Dezbatere (re)organizare bazaruri. - 2
Raspunsuri - Pagina 34
ancadragoman spune:
Helloooo ce aveti??????
Am vb cu Mercedes si am spus ca imediat ce am confirmari o anunt,Dana era internata ca a cedat din cauza problemelor cu baiatul.
Azi sau maine am niste confirmari
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
Mercedes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Helloooo ce aveti?????? Am vb cu Mercedes si am spus ca imediat ce am confirmari o anunt,Dana era internata ca a cedat din cauza problemelor cu baiatul. Azi sau maine am niste confirmari anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
ancadragoman- doar confirmarea vroiam nimic altceva.
ancadragoman spune:
Stiu dar inca nu o am,o sa sun azi sa vad daca imi poate da ceva
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
alexandrina spune:
Nu mi-am dorit ultimul cuvant, mi-as fi dorit sa vezi ca n-a fost in intentia mea nicio jignire. Si ma doare, si-mi vine si mie sa-mi iau jucariile sa plec a nu-stiu-cata oara. Deci mintea mea nu pricepe de ce acea adresare te-a jignit, poate raspund laconic sau sec, dar incerc sa raspund la toata lumea, printre sarcinile mele de serviciu.
Deci pe larg era asa: daca initialele sunt de la plata ta, spune repede suma ca sa putem confirma si sa avem inca o plata rezolvata, si sa nu mai aiba si altii de-a cauta iar inapoi si in mail si pe unde ar mai putea fi. Eram pe picior de plecare.
Daca tu ai ceva de discutat direct cu ancadragoman si discuti public si e vorba despre organizare si eu ma simt (ca organizator) sa intervin pentru a rezolva, pentru a nu sari peste o problema aparuta, si tu te jignesti si-ti mentii jignirea si dupa ce ma explic, nu stiu cum sa te impac, am spus ca-mi pare rau si nu asta era intentia.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
szivarvany spune:
Din cate vad, cumparatoarele vor ocoli anumite destinatii si asta e pacat. Inca cred ca cine are caz sau e responsabil ar trebui sa fie mai prin zona cumva, macar o data la 2-3 zile sa anunte platile, e si interesul lor, cumva, pe undeva.
Apoi eu voi ocoli cele care au trecut acel PECU pt ca nu-mi permit.
Imi pare rau ca apar uneori asemenea conflicte, sper insa sa nu plece nimeni
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
LoraG76 spune:
Cu riscul de a mi-o lua peste ochi, ce inseamna PECU? Ca-s pe dinafara si n-am timp sa rasfoiesc paginile din urma...
Lora, mami de Iustina si 28+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
alexandrina spune:
citat din mesajul lui LoraG76 Cu riscul de a mi-o lua peste ochi, ce inseamna PECU? Ca-s pe dinafara si n-am timp sa rasfoiesc paginile din urma... |
Plata Expediere in Cont Umanitar
PER = Plata Expediere Ramburs
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
LoraG76 spune:
Multumesc!
Lora, mami de Iustina si 28+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ana l spune:
Sa-mi spun si eu parerea:
1. trebuie reguli si pentru mamele de caz/ sau cei care rapund de caz . Obligatia lor nu este doar de a intra si a raporta ce a facut copilul in ziua respectiva, ca sigur nu intereseaza pe nimeni cit a mincat sau dormit, ci rapora in sens de generalitai: ex: am terminat cu certificatul, Marius Andrei a obtinut premii,Ionela e bolnava acum etc. Astea sunt date care capteaza atentia si te fac sa vrei in continuare sa ajuti.
2. Cel ce rapunde de caz sa trimita pe mail la 2-3 zile o lista cu banii intrati de la bazar. In felul asta nu mai stam zile intregi sa ni se confirme o plata. Stiu ca Ancadragoman transmite astfel de extrase de la Marius Andrei. Cind Mercedes a cerut confirmare, m-am dus imediat in mail si am cautat. E mai simplu asa.
3. Cine nu are posibilitatea sa trimita pe mail dovada platii, sa ceara pe PM confirmare de la primitor si apoi cu quote sa trimita pe mailul comun raspunsul si linkurile. E mai simplu asa si nu se pierde din vedere mesajul in paginile forumului.
4 Cind trimitei pe mail poze cu produse scrieti textul de descriere, pretul, cazul si notati si PECU sau PER sau cum doriti. In felul asta nu se mai produc incurcaturi.
Sunt citeva idei, adunate in urma activitatii de la bazar. Poate ne usureaza munca tuturor, sau poate nu. Dar e bine sa propunem si apoi alegem varianta cea mai buna pentru toata lumea.
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
ana l spune:
citat din mesajul lui mamagiuliei Din cate vad, cumparatoarele vor ocoli anumite destinatii si asta e pacat. Inca cred ca cine are caz sau e responsabil ar trebui sa fie mai prin zona cumva, macar o data la 2-3 zile sa anunte platile, e si interesul lor, cumva, pe undeva. Apoi eu voi ocoli cele care au trecut acel PECU pt ca nu-mi permit. Imi pare rau ca apar uneori asemenea conflicte, sper insa sa nu plece nimeni Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
Bine punctat. Si eu evit, dar cumpar doar daca pretul cu PECU mi-l permit.
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)