Dezbatere (re)organizare bazaruri. - 2
Raspunsuri - Pagina 27
ana l spune:
Problema fusese alta, legata de salvarea transferului on line. Eu am dat doar copy la text, dar pina la urma am reusit varianta cu print screen de care mi-au zis fetele.
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
SLING
kid spune:
ana_l Si la printscreen poti sa stergi datele. Varianta care mi se pare mai usoara, deschizi poza cu paint si stergi ce date nu vrei sa apara.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
alex_andra spune:
Am stat si m-am gandit mult pana sa scriu....daca sa vorbesc sau nu.
Am ales totusi sa spun ce am de spus si mai bine aici, decat la bazar.
Imi spun parerea, nu vreau sa ma cert cu nimeni.
Mi se pare foarte urat sa scoti inainte "ajut desi e criza". Ajutorul il dai sau nu. Nu reprosezi ca l-ai dat. Il faci gratuit, pentru ca asa vrei sa faci, sa ajuti o persoana.
Aceste mamici sunt foarte incercate de soarta. Nici nu vreai sa ma gandesc ce este in sufletul lor.
Daca mai venim si noi si le scoatem ochii ca le ajutam desi si npua ne este greu financiar, mi se pare un gest foarte urat.
Ori o faci cum trebuie, ori n-o mai faci, nu mergem cu jumatati de masura.
Ca sa nu mai zic, ca cele care cumpara( si ma numar si eu printre ele) se ajuta si pe ele.
Ajutorul este si pentru cumparatorul care ia un lucru aproape nou, chiar cu 90% mai ieftin decat in magazine.
Nu mi se pare ok, sa pui la zid o mama cu un copil cu probleme, ca nu ti-a confirmat plata imediat cumn ai cerut-o.
as mai spune multe, dar credeti-ma ca ma cenzurez foarte tare in momentul de fata, tocmai ca nu vreau sa creez conflicte.
Edit: mi-am spus totusi parerea si la bazar, pentru ca nu pot sa tac atunci cand vad asa ceva...
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
BAZAR UMANITAR
kid spune:
Acesta este un bazar.
Multe multumiri, flori, eventual si statui daca vor, caci merita persoanele care doneaza sau distribuie produse si ajuta(se ocupa de actualizari) la bunul mers al bazarului. La fel si persoanele care intra si cumpara din bazar.
Din punctul meu de vedere, bazarul este mai ales pentru persoanele lovite de criza sau care pur si simplu nu isi permit sa faca donatii. Cine isi permite si vrea sa doneze, o face, daca vrea, scrie la topicul respectiv sau nu si atat.
Daca vrei sa cumperi ceva pentru copil/casa/barbat/sine, etc si preferi sa il iei de la bazar decat de la magazin, nu conteaza pretul, este alegerea cumparatorului, insa mi se pare corect sa il primeasca relativ repede sau sa se anunte eventuale intarzieri.
Iar chestia cu 'iei multe lucruri aproape noi/noi' se aplica la unele produse, sunt persoane care au platit pentru produse bune de aruncat la ghena.
In cazul de fata, mari_paun a citit PM-ul trimis de ana_l, putea macar sa raspunda. Nu este vorba ca nu a avut net,pt ca a avut, sau ca erau prea multe mesaje in inbox sau alte scuze. Nu i-a scos ochii, nu i-a reprosat nimic de ajutor, ci doar a cerut sa fie confirmata o plata, ca orice alt cumparator care doreste un produs cat mai rapid; nu vad unde este problema.
Eu ajut cu drag, insa prefer sa fie putina bunavointa si din partea beneficiarilor. Sunt mamici care intra zilnic, confirma plati, ajuta la actualizari, preiau produse, anunta cand nu pot, etc.
Mihaela77O, daca tin bine minte, in timpul bazarului, ai fost intotdeauna la apel cand ti s-a solicitat ceva
Si sa minimalizam munca celor care se ocupa de bunul mers al bazarului, iar mi se pare lipsa de respect. Nu vrea nimeni statuie, insa sa se aduca jigniri la persoana lor este chiar nedrept. Sunt mai neindreptatiti decat alti cumparatori de la bazar. Actualizarile la bazar necesita timp, de care dispunem din ce in ce mai putin(speram sa se rezolve aceasta problema).
ana_l Ca si celelalte persoane care se ocupa de bazar, si tu esti moderator, multe pentru munca depusa.
Nu cred ca o persoana nou venita, interesata de un produs din bazar, citind cele scrise in topic, se mai incumeta sa cumpere ceva. Hai sa licitez si sa platesc si eu ceva, dar nu stiu cand si ce o sa primesc. Iar daca facem schimb de produse doar intre cateva persoane, bazarul nu va avea o viata foarte lunga si fructuoasa.
Mai aveam cate ceva de spus dar e foarte tarziu.
Va astept sa va spuneti parerea.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
diana2242 spune:
Eu nu mai zic nimic poate ca nu trebuia sa ma bag pt ca nu eram eu cea nedreptatita dar daca eram la fel as fi reactionat.Cand platesc ceva vreau sa il si primesc repejor nu cand nu mi-o mai trebui ca nu il mai cumpar.Si nu o pusese nimeni la zid pe Mari si in nici un caz nu stiu cine a cerut statuie sau de unde s-a inteles asta.Eu inteleg ca are copil bolnav dar asa are si Dodo si o vad zilnic asa are si Ledi si anunta cand nu poate fi pe faza si toate celelalte.iar mamicile care chiar se agita pt bazar chiar merita tot respectul sincer.Eu chiar le invidiez ca sunt asa active.Iar chestia cu "cine isi permite sa ia din magazin doneaza banii pur si simplu"scuza-ma ca zic Alex&Andra dar oricat de manierata vrei sa pari aici ai facut-o lata,mi se pare cea mai urata afirmatie posibila intrand si tu in categoria celor care nu isi permit lucruri noi cum spui tu ar trebui sa iti trimit tie o chestie luata de pe bazar cu 20 si ceva de lei+transport chestie care chiar m-a jicnit si am aruncat-o asa ca nu cred ca este cazul sa generalizam.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
mari_paun spune:
fetele, imi pare rau pt situatuia creata, mi-am cerut scuze si mi-am impus sa nu judec pe nimeni asumandu-mi vina. Nu vreau ca pentru asta sa se ajunga la discutii interminabile si care supara pe unul ori pe altul... Sunt zapacita, nervoasa , casa in renovare, stari de rau si uit la greu, daca Ema imi apasa pe taste si intra pe altceva pierd sirul si ma apuc de altceva...
VA ROG SA MA IERTATI!
nu vreau sa supar pe nimeni, ori sa se supere cineva din cauza mea...
credeti-ma ca lucrez cu publicul si intalnesc fel de fel de oameni, unii inteleg altii nu , ma enervez , ma controlez...incerc sa rezolv problema in mod pasnic, nu-mi plac certurile
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari 21+ si mami de Ema
ana l spune:
Kid, ai pus punctul pe i.
copiii mei minunati, Edy (5 noiembrie 2003) si Daria (2 decembrie 2008)
SLING
szivarvany spune:
Si mie mi-a placut ce a scris Kid
Si acum intrebarea saptamanii: am urcat pozele cum trebe ???
Ha ? Alexandrina ???
Sau mai bine o iau la sanatoasa
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
ada_coman spune:
Buna fetelor!
Imi pare rau ca s-a ajuns la certuri si reprosuri...Dar e inevitabil, mai ales cand suntem atatea care mai de care mai diferite. Insa nu e frumos sa aruncam cu noroi in nicio parte.
Acu sa va zic de ce m-ati prins pe mine la bazar. Nu pt ca nu-mi permit sa-mi cumpar din magazin, ci pt ca nu rezist lucrusoarelor pt copii. Oriunde intru si sunt hainite pt copii, mi-e aproape imposibil nu ies cu ceva.
Insa am mai spus, si o mai spun, nu-mi place sa dau banii pe carpe, indiferent in ce scop merg banutii respectivi. Nu am cerut nimic in plus, daca mi s-a intamplat sa nu am noroc, am plasat hainele in locul in care meritau, am anuntat pe forum si atat. Chiar ma gandeam zilele trecute la donatia direct in cont, acolo donam x lei si rezolvam repede problema. Insa am ales sa ma implic mai mult, sa si ajut cat imi permite timpul, pe scurt sa fac si eu cate putin pt micutii acestia greu incercati, care m-au impresionat mult. E nedrept ce li se intampla.
Cred ca asa gandesc si alte mamici care s-au implicat in acest bazar. Pt ca daca te alegi doar cu carpe, fie si alea 5-6-7-8...lei, tu nu mai ai nimic de castigat. Insa ma bucur ca am nimerit si lucrusoare care ne sunt bune si care pot fi purtate de gargaritele mele.
Va pup si va imbratisez cu drag.
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
alexandrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei Si acum intrebarea saptamanii: am urcat pozele cum trebe ??? Ha ? Alexandrina ??? Sau mai bine o iau la sanatoasa |
Nu stiu ca n-am verificat si nici nu verific ca n-are ce sa nu fie bine. Si de obicei nu verific, atunci a fost din intamplare, ca incercam sa fac acelasi lucru deodata cu tine.
Sa stii ca mi s-a mai ridicat o piatra de pe inima ca mi te-ai adresat direct pentru prima data in ultimele zile.
Acum "urechiez" pe altcineva dar doar ca preambul la a propune o modificare de regula.
Deci, Dodo ce s-a licitat azi noapte ai pus cu 2 zile in loc de 3.
Si vin iar si propun, tot pentru eficientizare, ca tot ce se liciteaza intre vineri ora 12 si sambata ora 12 sa aiba termen de finalizare luni ora 12 fix, cu prelungiri daca e cazul, evident.
Va rog, votati rapid la asta, inainte sa corectez, ca sa stiu clar cum sa corectez termenele.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).