Regasiri (43)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Dbunny eu stiam ca e din Constanta. Nu imi dau seama acum cine e din Bucuresti. Sper sa gaseasca o solutie repede medicii din bucuresti si s-o vindece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

M-am luat cu treaba cand am ajuns acasa si cand m-am uitat la ceas deja era trecut de 9, n-am mai sunat. Vorbesc dimineata cu ea. Am intrebat-o daca are nevoie de ceva, mi-a spus ca nu....acum...stim toate cum e cu banii prin spitale.
I-am spus si Lacramioarei ca o sun si nici pe ea n-am sunat-o.

Revin maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorym

Poate voi fi blamata pentru ce am scris mai sus , dar efectiv am rugat-o pe iulia sa ma bage in lista de mess sa vorbesc cu dastefa.Poate as fi convins-o ca in ciuda aparentei stari de bine a mirunei sa plece cu copilul la bucuresti.Pe forum nu pot reproduce exact ce spun medicii despre acel spital.

Urasc sa vorbesc ce s-ar fi putut face; imi place sa traiesc in prezent si sa fac tot posibilul in acel moment . Poate are nevoie de bani si sa ne mobilizam !

Scuze ca nu am inteles in ce lista vrei sa te bag..... eu am crezut ca in cea de pe Forum.... Ti-am trimis PM ca imi mai trebuie date si nu mi-ei mai raspuns. Trebuia sa zici, mai fata vezi ca n-ai priceput ce ti-am scris..... Inca odata scuze....iti trimit PM cu ID-ul meu de mess.

Mergi la inceput

Am vorbit cu Mihaela (dastefa), aseara tarziu.... au ajuns pe la 21.30...... la Budimex. Erau asteptate astazi la prima ora, dar din exces de zel Iasul le-a trimis de ieri..... nici nu au stiut.... sunt la d-na dr. Coltan.
Am vorbit si acum dimineata, asteapta sa vine medicul sa vada cu ce incep.... e speriata, disperata, Miruna a scancit toata noaptea.... Am incercat sa o incurajez, sa ii spun ca toate fetele o sustin, dar nu stiu cum as fie eu in locul ei.... Ii e greu.... deja au mai mult de 3 saptamanai de spitalizare.
Ne pentru Miruna.....

De la Fulguleti, stiu ca la inceput aka, mi-a propus sa o ajute si ea e din Bucuresti. Am sa ii scriu.

Mergi la inceput

Va ofer o fierbinte si ma duc.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Doamne biata Miruna . Ne rugam pentru ea. Dastefa e foarte puternica, dar oare mai poate. Daca este nevoie de ceva sa spuneti.
Dolores e parca din Bucuresti, dar nu am nr. Asteptam vesti.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Nici o veste despre Miruna?

Azi am fost la eco..bebe e ok e mai mare cu 2 sapt si are 465gr..la masuratori a iesit de 22-23 sapt..a cascat de 2 ori..riposta la sonda..se tragea cu mana de cucisi punea mana pe fata,tati e f fericit si eu la fel,colul e lung si inchis..abia peste 6 sapt mai merg iar..fiind la a doua sarcina si nefiind probleme a zis ca nu e necesar sa vin asa des...
data nasterii dupa ecograf ar fi 15.08.2010..cred ca o sa fie Leu
am primit si cd cu filmulete dar cam scurte

Bamboletta 20+ si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

si totusi fetelor ce facem?? nimeni nimic?? cum strangem banuti? cum ii trimitem??

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

asteptam sa intre Iulia..sau fete care au vb cu ea...sa vedem ce zice..
doamne ajuta sa fie mai bine

Bamboletta 20+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

eu sunt necajita.... N-am reusit sa vb cu dastefa, acum n-am nici telefon.... l-am ametit pe undeva, am inceput sa incurc borcanele, din dorinta de a face bine.... mai si gresesc uneori.... Nu ma luati in seama.... am o perioada aglomerata si cu probleme....

Lorym, am modificat..... am trimis PM

Cu banutii, nici nu stiu.... sa vb cu Mihaela si sa vad cat stau acolo si ce e de facut.... Nu am reusit ieri sa vb cu ea....

Mergi la inceput