Dezbatere (re)organizare bazaruri. - 2
Raspunsuri - Pagina 38
mihaela77O spune:
deci,una este sa renunti,la licitatie,ca nu mai poti duce financiar,si alta este sa renunti,dupa ce ai castigat licitatia la acel produs...nu mi se pare in regula
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
carminabulina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anna-mama Am tot zis ca ma abtin, dar .... Pai in loc sa apreciem munca pe care o depune Alex_andra, noi nu facem decat sa aruncam cu pietre. Cate persoane sunt dispuse sa faca asta avand si un copil mic. Eu recunosc ca nu as avea timpul necesar, imi este destul de greu sa ajung la posta sa pun sau sa ridic rar cateva colete. In afara de asta, ganditi-va cata munca este sa pozezi produse, sa le pregatesti.... sa urmaresti, sa masori... Si treaba cu PECU este tot pt a intra mai multi bani copilasilor bolnavior, nu se imbogateste nimeni din asta. Eu cred ca nu era suparator nici daca cerea banii pt ea avand in vedere ca timpul pe care il consuma cu bazarul face de nu stiu cate ori mai multi bani. Are toate aprecierile mele, la fel ca si mamagiuliei, selene si celelalte fete care se ocupa intens de treaba asta Alex_andra, nu te supara, ca sunt sigura ca fetele nu au zis nimic cu rautate |
Eu care am 3. Si ai dreptate...Nu stiu de ce sunteti asa inflamate? Jignitoare si deplasate sunt mesajele voastre ascunse sub masca unui ajutor umanitar. Adica eu nu am voie sa ma pronunt ca nu-mi place acest PECU dar voi puteti sa va plangeti ca nu puteti lua copilului o ciocolata din cauza de bazar. Ok ladies, am inteles. O sa platesc eu, sa ramana al meu fara ciocolata...sper ca ati prins ideea, alte interpretari nici nu le iau in seama. Fi-ti practice nu patetice!Iar daca voi tremurati de nervi cand cititi un mesaj ironic inseamna ca efortul pe care-l depuneti chiar necesita aplauze la scena deschisa sa va mai ridice moralul. Nu am mentionat nicaieri ca banii s-ar intoarce la vanzator, lucru care de altfel nu are nimic imoral in el. Si daca s-ar intoarce, ce?
Essea daca contributia mea e de doar 3 lei, atunci asa sa fie! Bine ca-i si aia.
Decat sa va plangeti cat de nedrepte suntem cu voi in anumite situatii, poate fara sa vrem catodata, mai bine intindeti-va cat va tine plapuma! Eu PECU nu platesc, asa din principiu nu conteaza cat e acea taxa si discutia aici se inchide pe aceasta tema...in ceea ce ma priveste.
P.S - nu ma mai jigniti nici personal nici prin generalizare, va rog!
Alex@Sara spune:
Uooff,si eu cred ca taxa aceasta o sa mai alunge din cumparatoarele si asa destul de putine .
S-a mai zis ca si asa unele produse au preturi maricele,ca pana la urma sunt purtate,si un lucru purtat chiar si o singura data isi pierde muuult din pretul de achizitie.Eu sunt multumita de calitatea produselor pe care le-am cumparat de aici,desi pt unele am dat mai mult decat meritau(prin supralicitari si ),dar am zis tot timpul ca banutii sunt pt copilasi,asa ca daca voi mai avea nevoie de lucrusoare,voi mai cumpara si ma voi mai pt ele ,chit ca au taxa asta de transport,sau nu.Dar pt unele mamici cumparatoare e chiar o problema si cei 2,4 ron,si poate pierd la supralicitari un produs pe care il doresc ca nu pot oferi macar cu 1 ron in plus .
