Dezbatere (re)organizare bazaruri. - 2

Raspunsuri - Pagina 35

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Mi se pare urat sa tot bagati in fata si sa scoateti ochii, ca evitati cazuri anume din cauza PECU.

S-a spus o data, de 2 ori, ok, mi se pare suficient.
Dar o data la cateva zile tot aud "eu nu cumpar produse care au PECU"

Pe mine ma deranjeaza si o iau personal.
Dar am mai spus, asa cum eu aleg sa dau milioane de lei pe posta, in loc sa-i cumpar fetitei mele jucarii, consider ca am tot dreptul sa aleg ce sa fac cu contravaloarea lor.

Revenind la modul de prezentare a produselor trimise pe mail, am retinut.
La produsele de la marybehappy nu era trecut PECU pt ca nu am trimis eu mailul.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Nu ar fi mai bine daca acest PECU ar fi deja luat in calcul atunci cand donatoarea face preturile produselor?
Adica, daca eu cred ca un produs s-ar da cu 10 lei, il pun 14 lei (luand in considerare PECU) si gata.
Eu nu am o problema cu PECU sau alte moduri de plata, insa sincer incepe sa mi se para un sistem complicat, mai ales pentru o persoana nou-venita. In afara acestei taxe de transport, mai exista si taxele bancare..si si aici e o intreaga poveste.
Voi aveti mai multa experienta in adminul de bazar, insa eu una as opta pt un pret/ per produs care sa ia in calcul cel putin taxele postale. Ideal ar fi ca pretul afisat sa cuprinda tot-tot, insa banuiesc ca aici incepe diferentierea intre plata la ghiseul bancar/online/ramburs etc si deci nu este posibil.

Mama de Nichita si Sarah
"Omnia mea mecum porto"
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu nu am cerut si nici nu voi cere vreo data acei 3-4 lei cat ma costa sa expediez un colet(exceptie fac cazurile cand am trimis unei mamici un colet mare si automat ea trebuie sa-si recupereze acei bani pe trimisul coletelor...dar eu si pt acel colet fiind voluminos platesc 10-15 lei pe care iar nu-i cer)...de aia si eu ma astept sa primesc la randul meu colete la care sa nu fiu nevoita sa platesc taxa...totusi , si aici vb strict de mine, daca imi place f mult un produs sau imi trebuie musai chiar nu ma impiedic de acest PECU care e cativa leuti

de David si 23+

Mergi la inceput

nushulica, eu cer PECU pentru ca am preluat ff multe lucruri de la Anuc, ymca, marybehappy si pisica7488.

Deci eu platesc taxe postale f multe si nu cer ramburs sa-mi recuperez acei bani.
Si daca tot platesc acei bani, m-am gandit sa fie virata contravaloarea lor in contul copiilor, tot ca un ajutor.

Referitor la ce zicea magghyc, taxa bancara este doar daca virezi prin op si e in jur de 3 lei sau daca faci prin internet banking.

Am mai dat o data un exemplu: daca pplatesti prin internet banking un produs de 5 lei, beneficiarul iese pe minus, pt ca comisionul este de 7 lei.

Deci, ce ajutor e ala, pana la urma?

Cel mai simplu ar fi sa se depuna numerar la ghiseul bancii, daca nu se doreste sa se plateasca comisioane in plus.

Doar bcr percepe comision de depunere.

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

adica eu care platesc cu internet banking un produs care are si PECU trebuie sa pun in plus 6 ron?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

adica eu care platesc cu internet banking un produs care are si PECU trebuie sa pun in plus 6 ron?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

anca, atat am inteles ca e comisionul pe care il percepe banca prin internet banking, dar nu pot sa-ti spun cu certitudine.
cred ca e de la banca la banca.

eu fac platile numai prin op.

Si cand vreau sa cumpar ceva de la bazar, pun automat intotdeauna, cel putin 5 lei in plus si asa imi fac calculul final.

BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Nu e obligatoriu dar doar asa poti fi convinsa ca toti banii scrisi la produs intra in contul umanitar.
Citeste regulamentul.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

fetelor am si eu inca 3 produse de pus la bazar dar nu stiu cum sa fac, nu am citit tot din urma, am citit cateva pagini si n-am inteles cum trebuie sa trimit produsele pe mail. eu le-am pus pe picasa si le-am scris descriere.
va rog daca gresesc cu ceva in general, nu numai cu pozele, spuneti-mi, nu ma supar
va pup si va multumesc de ajutor

POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

deja am gresit am uitat sa pun linkul
http://picasaweb.google.com/100973947613085871630/Bazar#5481100906397956338

POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisellino

deja am gresit am uitat sa pun linkul
http://picasaweb.google.com/100973947613085871630/Bazar#5481100906397956338

POZE ROBI
BAZAR COPILASHI&ROBI
POVESTEA LUI ROBI

E bine Catalina, le pun eu.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput