BravoSabina,Artu!!! Flori liliac-mai-iun'10 (63)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

N-am reusit sa citesc tot...decit s imi dau seama ca: 1. aparut Sabina cu lamuriri si 2. a nascut si Ioana - Arturicii!
Doamne fetelor, dar ce vi s-a facut de nascut!!!

La Sabina nu e de mirare, citeva zile inainte... nu e mult, insa ma surprinde Arturica... tre' sa aiba si ea povestea ei!

Doamne Ajuta!

Acum merg sa iau lumina sfinta, dupa care apar din nou printre voi!

ps: am editat semnatura! Sa imi spuneti daca mai apare intins ceva, ca am vz reclamatii, tot in fuga. nu POT NOMINALIZA... CA NU TIN MINTE !:)

Marlena (Mary)32+cu minune de Tudor Mateo

AMR 7 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Felicitari Sabina! Bine ati venit Ekaterina si Iustina! Sanatate multa, noroc si fericire va doresc floricelelor! Sabina, recuperare rapida!

Felicitari Ioana! Bine ai venit Sabina! Sanatate multa, noroc si fericire iti doresc si tie floricico! Ioana, recuperare rapida

Paste fericit tuturor, dragele mele Multa bucurie si lumina in suflet va doresc si sa va bucurati de sarbatori alaturi de cei dragi voua.

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 32+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Nico multumesc mult de sfaturile legate de Clexane. Daca pe langa seringile alea ar pune in cutii si niste doze de curaj, uffff, ce bine ar fi. In prima seara, marti, nu am reusit sa ma intep. Atata am descantat seringa aia pana cand, dupa o ora, m-am dus la culcare cu injectia nefacuta. De miercuri insa mi-am facut curaj si am purces la treaba. Mi le fac in picior, nu ma doare deloc, doar acul se pare ca intampina putina rezistenta atunci cand il bag (nu stiu de ce, poate ai tu vreo idee) si deocamdata nu m-am invinetit absolut deloc (sper ca asta e semn bun)

ale organe maturate adica organe ajunse la maturitate, in sensul ca functioneaza cum trebuie, nu au nevoie de ajutor. In general plamanii sunt cei care ridica aceasta problema, ei fiind ultimii care se matureaza (din acest motiv, gravidelor cu risc de nastere prematura sau care intra in travaliu inainte de vreme, li se administreaza surfactant, o substanta care ajuta la maturarea plamanilor). Sper ca ai inteles ceva ca la ora asta sunt cam ilogica si incoerenta.

Noi maine o sa plecam la socri la Fetesti, asa ca ne mai "auzim" luni seara sau marti. Eu sper sa fiti cumintele si sa nu mai apara nici o floricica de liliac.

toate fetele

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 32+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Hristos a inviat!

fetita mamei
NIKOL33+ ANTONIA si DAVID (15 MAI 2006)

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Adevarat a inviat!!!

Sabina ce emotii m-au luat cu povestea ta!! Ma bucur ca totul e ok, sa fie sanatoase, sa nu stati mult pana ia in greutate si IUstina!

Artu wow, felicitari!! Sa fie sanatoasa Sabina, ce poezie frumoasa i-ai compus, te asteptam cu vesti!

Sarbatori luminate burtici si nasteri la termen!!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 36+ Ilinca Sabina

AMR 20 de zile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui remy_mv

Salutare, burtici!

Am ratat galeria pentru Sabina , azi am bucatarit toata ziua si abia acum am intrat.

Felicitari, Sabina, recuperare rapida si le doresc fetelor sa ia repede in greutate ca sa mergeti acasa.

Sper ca Artu este bine, ea intra in fiecare zi...

Tatyana

Mary semnatura ta este asezata pe centru, de aceea s-a largit pagina. Incearca sa o muti inapoi in partea stanga.

Fetelor, sa aveti un Paste Fericit, linistit, sa va bucurati de aceste sarbatori impreuna cu cei dragi!

33+ cu cat un ghemotoc

AM REVENIT:
HRISTOS A INVIAT!!!

ACUM TREC LA RECUPERAT!);
am incercat sa editez semnatura cum spuneam... mai e nevoie sa o realiniez la stinga? si-acum e mare pagina?

AMR 7 saptamini

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

dragele mele,

Felicitri Artu . Bine ai venit pe lume Sabina. Sa fii sanatoasa.

Va ultumesc din suflet ptr urari Scuze ca intru asa de tarziu, dar am avut muti musafiri azi, si apoi am reusit in sfarsit sa dorm 3 ore. Mary iti multumesc din sufle, ca ai postat mesaul lui Silviu. Fetele s-au nascut azi noapte in jurul orei 1, Ekaterina are 2 kg si IUstina are 1.750, asa cm am zis eco are eroare mare. Important ca fetele mananca singure, au toate organele maturate, dar vom mai sta in spital pana Iustina ia bine in greutate. stau un pic la incbator deschis. Eu ma simt bine, ma refac bine dupa peratie, am primit si papa. A, am uitat sa va scriu fetele sunt biviteline, am fost caz rar cu o placenta si 2 saci. Mi s-a spus ca Iustina s-a luptat ptr viata ei, avand insertia velamentoas pe cordon, ca am fost norocosi ca nu s-a intamplat nimic rau. Ii multumim lui Doamne Doamne ptr ca a avut gria de noi

Sabina 37+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - cateva zile

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Doamne Sabina, ce descrii tu acolo... ce provocare a avut de depasit micuta Iustina inca din viata intrauterina! Ce emotii ridica pe sira spinarii povestea venirii pe lume a fetelor, pataniile tale, starea Alexandrei si a mamei... Doamne! Mult stres! Bine ca a avut grija DD sa se termine totul cu bine si ceea ce s-a intimplat pina sa dea domnisoarele fata cu viata au fost numai incercari!
Nu trebuie sa imi multumesti, am facut cum am simtit ca e mai bine, insa nu inainte de a ma gindi si ... cintari cu fetele (Bubu) daca e indicat sau nu sa sms-im sau sa sunam asa de repede...
Intuiam ca nu se putea altfel decit sa nasti noaptea trecuta, tocmai de asta aveam retineri; si mi-au trecut prin minte toate aspectele: daca nu ai medic, la asa o ora din noapte sau la asa moment, in prag de sarbatori, cind medicii mai iau calea ... aerului! Insa tot eu imi spuneam: la citi bani lasi tu clinicii cind pleci de acolo... e imposibil sa nu iti scoata de undeva dr! fapt care, dupa cum spui, s-a si intimplat!
Pataniile astea ri0-au colorat si marcat ziua venirii pe lume a micutelor... trebuia sa tii minte cumva aceasta zi!:)
ai spus ca ai voie papa: inteleg ca vei putea minca si drob, in zilele ce urmeaza;)!

daca imi mai amintesc ceva... revin...

desi mos ene parca vine pe la genele mele!

AMR 7 saptamini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Sabina, bun venit pe lume! Sa le aduci bucurie multa parintilor si fratilor tai, sa fii o fetita sanatoasa, mancacioasa si frumoasa! Artu, ma gandeam eu ca ceva se intampla din moment ce nu mai intri pe forum. Bine ca nu s-a intamplat nimic rau si ti s-a nascut minunea. Sa va bucurati de ea!!! Tie iti doresc refacere usoara si te asteptam cu vesti si detalii atunci cand vei putea comunica cu noi!

Mira fericita 33+cu Maya Alesandra

AMR 7 saptamani

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Sabina, Doamne, prin cate a trebuit sa treci pana sa-ti vezi fetele santoase, iesite la lumina! Dar totul e bine cand se termina cu bine, asa cum am mai spus Felicitari inca o data si recuperare usoara iti doresc! Sa va dea Dumnezeu sanatate tutor trei,

Hristos a Inviat!!! Multa liniste sufleteasca va doresc, speranta multa in suflet si sarbatori frumoase si linistite alaturi de cei dragi!

Mira fericita 33+cu Maya Alesandra

AMR 7 saptamani

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata fetelor!

Noi plecam deja spre prima vizita.
M-am trezit cu o senzatie ca-mi plezneste burta si cu 70,7 kg.
NU mai zic nimic, prea ma vait si nu iau nici o masura... nu stiu ce pot manca azi sa nu pleznesc.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 36+ Ilinca Sabina

AMR 20 de zile

Mergi la inceput