Eu zic ca persoanele care preiau lucrusoare,o fac de bunavoie si sa se gandeasca inainte de a o face daca pot suporta din buzunar aceste cheltuieli,care adunate ,uneori se fac sume destul de maricele.Si decat un produs sa stea in bazar ca mamica care si l-ar dori nu isi permite sa mai dea astia 2,4 ron(mai ales daca liciteaza de la 4-5 ,persoane produse de cativa leuti ),mai bine mamica care le trimite sa fie de acord cu taxele acestea.Si sa isi faca calcule serioase inainte de a se inhama la zeci/sute de produse .
cam imbarligat am scris eu aici,sper sa fiu inteleasa exact ce am vrut sa exprim
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
szivarvany spune:
ofer io la toata trupa ca eu am iscat asta
Imi cer scuze de la toata lumea.
Nush ce mi-a venit sa-mi exprim problema mea de fapt, personala.
Nu vreau sa plece nimeni de la bazar, si-asa suntem prea putine.
Putem face pace ?
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
anna-mama spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carminabulina
Eu care am 3. Si ai dreptate...Nu stiu de ce sunteti asa inflamate? Jignitoare si deplasate sunt mesajele voastre ascunse sub masca unui ajutor umanitar. Adica eu nu am voie sa ma pronunt ca nu-mi place acest PECU dar voi puteti sa va plangeti ca nu puteti lua copilului o ciocolata din cauza de bazar. Ok ladies, am inteles. O sa platesc eu, sa ramana al meu fara ciocolata...sper ca ati prins ideea, alte interpretari nici nu le iau in seama. Fi-ti practice nu patetice!Iar daca voi tremurati de nervi cand cititi un mesaj ironic inseamna ca efortul pe care-l depuneti chiar necesita aplauze la scena deschisa sa va mai ridice moralul. Nu am mentionat nicaieri ca banii s-ar intoarce la vanzator, lucru care de altfel nu are nimic imoral in el. Si daca s-ar intoarce, ce? Essea daca contributia mea e de doar 3 lei, atunci asa sa fie! Bine ca-i si aia. Decat sa va plangeti cat de nedrepte suntem cu voi in anumite situatii, poate fara sa vrem catodata, mai bine intindeti-va cat va tine plapuma! Eu PECU nu platesc, asa din principiu nu conteaza cat e acea taxa si discutia aici se inchide pe aceasta tema...in ceea ce ma priveste. P.S - nu ma mai jigniti nici personal nici prin generalizare, va rog! Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
Eu nu am prins ideea si sper ca nu te-am jignit in niciun fel, ca nu am avut intentie. Deasemenea nici nu am sustinut vreodata ca fac eforturi asa de mari pt bazar incat sa nu am timp sau bani pt copilul meu.
Te apreciez la fel ca si pe celelalte fete pt tot ce faci si tocmai, voi sunteti cele care tineti in viata bazarul asta si nu ar trebui sa va simtit deranjate de ce conditii impune fiecare pt produsele livrate
Sper inca odata ca nu am suparat pe nimeni cu postarile mele
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei!
carminabulina spune:
Ana_mama, nu m-ai deranjat si nici nu m-ai jignit, am citat tot mesajul tau dar ma refeream doar la ce am bolduit.
Ideea de care nu te-ai prins era ca sunt urate mesajele de acel tip, si ca asa s-ar cam intelege cand cine va spune ca renunta la ociocolata ca sa mearga treaba bine. Ceva de genul daca renunt eu tu de ce nu ai face-o. Insa chestia asta e de aplaudat restul daca misca in front dati la cap.
Eu am inteles din proprie experienta ca nu pot, nu am cum, sa oblig pe cineva sa simta si sa se implice asa cum o fac eu. Si pana la urma nici nu trebuie. Ok s-a decis sa cumpere de la bazar foarte bine, il sperie nu stiu ce taxe, ok, le mai taiem, si in loc de 15 lei o sa primim 9. Decat nimic eu zic ca mai bine 9. Cum vi se pare mai mult 90% dintr-o pruna sau 10% dintr-un pepene?
Pentru ca noi facem eforturi atat financiar cat si logistic o facem benevol nu-i putem obliga pe cumparatori sa faca la fel
Dar stiti care e problema? Noi suntem si cumparatori si donatori, deci cu atat mai mult acest PECU e degeaba.
Chiar nu vreti sa intelegeti ca acest bazar functioneaza datorita cumparatorilor? Cum puteti spune uneia care cumpara de 300 ron pe luna ca ea contribuie de fapt doar cu 3 lei la bazar care e acea taxa de transport?
Treaba voastra.
LoraG76 spune:
Urat...dar cine-s eu, sa-mi dau cu parerea, nu? Uneori am sa platesc si acea taxa, alteori nu am, deci nu licitez, ocolesc produsul, consider ca ar costa mai mult decat imi permit si nu-l iau. As vrea sa pot face mai mult, dar nu pot. Inteleg mamicile care fac acelasi lucru, le inteleg si pe cele care nu cumpara produsele cu PECU din principiu, le inteleg si pe cele care cer aceasta taxa, dar pe voi, pe bune, nu va inteleg...poate-s eu mai grea de cap, dar daca nu v-as cunoaste si as intra pentru prima data la bazar, nu mi-ar placea ce vad...nu stiu daca as alege sa revin.
Nu cu nervi facem un bine aproapelui nostru...
Lora, mami de Iustina si 28+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
alinamoro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaela77O deci,una este sa renunti,la licitatie,ca nu mai poti duce financiar,si alta este sa renunti,dupa ce ai castigat licitatia la acel produs...nu mi se pare in regula MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M |
Mihaela, despre asta ziceam, renuntarea la produs dupa ce ai castigat. Nu-i vorba de renuntarea la supralicitatie, fiecare stie cat poate supralicita si e ok sa te opresti cand nu mai poti.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
pisellino spune:
fetelor se lasa cu bataie pe aici asa ca ia sa nu mai aprind si io focul
mihaela se chinuie sa schimbe tema dar aici e cu duel tare.
nu va mai certati fetelor, sunteti toate minunate si fiecare are dreptate in felul ei, eu ca mama va respect pe toate si va multumesc din inima pentru ajutor.mamagiuliei ai dat cu piper pe-aici offtopic- acu vazui si io poze cu giulia, eu am sarit peste ce scrie sub poza si nu mi-am dat seama pana acum ca e giulia ta, credeam ca e mica da e o domnisoara in toata firea ai facut treaba buna
sa revin la topic...vecina mea cand a licitat nu citisem inca de taxa asta de transport si mi-a platit fix cat erau produsele, a durut-o inima cand a dat banii, daca-i mai ziceam si de taxa renunta, acu serios vorbind, sunt oameni care pur si simplu nu vor sa dea in plus si nu din rautate, ci din felul lor de a fi si de nivelul de trai. si eu am licitate 6 produse de la persoane diferite si tre sa dau 18 lei taxa de transport, pentru noi e mult, de-aia am intarziat cu plata, platesc cand imi vine alocatia lui Robi.
sper sa nu fi gresit ca mi-am spus parerea si sper sa va impacati, bazarul nu ar trai fara voi
va pup ma duc la Robi care a varsat punga de dero pe jos am promis ca nu ma enervez, ma duc frumos si pun mana pe matura si matur
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
madyrizi spune:
sa stiti ca si eu aveam banii pregatiti si pt. licitatiile castigate pt. david, dar pt. ca am pus colete si am platit taxe la cele care mi-au trimis in valoare totala de 50 de lei, acum trebuie sa mai stau putin pana platesc pt. david.
solutia mea este ca voi cumpara mai putin (deja m-am limitat si restrictionat) si nu voi mai pune multe lucruri la bazar. atat pot eu sa fac, nu e un repros, este doar constatarea dupa ce m-am uitat in portofel.
pe toate si am ajuns sa ma simt aici ca la mine acasa. si, fie vorba intre noi, si acasa mai tragi cate o ca altfel e viata prea monotona.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai