Dezbatere (re)organizare bazaruri. - 2

Raspunsuri - Pagina 33

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Propun ca in fiecare dimineata sa se anunte lumea care va fi pe actualizari ... astfel nu gresim si nu ratam ... ce ziceti ?

Sa se anunte unde? Si daca nu poate intra dimineata, dar e singurul care poate dupamasa? Si daca nu stie daca poate?

Omu' cu intrebari in loc de raspunsuri.

PS:
1. Am putea sa facem asa:
Scriu mail ca actualizez la ora 10, vii tu si scrii mail ca actualizezi la ora 12:30 si il muti/stergi pe-al meu din inbox. Asa am gasi mai usor cand a fost facuta utlima actualizare.
Dar asa n-o sa mai stie publicul cand actualizam si-o sa fie si mai stresat.

2. Am pus primele PECU. Sa vedem de cate ori o sa raspundem la intrebarea "Ce inseamna PECU" ?

3. Atentionare: nu mutati finalizate inainte sa actualizati, deoarece ele pot face obiectul actualizarilor care trebuie facut (prin supralicitari, desigur).

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu ma gandeam la ce bine a fost azi, eram eu, tu, ada si a mers treaba

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Eu ma gandeam la ce bine a fost azi, eram eu, tu, ada si a mers treaba

Pai ar fi util sa ne avem cu toatele in lista de messenger, sa ne fim vizibile intre noi si sa ne punem un status codat pe care sa-l stim cand suntem dispo. Sa zicem ***, ca si-asa ne e specific. Pe langa ce mai are de aratat lumii fiecare sa punem stelutele alea.
Eu va am pe toate in lista, insa unele mai stau ascunse din diverse motive...

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)

Mergi la inceput

si io st mereu vizibila cand sunt pe mess, eventual nu raspund decat cu cate un emoticon tamp in semn ca nu poci tasta ca e seful cu ambii ochi pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Cine vrea adresa mea de mess, se gaseste pe mailul comun.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

M-am facut vizibila pentru voi...
dar acum dispar ca am ceva treaba sper ca de maine sa pot fi utila

Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Deci Mercedes, eram ieri la organizari si am intalnit postul acesta:

"ancadragoman- nu ai primit ceva confirmari pentru platile efectuate in contul lui marius andrei?"

1. nu aveam de unde sa stiu ca tu ai dat suma si produsele anterior, chiar daca le-am citit inainte cel mai probabil le-am uitat.
2. daca le-ai dat separat de confirmare nu le inregistreaza nimeni, nu avem o lista ToDo pentru organizare, s-a repetat de multe ori ca atunci cand vreo beneficiara confirma o suma, cel care a platit sa dea un reply cu produsele.
3. n-ai scris in acest post ca le-ai dat inainte
4. am facut efortul sa caut confirmarile trimise de ancadragoman sa vad daca nu ai deja confirmarea, dar in lista data de ancadragoman avem doar initialele, astfel incat am cautat prin mailuri care e numele tau, si singurul care se potrivea era acest D. A. in ideea ca poate o fi platit sotul tau.
5. ancadragoman nu e obligata sa citeasca tot topicul de bazar

Greseala mea uriasa e ca m-am straduit sa rezolv o situatie in locul altcuiva. Cred ca va trebui sa cautam pe cineva care sa stie sa vorbeasca cu publicul, ca eu reusesc sa jignesc fara sa ma gandesc.

Mergi la inceput

Rugaminte mare pentru cele ce trimit produse pe mail pentu a evita multe tipuri de neintelegeri sau scapari:

- impartiti produsele voi in categorii
- treceti voi la fiecare descriere PECU, donator, expeditor, beneficiar

Adica in loc de lista:
(edit ca am mancat prima lista)

1. Camasa, m. 98, 5 lei
2. Pantaloni, m. 84, 8 lei
3. Bluza, mar. M, 10 lei
4. Set, 2-3 ani, 7 lei
5. Sosete, m. 22, 3 lei
6. Pantaloni dama, 10 lei

sa fie cam asa:

- imbracaminte femei:
3. Bluza, mar. M, 10 lei, PECU, alexandrina
6. Pantaloni dama, 10 lei, PECU, alexandrina

- 2-3 ani:
1. Camasa, m. 98, 5 lei, alexandrina - pentru X
4. Set, 2-3 ani, 7 lei, alexandrina - pentru X
5. Sosete, m. 22, 3 lei, PECU, alexandrina - pentru Y

- 1-2 ani:
2. Pantaloni, m. 84, 8 lei, alexandrina, se afla la ioana

Obs. Numerele sa corespunda fotografiilor atasate. Nu e necesar sa le numerotati special, puteti lasa numele date de camera foto, dar scrieti-le la fel la descrierea corespondenta.
2. Daca un produs e pentru fix 3 ani, trebuie pus la categoria inferioara, 2-3 ani.

Nu ne lasati pe noi sa ghicim categoriile si tot efortul de a aduce lista din faza bruta in faza organizata, noua sigur ne ia mai mult timp decat voua, care cunoastei produsele si intentiile voastre.

Mie la un mail cu peste 20 produse la care trebuie sa redimensionez fotografiile, sa le impart in categorii, scriu restul de date la fiecare, urc fotografii in album, apoi transfer la fiecare denumirea produsului imi ia si mai mult de o jumatate de ora.

Cred ca-mi pun la semnatura: "Sper ca n-am jignit pe nimeni".

Mergi la inceput

Hop si io.
Haideti atunci sa facem asa: cine plateste da pm la titulari / responsabili.
Stiu ca sunt fete serioase care platesc rapid si vor produsul rapid

Si`apoi atat. Eu dupa ce epuizez stocul in iulie-august cred, voi lua poate o pauza. Unele pm-uri m-au deranjat intr-un hal fara de hal. Dar clientul nostru stapanul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

Deci Mercedes, eram ieri la organizari si am intalnit postul acesta:

"ancadragoman- nu ai primit ceva confirmari pentru platile efectuate in contul lui marius andrei?"

1. nu aveam de unde sa stiu ca tu ai dat suma si produsele anterior, chiar daca le-am citit inainte cel mai probabil le-am uitat.
2. daca le-ai dat separat de confirmare nu le inregistreaza nimeni, nu avem o lista ToDo pentru organizare, s-a repetat de multe ori ca atunci cand vreo beneficiara confirma o suma, cel care a platit sa dea un reply cu produsele.
3. n-ai scris in acest post ca le-ai dat inainte
4. am facut efortul sa caut confirmarile trimise de ancadragoman sa vad daca nu ai deja confirmarea, dar in lista data de ancadragoman avem doar initialele, astfel incat am cautat prin mailuri care e numele tau, si singurul care se potrivea era acest D. A. in ideea ca poate o fi platit sotul tau.
5. ancadragoman nu e obligata sa citeasca tot topicul de bazar

Greseala mea uriasa e ca m-am straduit sa rezolv o situatie in locul altcuiva. Cred ca va trebui sa cautam pe cineva care sa stie sa vorbeasca cu publicul, ca eu reusesc sa jignesc fara sa ma gandesc.

alexandrina- vad ca iti doresti ultimul cuvant.
Uite desi mi am propus sa nu scriu nimic totusi iti raspund pe puncte ..

1-2. Postarea mea era adresata ancadragoman si nu tie
3. Era un non sens sa mai scriu inca o data acelasi lucru daca eu am ,,vorbit,, pe pm cu ancadragoman inainte cu o zi.
4. Nu trebuia sa faci niciun efort pentru mine, repet ce am scris ii era adresata altei persoane in cazul acesta persoanei care poate confirma plata mea
5 Am raspuns mai sus.

Greseala ta uriasa a fost ca te-ai bagat peste o intrebare adresata altcuiva plus jignirea care mi ai scris-o ca daca am initialele nu stiu care atunci sa spun suma...

Oricum am trecut peste asta si primul gand a fost ieri sa nu mai deschid bazarul o vreme dar ma gandesc la o alta solutie probabil voi licita mai cu atentie.

Mergi la inceput