Dezbatere (re)organizare bazaruri. - 2
Raspunsuri - Pagina 36
pisellino spune:
Multumesc Alexandrina
POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
Eseea spune:
fetelor, mai am si eu niste produse de donat, dar fiindca sunt mai multe, cum e mai bine pt voi? pe mail sau mai bine intr-un album si pun link??
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magghyc Nu ar fi mai bine daca acest PECU ar fi deja luat in calcul atunci cand donatoarea face preturile produselor? Adica, daca eu cred ca un produs s-ar da cu 10 lei, il pun 14 lei (luand in considerare PECU) si gata. Eu nu am o problema cu PECU sau alte moduri de plata, insa sincer incepe sa mi se para un sistem complicat, mai ales pentru o persoana nou-venita. In afara acestei taxe de transport, mai exista si taxele bancare..si si aici e o intreaga poveste. Voi aveti mai multa experienta in adminul de bazar, insa eu una as opta pt un pret/ per produs care sa ia in calcul cel putin taxele postale. Ideal ar fi ca pretul afisat sa cuprinda tot-tot, insa banuiesc ca aici incepe diferentierea intre plata la ghiseul bancar/online/ramburs etc si deci nu este posibil. |
Ne-am gandit si noi sa adaugam PECU la pret, dar acest PECU se plateste o singura data pentru un colet, fie el cu un produs, fie cu mai multe, si deci este imprevizibil. Iar greutatea coletului, dupa care se calculeaza PECU se estimeaza.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
alinamoro spune:
Fetelor, eu nu-s lamurita cu comisionul daca platesc prin internet banking. De obicei platesc asa ca-mi este mai simplu si mie imi i-a banca comision la fiecare plata. Am citit mai demult pe-aici ca se i-a comision si beneficiarului...e adevarat?
Am platit de fiecare data in plus pt. comision(citisem aici ca trebuie) si pentru taxele postale (unde-a fost cazul).
Inca ceva, sper sa nu supar pe nimeni, tot am vrut sa scriu asta. Am observat tot mai des in ultimul timp ca se renunta la produse dupa ce au fost licitate, supralicitate, chiar trecute in finalizate.
Mie nu mi se pare corect!
Ce parere aveti?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
ana l spune:
Alinamoro, despre comisioane de tansfer nu stiu ce sa zic. La plata on line de la raiffeisen la raiff comisionul e de 1 leu si se ia din contul cui plateste. Am verificat lucrul asta de citeva ori cu extrase de cont.
Catre alta banca stiu ca se opresc 3 lei de la cine plateste, dar de la cine primeste nu stiu sigur sa-ti spun. Ar trebui verificate toate lucrurile astea sa fim siguri.
Iar in legatura cu renuntarea... poate fiecare constata ca nu-si mai permite sa plateasca si acel lucru, asa cum crezuse intial. Nu putem impune cuiva sa nu renunte.
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
carminabulina spune:
Pe mine cu acest PECU m-ati pierdut definitiv. Deja vad ca a devenit o moda in conditiile in care nu-i vad rostul pentru ca aproape toata lumea daca nu chiar toata rotunjeste un pic suma depusa. Pe langa asta eu trimit fara PECU as dori acelasi regim. Donez produsul cu toate anexele pt bunul mers al bazarului. Asta e contributia mea.
Nu mai speriati cumparatorii! Nu-i putem obliga sa simta tragedia lumii! Fiecare se implica emotional cat poate daca poate. Daca nu, macar sa cumpere si sa se stranga bani pentru aceste cazuri.
Alex_andra daca tot doneaza altcineva produsele, doneaza si tu 2 bani si sa vezi ce vanzare o sa ai. Pe bune! Te incapatanezi intr-o chestie care nu-i scumpa dar nu da bine pe ecran, parerea mea.
Mamicile cu cazuri la bazar evident ca nu intra in discutia aceasta.
