Dezbatere (re)organizare bazaruri. - 2

Raspunsuri - Pagina 50

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kid, intreb, nu ca ma simt, ca io de obicei sunt tare kkkkkcioasa si intreb sa scap de saci , e vreo problema cu cineva anume, sa tragem persoana de maneca

Si subscriu, Ledi, Dodo, Mika, Mari, Piselino nu trebuie sa redirectioneze banii

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid

Si mai vreau sa intreb ceva: daca se poate stabili un timp aproximativ pentru primirea produselor castigate. Asa cum este termen de plata la finalizate pana ajung la critice, pentru produsele din albumele 'castigate pentru...' daca se solicita acum si nu se primesc in 2-3-4 saptamani, nu stiu, sa se poata renunta la ele si eventual cumpara din banii platiti alte produse din bazar.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Eu stiu ca lucrul asta s-a intamplat deja cel putin odata. Era vorba de un produs de la kay care nu a fost primit dupa cateva saptamani si Ancutza_Bro si-a ales altceva de la bazar in acea valoare.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Voiam sa intreb daca odata ajuns acasa cazul lui Alex este scos de la bazar.
Daca da in cazul asta mi se pare minimum de efort ca pana lunea viitoare, adica 3 zile cu bancile deschise, sa se depuna banutii in contul lui. Si pe urma raman mai putini copii mai multi bani redirectionati.

Este ok ca mamicile cu produse si cazuri la bazar sa nu directioneze banii. Si asta fara sa simta ca fac doamne fersete vreo nedreptate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

mamagiuliei Nu ma refeream la tine.
Nu e vorba de tras de maneca sau de suparari, insa daca intervin anumite probleme si nu se mai trimit la timp produsele, mai ales hainutele de bb-i care cresc f repede, sa se poata alege alte produse fara probleme.

Laura25 Pai atunci facem regula general valabila, daca nu se primesc produsele dupa 1 luna (aici puteti sa propuneti alta perioada), atunci plata pentru produsele castigate si neprimite sa reprezinte avans la bazar si sa se poata alege altele; cu aceeasi procedura, de licitare zic eu, daca mai aveti idei, va rog sa le spuneti.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Io am o problema adica nu io, ci posta mea de unde mereu se intarzie, dar am chitante deci nu ma prindeti
Si glumesc, desigur !
O luna este fff ok si accept cereri de urgente, groupage(daca tot lucrez in transporturi) si orice.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Kid, perfect de acord cu ce ai scris.

Eu ma gindeam zilele trecute la altceva. Sa se faca un topic nou la "fierbinte" cu obligatiile celor care participa la bazar, mamici de caz si donatori. Regulile sa fie foarte clar expuse, pentru ambele tabere, si sa semneze fiecare, virtual, cu am luat la cunostinta. Ceva de genul asta.
Sa revin concret: a scris Mamagiuliei regula cu raportul finaciar. Cite dintre mamicile de caz au trecut pe aici pe la dezbateri sa citeasca: Dodo stiu sigur ca a facut-o, si Leditia la fel. Restul cu siguranta nu intra aici. Deci n-au de unde sti. Daca facem topicul nou cu reguli si toata lumea intra la inceput acolo si citeste, nu vor mai aparea confuzii.
Sper.

copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

La Marius Andrei la subiect pe prima pagina am afisat cati bani s-au strans de la bazar pana acum

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Mergi la inceput

Stati ca fac un cap nou noutz pacifist

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=153380
aici partea a 3-a

haideti sa scriem ce avem de dezbatut