Dezbatere (re)organizare bazaruri. - 2

Raspunsuri - Pagina 37

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

de 2 luni, ma tot invart pe langa o jucarie pe care vreau sa o cumpar pentru eva si care costa 250 de lei.
nu i-o cumpar, pentru ca nu am bani.

ce zici, nu ar fi fost mai simplu pentru mine, in loc sa cheltui milioane pe posta, sa-i cumpar jucaria evei?

si nici nu-mi mai luam reprosuri de cacao.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

ana, multumesc

sunt foarte suparata, tremur de nervi, sper sa-mi treaca pana diseara, pentru ca am 2 SACI de pregatit, sortat, pozat, trimis pe mail.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinamoro

Inca ceva, sper sa nu supar pe nimeni, tot am vrut sa scriu asta. Am observat tot mai des in ultimul timp ca se renunta la produse dupa ce au fost licitate, supralicitate, chiar trecute in finalizate.
Mie nu mi se pare corect!
Ce parere aveti?

subscriu!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carminabulina
Alex_andra daca tot doneaza altcineva produsele, doneaza si tu 2 bani si sa vezi ce vanzare o sa ai. Pe bune! Te incapatanezi intr-o chestie care nu-i scumpa dar nu da bine pe ecran, parerea mea.

si eu am zis ca tac,dar nu poci....
pt cine nu stie,datorita alex_andrei,s-au strans ultimii 1500 euro,pt ca puiul Alex,sa plece la operatie in israel...a facut mai mult decat sa doneze 2 bani!!!

Blogul lui Mihaita
A&M

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra
sunt foarte suparata, tremur de nervi, sper sa-mi treaca pana diseara, pentru ca am 2 SACI de pregatit, sortat, pozat, trimis pe mail.

draga mea,nu te mai consuma!nu se merita!
alexandrina,la fel!

Blogul lui Mihaita
A&M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Alexandra,pot prelua eu o parte din colete,desi si la mine e plin de hainite(ale teroristilor),dar te ajut cu mare placere.sau iti dau niste banuti pt colete,cum vrei?

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

Citat:
citat din mesajul lui magghyc

Nu ar fi mai bine daca acest PECU ar fi deja luat in calcul atunci cand donatoarea face preturile produselor?
Adica, daca eu cred ca un produs s-ar da cu 10 lei, il pun 14 lei (luand in considerare PECU) si gata.
Eu nu am o problema cu PECU sau alte moduri de plata, insa sincer incepe sa mi se para un sistem complicat, mai ales pentru o persoana nou-venita. In afara acestei taxe de transport, mai exista si taxele bancare..si si aici e o intreaga poveste.
Voi aveti mai multa experienta in adminul de bazar, insa eu una as opta pt un pret/ per produs care sa ia in calcul cel putin taxele postale. Ideal ar fi ca pretul afisat sa cuprinda tot-tot, insa banuiesc ca aici incepe diferentierea intre plata la ghiseul bancar/online/ramburs etc si deci nu este posibil.

Ne-am gandit si noi sa adaugam PECU la pret, dar acest PECU se plateste o singura data pentru un colet, fie el cu un produs, fie cu mai multe, si deci este imprevizibil. Iar greutatea coletului, dupa care se calculeaza PECU se estimeaza.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Raman la parerea mea , ca ar trebui facuta o medie si inclus in pretul fiecarui produs. Cred ca situatia in care se iau 2sau3 produse de la aceeasi persoana este totusi mai rara, si, si asa, se poate face o medie. (adica se poate adauga 2 sau 2,8 lei per produs si asta e, de exemplu).
Voi sunteti toate niste fete sufletiste si ar fi pacat sa va certati pe detalii. Cred, sincer, ca toata lumea apreciaza efortul depus. Eu una am numai respect pt voi.
Dar daca nu o aveam pe carmina sa ma lumineze un pic, mi-ar fi fost teama sa intru la voi pe topic, din simplu motiv ca sunt multe reguli, pareti o comunitate puternica si inchegata, iti trebuie curaj sa intri, serios .
Cum vreti voi, insa eu as pune niste medii de pret (la orice) chit ca vor dezavantaja pe unii si vor avantaja pe altii.
De exemplu, eu probabil voi mai licita de la alex_andra, caci zicea ca are haine de baiat multe. Mi-ar conveni sa existe PECU, fiindca eu stau la 1 min de mers pe jos de easi deci NU il platesc. Totusi, cred ca pt bunul mers al bazarului, un 2 lei/produs inclus m-ar avantaja inclusiv pe mine, fiindca lucrurile ar mai simple si mai clare si mai usor de administrat.
Si asa platesc prin internet banking si mai am si acolo emotii, deh, am o varsta, imi merg neuronii mai incet...
,

da sa nu va fie cu suparare, plsss

Mama de Nichita si Sarah
"Omnia mea mecum porto"
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

Citat:

Inca ceva, sper sa nu supar pe nimeni, tot am vrut sa scriu asta. Am observat tot mai des in ultimul timp ca se renunta la produse dupa ce au fost licitate, supralicitate, chiar trecute in finalizate.
Ce parere aveti?

subscriu!

Blogul lui Mihaita
A&M

Si eu subscriu

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Citat:
citat din mesajul lui mihaela77O

Citat:

Ce parere aveti?

subscriu!

Blogul lui Mihaita
A&M

Si eu subscriu

Si eu cred ca in momentul in care cineva renunta la produsul castigat sa se reia licitatia ori de la inceput ori de dinaintea primei licitarii a persoanei care a renuntat.

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mnoah imi pare rau ca am dat glas mai multor pareri scrie in sopata
Vreau si io sa zic ca sunt mamica singura si nu-mi permit acel PECU, asa va este ok ?
Am spus ca eu personal am problema asta. Pt mine uneori e o problema mare. Unele stiu de ce, altele sa ghiceasca

Mnoah, cam asta ar fi.
Astept sa castig ultimele si virez maine banutii lui David si ies din lista celor 400 de produse, yuhuuu

Mergi la inceput