Eseea spune:
Carmina, PECU asta e 2,5-3 ron. Sa zicem ca vei cumpara 3 lucruri de la cineva, le pune intr-un sg colet, e chiar asa de mult 3 ron?
cine cere acest PECU chiar asta face : doneaza cei 3 ron, ca nu-i cere pt el inapoi ci cere sa fie depusi in contul copilului.
alex_andra a donat o gramada de produse, a pus si bani efectiv mai la toate cazurile ( fara sa cumpere nimic in schimb de ei), a preluat o gramada de produse pt care plateste colete, face drumuri la posta, etc...cere PECU tocmai ca taxa postala sa mearga in contul copilului respectiv ( nu cere pt ea!! ) asa ca remarca ta cu privire la donatiile Andrei e cel putin..deplasata. Nu te supara dar .....cu adevarat DONATI de cumparator sunt cei 3 lei, de fapt nici macar aia ca de oriunde ar cumpara cumparatorul tot tb sa se deplaseze, sa ia un autobuz, o masina ceva sau daca cumpara online de oriunde atunci cu siguranta plateste el taxa de expeditie.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
alex_andra spune:
citat din mesajul lui carminabulina Pe mine cu acest PECU m-ati pierdut definitiv. Deja vad ca a devenit o moda in conditiile in care nu-i vad rostul pentru ca aproape toata lumea daca nu chiar toata rotunjeste un pic suma depusa. Pe langa asta eu trimit fara PECU as dori acelasi regim. Donez produsul cu toate anexele pt bunul mers al bazarului. Asta e contributia mea. Nu mai speriati cumparatorii! Nu-i putem obliga sa simta tragedia lumii! Fiecare se implica emotional cat poate daca poate. Daca nu, macar sa cumpere si sa se stranga bani pentru aceste cazuri. Alex_andra daca tot doneaza altcineva produsele, doneaza si tu 2 bani si sa vezi ce vanzare o sa ai. Pe bune! Te incapatanezi intr-o chestie care nu-i scumpa dar nu da bine pe ecran, parerea mea. Mamicile cu cazuri la bazar evident ca nu intra in discutia aceasta. Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
carmina , chiar ma superi, de data asta!!
cum adica sa donez si eu 2 bani??
eu oricum platesc taxa de expediere, de cat ori sa specific???
banii astia nu-mi intra mie in cont!!!
Sau as putea sa fac altfel:sa-mi bag picioarele, sa nu ma mai intereseze, sa nu mai preiau SUTE DE HAINE si astfel sa termin balciul cu reprosurile.
Am casa plina de haine, plina, intelegi??
Stau pe net si verific, in loc sa stau cu copilul meu, nu am cateva produse, am sute, am trimis spre suta de pachete.
asa ca....mai lasati-ma.
nu va convine?
e simplu.
renunt.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
alex_andra spune:
Fac un simplu total, carmina, asa....la o prima vedere si pot sa-ti spun ca pana acum am patit taxe postale de vreo 400 de lei.
Din astia 400 de lei scad 50, ca mi-a trimis o data ymca bani de transport si apoi am rugat-o sa nu imi mai trimita.
Deci, carmina draga mea, am facut mai mult decat "sa donez 2 bani", nu crezi?
Asta numai taxe postale, nu mai vorbesc de alti bani pe care i-am dat fara sa se vada aici.
Mi se pare afirmatia ta mai mult decat jignitoare.
Si uite -asa renunta oamenii, nu pentru 3 lei in plus, ci pentru aceasta atitudine pe care o afisati voi.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
anna-mama spune:
asa ca....mai lasati-ma. nu va convine? e simplu. renunt. Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) |
Am tot zis ca ma abtin, dar .... Pai in loc sa apreciem munca pe care o depune Alex_andra, noi nu facem decat sa aruncam cu pietre. Cate persoane sunt dispuse sa faca asta avand si un copil mic. Eu recunosc ca nu as avea timpul necesar, imi este destul de greu sa ajung la posta sa pun sau sa ridic rar cateva colete. In afara de asta, ganditi-va cata munca este sa pozezi produse, sa le pregatesti.... sa urmaresti, sa masori... Si treaba cu PECU este tot pt a intra mai multi bani copilasilor bolnavior, nu se imbogateste nimeni din asta. Eu cred ca nu era suparator nici daca cerea banii pt ea avand in vedere ca timpul pe care il consuma cu bazarul face de nu stiu cate ori mai multi bani.
Are toate aprecierile mele, la fel ca si mamagiuliei, selene si celelalte fete care se ocupa intens de treaba asta
Alex_andra, nu te supara, ca sunt sigura ca fetele nu au zis nimic cu rautate
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei!