Neata,
Paste Fericit!
V-am zis ca atunci cand mai intru vor fi deja mai multi bobocei???![]()
Multa sanatate si sa iasa repede din spital proaspetele mamici!!!

Nu stiu cum sunteti voi dar eu abia mai pot respira din cauza burtii...de mancat nici nu se pune problema
si mai am vreo 8 saptamani,offf.
Astia ai mei dorm dusi,eu ma gandesc ce salata sa mananc azi,cum sa ma fofilez sa scap de drob si fripturi...
ieri aproape ca vroiau sa imi puna in farfurie cu de-a sila si eu refuzam.Nu vreau mancareeee
Hai ca trece repede![]()
Va pup,sa petreceti frumos...
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu30 Sabina tare ma bucur ca sunteti bine si ca ne-ai scris totul in amanunt. E f.important ca fetele sunt asa de bine, sanatoase si tu te refaci usor. Dupa ce criterii se hotareste cat va mai tin in spital ? in functie de greutatea fetelor, trebuie sa ajunga la un minim de greutate, ca la spitalele de stat sau va dau drumul mai repede ? Ruxi 32 + cu ![]() ![]() AMR ... cine stie ? ![]() ![]() |
37+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo poate sa imi explice si mie cineva ce inseamna "toate organele maturate?" asa creste bebicu pozici cu noi ale cu printesa Karina Florentina in30 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte![]() AMR:9 SAPTAMANI SI VINE PRNTESA!! ![]() ![]() |
37+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei