Dezbatere (re)organizare bazaruri. - 2

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Vezi ca am dat un exemplu mai sus cu 35 lei de start, la sume mari nu se prea potriveste.

Eu ziceam ca doar sa scurtam licitarea cu 24 de ore.

Produs de 15 lei
Daca dai 30 de lei azi la 5 dureaza pana maine la 5.
Dar dupa aceea sa poata da si 35 si 40 si 50, pe rand, tot asa cu prelungire de cate-o zi de la supralicitare. E mai usor de urmarit, si nu trebuie sa cerem donatorului voie sa fie "pret instant".

Edit: dar voi hotarati cum credeti, ca asa facem, cel putin cat merge Bazarul in aceasta formula...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Adica stai ca nu am inteles. Astept 24 de ore dar daca in cele 24 de ore se supraliciteaza, nu conteaza cat acea licitatie devine una normala? Daca insa in cele 24 de ore nimeni nu a supralicitat acel produs devine al meu (ma rog, dupa ce-l platesc). Corect?
Atunci inseamna ca produsul K53 adica asta http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5452443554853886786, este deja al meu si-l pot plati azi, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui carminabulina

Adica stai ca nu am inteles. Astept 24 de ore dar daca in cele 24 de ore se supraliciteaza, nu conteaza cat acea licitatie devine una normala? Daca insa in cele 24 de ore nimeni nu a supralicitat acel produs devine al meu (ma rog, dupa ce-l platesc). Corect?
Atunci inseamna ca produsul K53 adica asta http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/LICITATII#5452443554853886786, este deja al meu si-l pot plati azi, da?

Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3

Daca ne pui sa aplicam regula (nevotata de nimeni) retroactiv si facand abstractie de regula zilei de vineri, da

Ca eu uite dezbat, dar n-am cu cine. Pana la urma ziceti c-am facut regula singura si poate era o solutie mai potrivita pentru toata lumea.

As mai avea de adaugat ca cele care nu intra in week-end si pentru care s-a pus regula de VINERI, teoretic nu-si pot supralicita nici produsele a caror licitatie incepe joi, sau chiar miercuri, dar no, facem reguli peste reguli.

Deci de dezbatut este ce, dar nu este resurse de timp de la lume. Si mi-s si eu aglomerata...

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

Citat:
citat din mesajul lui carminabulina

Daca ne pui sa aplicam regula (nevotata de nimeni) retroactiv si facand abstractie de regula zilei de vineri, da

da, asta va pun sa faceti. Eu ma duc sa platesc acum si daca nu va fi sa fie ai mei ma descurc eu...ca la 17. cand se termina licitatia e inchis la banca. SSii maine nu voi mai avea bani .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymca spune:

la treaba cu licitatia rapida, mie mi se pare OK sa sune: Pentru produsele cu pret cuprins intre 3 si 25 RON, se poate apela la licitatie rapida. In momentul licitarii, se anunta "licitatie rapida, dublez suma" iar apoi toate supralicitarile sa se faca in pas de 5 RON, si sa se incheie in 24 ore, cu plata si livrare rapida.

exemplu: rochie depusa de donator la pret de 10RON
cumparator: anunta,atunci cand liciteaza, licitez rapid 20 RON
supralicitarile ulterioare se vor face cu 25,30, 35.

daca se merge din dublu in dublu, e avantajata prima persoana care ofera 20RON si urmatoarea probabil ca nu-si mai permite 40 RON, dar poate ar da 25 RON-30-35 RON.

eu mai am o problema de ridicat, pentru ca ma afecteaza in mod direct, si ma face sa ma abtin de la cumparat, si anume confirmarile de plati.

- eu fac plati online, ori din contul meu, ori de la alti colegi/prieteni. nu pot trimite dovada pentru ca fac mai multe tranzactii si mi se pare o informatie privata pe care nu doresc sa o impartasesc cu multa lume.
- asadar am trimis mereu PM catre titularii de cont, si am insistat sa se foloseasca nickname-ul meu si am scris mereu suma si toate datele astfel incat sa poata corela nickul meu cu suma platita.

totusi, stau mereu cu frica-n san ca cineva va publica nume (saptamana trecuta au fost postate tot felul de nume, acum doar prenume).

deci eu mi-as dori o regula si aici, in sensul nefolosirii numelor in timpul procesului de confirmari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ymca, foarte bune propunerile tale si ai doua voturi de la mine !

Astept toate fetele care participa la bazar sa voteze regulile referitor la superlicitatia de 24 de ore si la mentionarea doar a nickurilor.

De asemenea trebuie sa se confirme platile mai rapid pt ca stiu ca fetele corecte platesc si vor sa rezolve toata treaba rapid.

Faza cu plata taxe postale cred ca am lamurit-o dincolo

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

De asemenea trebuie sa se confirme platile mai rapid pt ca stiu ca fetele corecte platesc si vor sa rezolve toata treaba rapid.

Ma simt cu musca pe caciula la faza asta

Sie u sunt total de acord cu solutia gasita si oferita de ymca. VOTEZ.

Cand are loc Eurovisionul?(off topic, na)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Carmina, nuuu, acum chiar nu m-am referit la tine

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Referitor la licitatii instant, parerea mea:
donatorul pune produsul in album, ex carmina-purificator-100 lei * pret maxim * 250 lei
vine cineva, ofera pretul maxim, castiga produsul imediat; a licitat suma maxima, a castigat.
Sau, de ex, geanta postasului, pusa la 40, noua este 100, pret maxim 80, cine ofera pretul maxim, castiga pe loc. Fara nici o prelungire.

Referitor la plati, indiferent daca se fac online sau la ghiseu si se trimit pozele, se pot sterge/taia in paint informatiile importante.
Mai greu este cand platitorul nu are aparat foto/scanner, iar titularul contului nu poate confirma.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui kid

Referitor la licitatii instant, parerea mea:
donatorul pune produsul in album, ex carmina-purificator-100 lei * pret maxim * 250 lei
vine cineva, ofera pretul maxim, castiga produsul imediat; a licitat suma maxima, a castigat.
Sau, de ex, geanta postasului, pusa la 40, noua este 100, pret maxim 80, cine ofera pretul maxim, castiga pe loc. Fara nici o prelungire.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Votat!

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Poti ajuta si tu!

Mergi la inceput