Dezbatere (re)organizare bazaruri. - 2
Raspunsuri - Pagina 20
ymca spune:
Sistemul propus de kid e bun, dar il avantajeaza pe cel care vede cel mai rapid poza. Sau daca sunt 3 persoane dispuse sa ofere suma maxima, cum se face diferentierea? Mai trb ceva adaugat la ideea lui kid
carminabulina spune:
Ymca nu neaparat. Si la licitariile normale sunt produse pe care le pierdem pt ca nu mai putem supralicita nici chiar 1 leu asa ca de ce nu ar functiona si aici la fel. Sau atunci sa intre regula ta cu licitarea din 5 in 5 . Cineva tot pierde un produs si altcineva il castiga.
Daria adica ce vrei sa spui, ca nu as fi serioasa?
arcadia spune:
Nu sunt de acord cu licitarea instant.
daca vreau un produs pe care l-a vazut, licitat si castigat altcineva cu 5 minute inaintea mea, iar eu eram dispusa sa platesc si eu acea suma maxima...si sunt produse anuntate, pe care le doreste mai multa lume, iar cand sunt urcate cine posteaza mai repede a castigat? nu mi se pare corect.
votez ca sistemul sa ramana asa cum este acum.
Bazar DC
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si Ioana Carolina (24 noiembrie 2009)
Selene_Bunny spune:
Fetelor, eu m-am mai gandit la ceva.
Daca doua sau mai multe persoane liciteaza pentru un produs, acesta ajunge la Finalizate, dar castigatorul renunta la el, nu se poate ca produsul respectiv sa ii revina automat persoanei care a licitat penultima, daca aceasta il mai doreste? Adica sa nu mai parcurga procesul repunere in Bazar - licitare - castigare - Finalizate - plata - mutare?
Particip la bazaruri - periodic produse noi, nu uitati sa verificati!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=Selene_Bunnx" target="_blank">Daria pe coperta!
ancadragoman spune:
Sincer nici eu nu sunt deacord cu liciatatia instant ,ca nu mereu sunt pe faza sa ofer prima si dupa deja pretul este prea mare
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
ana l spune:
Am revenit pe baricade.
Nici eu nu sunt pro licitatia instant.
Votez tot pentru cea clasica.
O sa facem atatea exceptii incit vom avea mii de reguli.
Si cu renuntarea la o licitatie cistigata, si eu propun la fel, sa revina celui de pe locul 2, cu suma propusa de el, bineinteles daca mai vrea.
copiii mei minunati, Edy ( 5 noiembrie 2003 ) si Daria ( 2 decembrie 2008)
laureta spune:
Am si eu o intrebare, s a hotarat ceva cu cei care cumpara produse si le vand mai departe? Adica este vanzator clar de produse pt copii?
Eu n as vrea sa ajunga produsul meu pt afacere ci la o mamica care are nevoie.
szivarvany spune:
Laureta ... huh, intrebare foarte grea.
Insa, cum s-a mai intalnit acu`putina vreme un caz asemanator, pana la urma, parerea mea, fiecare face cum crede si-l lasa sufletul, important e ca aici sa se achite pretul propus.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
Eseea spune:
Laureta, nu ai cum sa impiedici asta si nici nu are rost, chiar nu ai cum sa cauti ca cel care cumpara are site de haine sau asa ceva. Important e sa se vanda aici, sa se stranga bani pt copii, nu te mai gandi la asta
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...