayaione spune:
Lacramioara eu nu mai beau cafea, d-aia nu m-am atins. Am intrat ieri pe forum dar nu am avut nicio dispozitie de scris. Ana a fost f agitata, eu cu greturi ca de obicei, iar nu am mancat mai nimic, cateva feliute de chec si niste cascaval. Nu stiu, cred ca am ajuns sa tin cura de slabit tocmai acum in sarcina.
Cine mai are vesti despre Miruna?
Ank tot nu ne-ai zis de ce ati fost internate.
mayaione spune:
Hai ca am aflat singura vesti despre Miruna, e mai bine, a luat si putin in greutate, vineri i se va face o alta tomografie si se va lua o decizie. Oricum va fi tinuta pe antibiotic o perioada mai lunga si timp de 6 luni nu are voie sa raceasca deloc, ceea ce va fi f greu. Asa ca le tinem pumnii sa reuseasca!
aelita spune:
ANK multa sanatate si sa reusiti cu siropurile !
MAYA asa am fost si eu muulte luni ,fara chef de mancare si senzatii de rau.abia spre 5 luni s-a mai reglat pofta de mancare. 23+
Sofia (2ian2007) ,
Andres(22mai2008)
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte....
Am vorbit aseara cu Mihaela si Miruna e mai bine.... Nu are curajul sa se bucure, dar parca era mai optimista... E prima data dupa 4 saptamani cand o simt mai optimista.... Asteptam rezultatele de la tomograf de maine..... Tratamentul il vaa continua..... Sa dea DD sa fie ok.
Maya, stiu ca tu nu bei.... uite, pentru tine dau un suculet proaspat de portocale.... poate asta merge...
Anka, dar cum e acum Erica? Multa sanatate.
mayaione spune:
M-a sunat asistenta dr sa-mi zica de dublu test si ca exista o suspiciune de trisomie 18...Nu stiu ce va urma, marti ma duc la dr.
iulia-stefy spune:
La multi ani, celor ce poatra numele Sf. Gheorghe!
Va ofer o fierbinte si o prajiturica....
Maya, sa dea DD sa nu fie nimic grav. Nu stiu ce inseaman trisomie 18....
Aseara a desenat cu pixul pe mobilierul de bucatarie..... Nu-i bai, spray-ul de mobila sa traiasca, ca nu a ramas nimic din desen.... ca ne manca tati.....
mayaione spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi!
Lacramioara e un sindrom grav, bb moare in uter sau dupa ce-l nasti, eu sper totusi sa nu fie adevarat, o sa investigam mai atent. Plus ca am descoperit unele nereguli la eco, adik nu prea a fost citit bine, o sa aflu mai multe marti, ma asteapta dr sa discutam. M-am documentat atat de mult incat o sa-mi fac singura eco.
ank999 spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi, sanatate si mult noroc.
Maya sper sa fie totul bine. Nu ziceai tu inainte ceva de genul ca e criza si au nevoie de bani?
Ma bucur ca Miruna e mai bine si sper sa scape de tot cat mai repede.
Aelita acum ia pastilutele pe gura, dar greu.
Lacramioara multumim. pe toata lumea si incerc sa intru mai tarziu.
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,