Dezbatere (re)organizare bazaruri. - 2

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Pai atunci e mAI BINE SA licitez pe la ora 16:00 sambata si se termina licitatia luni la ora 16:00 si dureaza mai putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui carminabulina

Pai atunci e mAI BINE SA licitez pe la ora 16:00 sambata si se termina licitatia luni la ora 16:00 si dureaza mai putin.

Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3

Nu-i sigur, ca ideea e sa poata supralicita doamnele angajate (no offence, si eu fac parte din acesta categorie). Si daca se supraliciteaza luni se prelungeste pana marti .
Adica si de licitezi vineri la 16 si de licitezi sambata la 16, daca cineva vrea produsul luni, tot atunci se termina, probabil marti, miercuri
Dar, da, intradevar dureaza mai putin. Si ce daca?

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

Citat:
citat din mesajul lui carminabulina

Nu-i sigur, ca ideea e sa poata supralicita doamnele angajate (no offence, si eu fac parte din acesta categorie). Si daca se supraliciteaza luni se prelungeste pana marti .
Adica si de licitezi vineri la 16 si de licitezi sambata la 16, daca cineva vrea produsul luni, tot atunci se termina, probabil marti, miercuri
Dar, da, intradevar dureaza mai putin. Si ce daca?

Teoria nu includea supralicitarile, de-aia.
Cand ai copii care cresc de la un an la altul probabil ca nu conteaza dar cand cresc de la o luna la alta are f mare importanta. Eu sunt adepta vitezei. Eu inteleg si imp. supralicitarilor, chiar o inteleg, dar nu inteleg lungimea timpului.
Am intrebat odata de suma maxima pt produs mi s-a raspuns copilareste ca vai ca nu e asa ca imp sa se stranga bani chiar daca produsul nu valoreaza atat. Nu zau!? dar eu ce dadeam? Nasturi? Si era clar ca propuneam o suma ca sa scap :) cum si fac deobicei. Dar se mai pierd totusi 24 de ore. (Nu am emoticonuri, dar sunt binedispusa nu e un mesaj certaret.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

fetelor,eu zic(sa nu dati)..ca este prea mult timp o luna,pt finalizate critice...dupa parerea mea,sunt suficiente 2 saptamani....e pacat,sunt produse,care poate alte fete le-ar lua....si pana la urma cred eu ca cine vrea,gaseste solutii de a anunta....scuze,ca am scris aici,dar m-am gandit sa vada toata lumea,apoi poate,Daria sau Laura,muta la dezbatere!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata pentru FLORIN!!

Eu nu sunt de acord.
Eu nu reusesc sa achit tot in 2 saptamani, pt ca si distribui si sunt in mare pana de bani Asta e.
Insa macar activez si anunt.
Nu-mi plac disparitiile persoanelor care au licitat insa

Sa fixam un termen de dat un semn PE FORUM LA BAZAR dupa care larevedere, inapoi la licitat !!!

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

cred ca am pus problema gresit,nu m-am gandit ca are legatura si cu plata....ca si termenul de plata este de o luna,dar vb ta,macar sa se anunte...si eu am castigat,dar n-am achitat imediat,am achitat cam in 2 saptamani....off,trebuie gasita o solutie!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata pentru FLORIN!!

Mergi la inceput

Si eu cred ca inca o luna la "finalizate critice" e mult. Asta inseamna 2 luni pana se face o plata de cativa zeci de lei. Nu e frumos, mai ales daca nici nu anunti in nici un fel. Licitezi, castigi si dispari.

Mergi la inceput

Io zic sa punem anunt mare rosu ca le asteptam pana pe 12 mai si apoi gata.
Intoarcem produsele la licitatii !!! Si gata. Niciun termen mai lung la critice decat 12 mai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Pai ceva nu e OK, adica, puii mei...

Uite, sa luam cazul blugilor de la Critice, luni se face o luna de cand a castigat ionik licitatia, sa nu-mi spuneti ca trebuie sa mai asteptam o luna, sa-i dam timp sa achite, dupa care sa-i repunem la loc in Bazar, in conditiile in care georgi deja si-a anuntat interesul fata de ei...

Adica, daca eu castig licitatia pe data de 03.04, la ora X, am timp maximum o luna, pana pe 04.04, la aceeasi ora, sa platesc produsul, nu e corect asa?

Eu asa intelesesem din start. Exceptie fetele care anunta ca au probleme - de exemplu, bb2-3-4, motive medicale etc.

Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Selene, de acord cu tine. Si eu imi programez banii si am timp sa pletsc in 30 de zile. Daca termenul se apropie si nu am reusit sa o fac, fie anunt ca mai cer un pic de ragaz, fie renunt. E mai bine sa stea 2 luni produsul blocat? Ca trece sezonul si nu-l mai ia nimeni.
Au trecut 30 de zile, gata, il intoarcem la bazar.

copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)

Mergi la inceput

Corect Selene !
Si eu zic ca o luna este ok, in caz de ceva foarte complicat se poate anunta si macar mai intra lumea si da un semn, ceea ce in cazul unora nu s-a mai intamplat Asta e foarte, foarte urat !

Mergi la inceput