Regasiri (43)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Roxana, multumim pentru vesti. Sa dea DD sa fie bine MIrunica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Doamne ajuta sa fie bine

Maya n-am pay pal...cum se face?

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Dbunny e un serviciu online de plata. Noi de ex avem un card in banca si paypal se alimenteaza automat din el cand vrem sa platim online. Cred ca poti afla mai multe de pe site-ul lor: www.paypal.com
Dar pana iti faci cont cred ca mai simplu e sa trimiti tu direct, era bine daca il aveai ca iti usura tie munca.

Mergi la inceput

Stefy ieri a tot facut febra, de aseara de la ora 20 si pana dimineata la 5 nu a mai facut deloc.... Rezultatele la analize au iesit negative....

In asteptarea vestilor de la dastefa, va ofer o fierbinte.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

MIRUNICA

STEFY

MULTA SANATATE !!

FETELOR,IMI MAI DATI SI MIE ODATA RETEA DE CIOCOLATA DE CASA??
Ca am salvat-o dar mi s-a stricat laptopul si am cumparat altul,si a ramas tot in celalat vechi..pana l-oi repara..sau cand oi avea timp sa transfer datele din disc..ca am luat si un aparat pt asta.

am gasit si eu iin sfarsit,lapte praf la Carrefour,Nestle la 400 g,4 euro si ceva,e de cand lumea acolo dar cine sa il vada?? plecam deja spre case,uitasem ca de obicei,si mi-am amintit ca a zis Dbunny ca e la laptele condensat..l-am cautat si bingo !
ce inseamna sa nu te uiti de atatia ani pe toate rafturile !?

22+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Am vorbit cu Mihaela, (Dastefa). Medicul lor spune ca nu e nici un chist, nici o malformatie, e de fapt o infectie, ceea ce au spus si cei din Iasi. Deci nu e nevoie de interventie chirurgicala... Se mai vede inca pata pe plaman.... Mai merge o saptamana pe tratamentul asta si vineri mai fac un tomograf. Sa dea DD sa fie bine si la sfarsitul saptamanii viitoare sa se intoarca acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

of,ma bucur pt DASTEFA ca nu e asa foarte grav !!! ca sunt sperante sa se recupereze repede! desi imi inchipui ca e inca in situatie critica,fiind asa mica,starea se poate inrautati oricand,asa ca tinem pumnii in continuare !Multa sanatate !si sa vina repede acasa la surioara si la tati!

22+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

ma bucur ca Miruna merge spre bine.. multa sanatate pui mic te asteptam sanatoasa acasa

de la o infectie sa se chinuie atat

Bamboletta 21+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Va ofer o fierbinte....

Stefy e mai bine....

Ne pentru Miruna sa se faca bine.

Mergi la inceput

Ieri Miruna a implinit 3 luni.

Va ofer o fierbinte.... si va doresca sa aveti o saptamana usoara.

Mergi la inceput