Viitoare mamici de septembrie-octombrie 2010! (32)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Multumesc fetelor de incurajari

Eu nu ma omoram cu cafeaua nici inainte sa fiu insarcinata. Poate din cauza ca mereu am avut tensiunea mica (cel mai mult am avut 11), uneori mai simt nevoia de putina cafea

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Neata!

Ce vreme urata!

Zoze, spre rusinea mea de-abia ieri am citit povestea nasterii lui Mihai. Imi curgeau lacrimile pe obraz siroaie. M-a impresionat foarte mult. Si felul tau de a povesti ... Sa-ti traiasca carliontatul mic!

Ionela, iti tinem pumnii sa vii cu vesti bune azi de la control!

Maine am si eu programare la doctor.

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si 13+

Poze Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Kiti da imi fac singura cadou de ziua mea o intalnire cu bebitu. Sunt tare nerabdatoare sa-l revad.
Tu esti bine acum? Te-ai distrat de Pasti?

15+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Kiti da imi fac singura cadou de ziua mea o intalnire cu bebitu. Sunt tare nerabdatoare sa-l revad.
Tu esti bine acum? Te-ai distrat de Pasti?

15+

crina cu

Am fost amarata ca nu am fost cu Vladut si Dragos, dar asta a fost, sa fim noi sanatosi. In rest, am stat in pat, am citit si am dormit, sa imi revin.
Eu abia astept sa vina ziua ta ca ma duc si eu la eco!!!!!!!!!

Kiti, 13+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Hristos a Inviat!

Eu citesc in continuare din umbra si scriu rar, dar acum vreau sa va intreb ceva, ca am inceput sa ma cam stresez. De ieri dupa-amiaza am inceput sa am niste intepaturi in burta, nu foarte dese, dar ma sperie intepaturi constante la nivelul colului (zic eu ca acolo ar fi). Vad ca cedeaza la No-Spa dar revin repede, ma simt mai bine in pat dar acum sunt la birou si nu mi-e prea bine. Am sunat dr si mi-a zis sa merg la control dupa amiaza.
Voi ati avut asa ceva? Mi se pare cam devreme sa fie din pricina ca apasa bebe, am doar 13.5 sapt de sarcina...

Pupici, o zi buna!

Donna

Mergi la inceput

Donna e foarte bine ca te duci la doctor. Eu am tot timpul dureri din astea. Pot fii de la : intindere ligamente, vreo colica renala sau poate contractii. Ai grija de tine. Sa ne scrii dupa ce ajungi de la medic.

15+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Ce este acela DT? Va tot citesc despre el dar nu mi-am dat seama care test este.

Eu mai beau din cand in cand ceai negru cand pic de oboseala dar altfel nu pun gura nici pe cafea. Si nu ca n-as vrea! La fel am patit si prima sarcina, mi s-a dus tot cheful de cafea. Mi-am revenit insa pe urma. Mai beau si sucuri acidulate, chiar am chef de ele uneori. Cred ca ce e cu masura nu strica.

fianna cu printisorul Matei

12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fianna

Ce este acela DT? Va tot citesc despre el dar nu mi-am dat seama care test este.

Eu mai beau din cand in cand ceai negru cand pic de oboseala dar altfel nu pun gura nici pe cafea. Si nu ca n-as vrea! La fel am patit si prima sarcina, mi s-a dus tot cheful de cafea. Mi-am revenit insa pe urma. Mai beau si sucuri acidulate, chiar am chef de ele uneori. Cred ca ce e cu masura nu strica.

fianna cu printisorul Matei

12

DT este Dublu Test si TT este Triplu Test
http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/analize/dublu-test-screening-prenatal-trimestrul-i_413

Kiti, 13+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Fianna DT este dublu test, se face intre 11 si 13 s , la acest test se masoara tranlucenta nucala, organele copilasului printr-un ecograf si se face si un test de sange in aceeasi perioada, in 24 h aprox. Prin acest test se poate vedea daca fatul are risc de sindrom Down. Toate datele sunt statistice intrucat conteaza si varsta mamei.
Nu stiu daca am fost destul de coerenta. Daca vrei cauta si tu dublu test pe internet si citeste mai multe. Cam acelasi lucru se are in veder si la TT (triplu test).

15+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Fetelor, la DT in cat timp vine rezultatul? E ceva de genul: negativ/pozitiv sau e o analiza interpretabila?

12+

Mergi la inceput