Dezbatere (re)organizare bazaruri. - 2
Raspunsuri - Pagina 39
pisellino spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi pe toate si am ajuns sa ma simt aici ca la mine acasa. si, fie vorba intre noi, si acasa mai tragi cate o ca altfel e viata prea monotona. |
asa e bravo mady...a propos ai ceva de la mine castigat si mi-ai dat adresa da ai zis sa astept poate mai iei ceva. iti trimit maine ca tot am drum la posta?
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
magghyc spune:
Fetelor,
Va rog sa imi permiteti un ultim off-topic (dupa care revin la postura de doar-cumparator/donator).
Daca va doriti ca acest bazar sa creasca, asa cum merita, eu cred ca trebuie rezolvate aceste lucruri
1. subiectul sa inceapa cu o fraza, short, in care sa se explice care e scopul bazarului si cum poti ajuta. dupa care link spre bazar, imediat.
acest lucru trebuie sa fie simplu si vizibil.
2. pecu/nepecu, facut o regula simpla si generala. chit ca regula e ca donatorul face ever regula....
3. facut lista cu persoane dispuse sa preia produse de la persoane dispuse sa doneze.
4. facut periodic actiuni de info si strangere hainute.(redirectionare hainute de cine poate da la cine are timp sa le gestioneze spre trimitere).
5. o chestie minora, dar ma sacaie pe mine. am pus 2 intrebari despre 2 produse oferite la bazar la care nu a raspuns NIMENI (si nu sunt singura). ar trebui si aici o regula. poate de exemplu produsele oferite/postate sa fie obligatoriu masurate si specificat daca sunt de baiat/fata. se reduc astfel major nr intrebarilor.
Eu cam asta as face.
Si din acest moment, ma limitez dupa cum spuneam sa cumpar sau sa donez.
Mama de Nichita si Sarah
"Omnia mea mecum porto"
poze cu noi
szivarvany spune:
Eu am uitat ce era f important: LUMINITA, nu, absolut nu esti obligata sa cumperi acel produs, vb f serios. Eu am intrebat ca a intervenit acea schimbare, atata tot
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui mihaela77O deci,una este sa renunti,la licitatie,ca nu mai poti duce financiar,si alta este sa renunti,dupa ce ai castigat licitatia la acel produs...nu mi se pare in regula MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M |
uite ca eu am renuntat la 2 licitatii castigate pana acum pentru ca nu mi le mai puteam plati ,am pus ultima data 100 ron in conturi la bazxar si na ca nu mai aveam 20 ron cat faceau cele 2 produse.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
szivarvany spune:
Eu vreau sa le rog pe fetele care asteapta colet de la mine:
sa-mi trimita mereu pm cu link si cod si adresa - asta neaparat
(nu mi fac agenda speciala pt ca ma cunosc si sigur incurc)
sa nu mi scrie daca le-am trimis colet fetele care nici nu mi-au trimis inca pm pt ca innebunesc de cap, nu vreau sa fac lucru de mantuiala, incerc sa anunt lumea cand si cum pun, pastrez facturile, incerc sa fac sa fie bine, desi mereu pana ajunge coletul stau cu frica, daca am gresit ceva
sa nu-mi cereti sa trimit produsele la destinatii diferite pt ca nu ma tine buzunarul; evident ca fac exceptii daca mi se spune dinainte si mi se spune frumos
cine are urgenta, sa ma traga de maneca fara nicio problema, ca rezolvam
si ca vreau sa ma iegzplic: daca nu masor ceva, va rog sa-mi dati un sut in dos, inseamna ca uit de la servici pana trec 3 ore-n parc si ajung acasa seara nu din rautate, pur si simplu uit sa nu va suparati pe mine eu chiar vreau sa scap de sacii din camera mare
szivarvany spune:
citat din mesajul lui ancadragoman Si renunt la rochita asta deci am pus banutii deja in cont http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/CastigatePentruAlex#5457833765170887394 Nu imi pot permite sa platesc ramburs la ea si sincera sa fiu nici nu vreau sa dau 15-17 ron pe ea. anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! 858 SMS PENTRU COPII! |
Cum am zis, vom ramane poate tot mai putine, pt ca nu suntem miliardare ...
E vorba de multe ori de fete care si doneaza si cumpara si nu e corect nici pecu nici rambursul MAI ALES CA NU A FOST ANUNTAT !!!
Anca, am copiat aici, sper sa nu te superi
nushulica spune:
da eu nu inteleg de ce palavragim atata de luni de zile si nu se face regula clara:DONATORUL plateste si taxa postala!!!si gata!!!ca si asa 99%din fetele care donam oricum platim trimisul coletelor si nu mai comentam nik
de David si 23+
szivarvany spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei Eu vreau sa le rog pe fetele care asteapta colet de la mine: sa-mi trimita mereu pm cu link si cod si adresa - asta neaparat (nu mi fac agenda speciala pt ca ma cunosc si sigur incurc) sa nu mi scrie daca le-am trimis colet fetele care nici nu mi-au trimis inca pm pt ca innebunesc de cap, nu vreau sa fac lucru de mantuiala, incerc sa anunt lumea cand si cum pun, pastrez facturile, incerc sa fac sa fie bine, desi mereu pana ajunge coletul stau cu frica, daca am gresit ceva sa nu-mi cereti sa trimit produsele la destinatii diferite pt ca nu ma tine buzunarul; evident ca fac exceptii daca mi se spune dinainte si mi se spune frumos cine are urgenta, sa ma traga de maneca fara nicio problema, ca rezolvam Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
Am vorbit degeaba
am achitat nu va zic cat coletele din ultimele 2 saptamani si acum ma uit la finalizate, e greu dom`le sa dai toate linkurile
Imi permiteti sa intreb, e greu sa stii ce ai castigat ?
Nu vreau sa supar fetele-cumparatoare, dar va rog eu, ajutati-ma si voi cu atata, va rog
nushulica spune:
daria zi-mi daca te referi la mine pls??ca eu ti-am trimis un pm cu adresa si linkuri dar intre timp am mai castigat cate ceva de la tine...motivul pt care nu ti-am mai dat pm cu noile prodsuse castigate e ca 1.nu ma grabesc deloc 2.stiu ca deja a plecat coletul spre mine si 3.ma gandesc ca intre timp sigur mai iau ceva de la tine si le las sa se nai adune zi-mi e ok asa?
de David si 23+
szivarvany spune:
citat din mesajul lui nushulica daria zi-mi daca te referi la mine pls??ca eu ti-am trimis un pm cu adresa si linkuri dar intre timp am mai castigat cate ceva de la tine...motivul pt care nu ti-am mai dat pm cu noile prodsuse castigate e ca 1.nu ma grabesc deloc 2.stiu ca deja a plecat coletul spre mine si 3.ma gandesc ca intre timp sigur mai iau ceva de la tine si le las sa se nai adune zi-mi e ok asa? de David si 23+ |
hei, noi ne-am pus odata de acord sau nu ?
ce ti veni sa scrii ???
MA REPET: atata timp cat vb cu voi pe pm si zic ceva, ramane batut in cuie.
Ma refer la persoanele care nu ma iube si ma pun pe cautari