Dezbatere (re)organizare bazaruri. - 2
Raspunsuri - Pagina 49
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana2242 Eu i-as depune si asa am cate 4 lei 10 lei pt fiecare copil si e mai mare deranjul or sa se uite casierele la mine ca la .........asa ca daca pot plati totul pt Alex ar fi vre-o 30 euro daca nu o sa ii platesc dar mai incet ca poate mai adaug cate ceva sa nu depun doar 5 lei. Diana, mami de Rares 30.04.2009 Bazar general pe DC |
Eu cred ca trebuie sa intrebi fetele care au oferit produsele.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
diana2242 spune:
deci va intreb Mamagiuliei de la tine mai am de platit 15 lei un costumas il pot plati pt Alex?Alex&Andra am mai multe de la tine te intreb pe tine sau pe donatoare?Adacoman am pantalonii albi de la tine pot pt Alex?Novus te intreb si pe tine pot?si pe Kris 79.
Gata am intrebat acum astept raspunsuri sa stiu ce fac.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
szivarvany spune:
Diana, ok din partea mea acuma.
ancadragoman spune:
Diana mai bine da-le un mesaj pe Pm ,nu toate citesc aici
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
alex_andra spune:
citat din mesajul lui diana2242 deci va intreb Mamagiuliei de la tine mai am de platit 15 lei un costumas il pot plati pt Alex?Alex&Andra am mai multe de la tine te intreb pe tine sau pe donatoare?Adacoman am pantalonii albi de la tine pot pt Alex?Novus te intreb si pe tine pot?si pe Kris 79. Gata am intrebat acum astept raspunsuri sa stiu ce fac. Diana, mami de Rares 30.04.2009 Bazar general pe DC |
diana, eu nu mai am nimic la mine. lucrurile le-am trimis Laurei25.Probabil ca abia saptamana viitoare va putea sa inceapa sa distrbuie produse, ca pana ii ajung, pana le aranjeaza si ea....probabil ca o sa dureze un pic mai mult.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
ada_coman spune:
citat din mesajul lui diana2242 deci va intreb Mamagiuliei de la tine mai am de platit 15 lei un costumas il pot plati pt Alex?Alex&Andra am mai multe de la tine te intreb pe tine sau pe donatoare?Adacoman am pantalonii albi de la tine pot pt Alex?Novus te intreb si pe tine pot?si pe Kris 79. Gata am intrebat acum astept raspunsuri sa stiu ce fac. Diana, mami de Rares 30.04.2009 Bazar general pe DC |
Da, Diana, poti pune banutii in contul lui Alex.
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Laura25 spune:
Diana, pt cele de la alex_andra care o sa ajunga la mine poti pune banii toti in contul lui Alex.
Bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
szivarvany spune:
Vreau si eu sa stiu pe ce perioada redirectionam platile catre Alex.
Eu nu vreau sa neglijez nici celelalte cazuri, de asta intreb.
Si mi se pare de bun simt ca mamicile care au cazuri si au produse sa nu schimbe destinatia
kid spune:
Si eu am 4 produse in finalizate, cu alta destinatie decat Alex, insa, cu acordul donatoarelor, voi plati pentru Alex.
Pe e o parte este bine, pentru ca o data ajuns Alex acasa, sanatos, va fi primul caz scos de la bazar cu reusita
pe de alta parte, nici celelalte cazuri nu trebuie neglijate, deoarece toate au nevoie de bani.
Donatoarele produselor cu alta destinatie, in cazul in care nu doresc schimbarea cazului, se pot exprima in acest sens fara nici o suparare.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
kid spune:
Inca ceva, caci acum am ajuns la zi cu topicul de bazar, cel putin la persoanele care au caz si distribuie produse, NU mi se pare ok redirectionarea catre alt caz.
Si ce a propus alexandrina mi se pare foarte ok: plati in avans la bazar.
Si mai vreau sa intreb ceva: daca se poate stabili un timp aproximativ pentru primirea produselor castigate. Asa cum este termen de plata la finalizate pana ajung la critice, pentru produsele din albumele 'castigate pentru...' daca se solicita acum si nu se primesc in 2-3-4 saptamani, nu stiu, sa se poata renunta la ele si eventual cumpara din banii platiti alte produse din bazar.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!