Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010! (32)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Multumesc de lamurire, am priceput care e, si l-am facut si eu aici nu ca as fi fost convinsa de necesitatea lui. Ba chiar m-am enervat ca nu mi l-a acoperit asigurarea. Aici ii spune Papp-A test, de asta nu-l recunosteam.

Aici se fac lucrurile un pic mai altfel din cate ma-am prins, de exemplu pana acum nu am avut nici un test de sange care sa-mi acopere absolut tot si pe care tin minte ca in Romania mi l-a facut la prima vizita la doctor. Anyway, ma bucur ca si aici se fac ecografii la fiecare vizita, eu am avut deja 4! Dar am auzit mamici( englezoaicele mai ales) foarte socate de faptul ca se fac eco atat de dese.

fianna cu printisorul Matei

12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Crina,kiti,Laly!!

Intepaturi mai simt si eu(in zona ovarelor)..Cateodata sunt atat de intense ca ma blochez cu totul,pret decateva secunde bune.Banuiesc ca-s normale totusi-creste uterul,se intind toate cele pe-acolo;tin minte ca la fel am simtit si la sarcina trecuta.Trec in jur de 16-20 sapt. dar apar alte ciudatenii
E grele cu gravidenia asta,dar eu parca-s mai relaxata acum,decat la prima sarcina(Doamne,nu-mi vine sa cred ca vorbesc despre mine).
Acum,pe mine ma streseaza putin faptul ca am ceva dureri de spate burta,asemanatoare bine cu cele de la menstruatie..ceea ce ma duce cu gandul si la cele de la nastere,ca la mine asa au fost asa zisele contractii-durere ca cea de la ciclu,numai ca ma facea sa simt ca ma rup in bucatele mici..Eu alt model de contractii nu am cunoscut
Sper sa nu uit so sun pe dr. dupa ora 4,sa-mi fac si eu o programare

Laly

lui Mihai si cu !!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Am fost la masa, acum stau cuminte si sper sa ramana mancare unde ii este locul - adica la mine in stomac
Zoze, daca nu uit, iti aduc eu aminte sa iti faci programare

Kiti, 13+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Zoze, draguta de tine, o sa vezi ca nu ai de ce sa iti faci griji. Puneti in telefon alarma, ca sa nu uiti sa faci programarea. Te pup, iti tin pumnii si sa ne spui cum a fost.

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 13+

Poze Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Kiti, si eu sunt la fel ca tine. Cand mananc, e totul ok, dar dupa vreo juma de ora- o ora, incepe greata pe care tot incerc s-o pacalesc ba cu o guma de mestecat, ba cu un fruct, dar nu trece decat cu o mica vizita la baie. Te pup!

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 13+

Poze Clarinda

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Au,Doamne,ce de treaba mai facem noiVai tzeasta noastra!!

Shht!!Fara discutii despre locul mancarii,da?!

Sa vedeti ce misto e sa te ia exact cand schimbi copilul de kkI-am zis ca-i lipesc poponeatza de vasul de toaleta!

Edit:Laly-am pus tel.sa sune!

lui Mihai si cu !!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Clabuc

Kiti, si eu sunt la fel ca tine. Cand mananc, e totul ok, dar dupa vreo juma de ora- o ora, incepe greata pe care tot incerc s-o pacalesc ba cu o guma de mestecat, ba cu un fruct, dar nu trece decat cu o mica vizita la baie. Te pup!

Poze Clarinda

Pai mi-a explicat o prietena care este secretul. Trebuie sa mananci intr-una, ca sa nu ai timp sa ti se faca greata . Ea s-a ingrasat 34kg

Mergi la inceput

Eu as fi in stare!!

Mi-as tatua de pe-acum in frunte-134 de kile

Eu vreau sa ajung la maxim..108 kg,plecata de la fix 100!! Maxim am zis!!
Am deja 102

lui Mihai si cu !!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zozela

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Au,Doamne,ce de treaba mai facem noiVai tzeasta noastra!!

Shht!!Fara discutii despre locul mancarii,da?!

Sa vedeti ce misto e sa te ia exact cand schimbi copilul de kkI-am zis ca-i lipesc poponeatza de vasul de toaleta!

Edit:Laly-am pus tel.sa sune!

lui Mihai si cu !!

Pai eu ii zic lui Dragos sa nu ma mai intrebe atatea, ca mai am doi neuroni functionali, dar si aia - unul vomita si celalalt ii plange de mila si il mangaie pe spate . Deci zero neuroni utili, de fapt

Mergi la inceput

Uite ce le scriam randunicilor mele mai devreme:

Ar trancani si gura mea cate ceva,dar parca-i lipita bine cu o supersolutie dintr-asta de reclama
La mine,informatia intre cei doi neuroni,nu mai vrea sa se transmita defel..Partea buna e ca cica o sinapsa distrusa,s-ar reface intr-o luna asaOare?!

lui Mihai si cu !!

Mergi la inceput