Dezbatere (re)organizare bazaruri. - 2

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mistral spune:

"Castigate pt. Alina" si "Castigate pt. Sorin" nu s-ar putea sterge din moment ce cazurile nu mai sunt la bazar? Si acolo s-ar castiga ceva spatiu.

Mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

Citat:
citat din mesajul lui kid

Si mie mi se pare mai buna ideea cu mutatul in alt album, in cazul in care mai apar nelamuriri la diverse produse; daca s-ar putea muta direct pozele dintr-un cont in altul, ar fi foarte bine.
Iar produsele confirmate ca ajunse, macar cele pe care le stim, cred ca se pot sterge.

Am citit cate help am gasit, se pare ca direct nu se poate.
Doar cu programelul Picassa se pot downloada si uploada masiv fotografii. Deci, cine-l are de la organizare si are timp sa faca un test.
Sa ia pozele de aici: http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/CastigatePentruDavid#
si sa le puna aici (s-au rezolvat drepturi pentru contul BazarGeneral):
http://picasaweb.google.com/LauraRsiB/CastigatePtDavid#

Anuntati inainte sa nu faca mai multe aceeasi munca.

Incerc eu.

Edit: N-am reusit. Cand dau Upload, si aleg sa "Contribute to a friend's album", n-am nicio optiune.

Edit2: Deci, daca am avea parola de la al doilea cont ar fi exact aceeasi situatie. Laura daca renunti la el de tot, da-ne parola. Si le mutam ca pana acum, sa speram ca se duc si textele cu tot cu pozele, ca altfel n-am facut nimica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Problema de dezbatut:
Ce facem in cazul in care se plateste un produs si donatorul initial nu da nici un semn de viatza? S-a intamplat deja de 2 ori.
Eu propun sa se astepte o luna de la plata si daca nu stie nimeni nimic de donator, unde e , de ce lipseste, sa aiba cumparatorul posibilitatea sa aleaga din bazar alt produs in valoare cu cel pe care l-a platit, dar nu l-a primit.
Ce ziceti?

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Mie mi se pare foarte bine. Eu, de exemplu, cand am licitat o rochie oferita de cineva acum mult timp inainte, i-am dat un pm si am intrebat-o daca o mai are, daca mai e la ea, etc. Pentru cei care vin acum la bazar e foarte buna regula asta pentru ca n-au de unde sa stie de cat timp e un produs la bazar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

De acord !

Despre cine e vb ?? Ziceti mi si mie.

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Pai acum e vorba de Ancutza_bro care asteapta din martie o bluzita de la kay. Mai erau niste pantofi pe are ii astepta cineva din aprilie de la altcineva si nu mai stiu daca i=a primit sau nu (imi cer scuze, imi scapa acum numele)

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Si mie mi se pare buna ideea Laurei.
O alta varianta ar fi de trimis periodic PM-uri la donatorii care nu mai activeaza la bazar/ intra mai rar si de confirmat/infirmat produsele din bazar.
De asemenea, daca s-ar respecta regulamentul din bazar si toti donatorii ar lasa un numar de telefon de contact, ar fi mai simplu de aflat situatia unui produse castigate, fara sa se astepte o luna.

P.S. este vorba de sandalele de la anidaz cred

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Mie mi se pare multisor si-asa, poate sa treaca sezonul, dar na, speram sa se intample rar sau mai bine deloc.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexandrina

Mie mi se pare multisor si-asa, poate sa treaca sezonul, dar na, speram sa se intample rar sau mai bine deloc.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Eu cand am trecut bazarul de la Mihaita la Alina, am trimis PM la toti donatorii; aproape jumatate nu mai aveau produsele

Pana la urma cum a ramas cu mutatul pozelor, se muta in albumul Laurei?

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Eu donez contul fara probleme, dar nu am timp sa ma ocup azi. Alexandrina am inteles ca a instalat soft-ul de la picassa acasa, nu la munca si nu are cum sa incerce acum. Deci daca e cineva dispus si cu timp sa faca teste, strigati tare!

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput