BravoSabina,Artu!!! Flori liliac-mai-iun'10 (63)
Raspunsuri - Pagina 15
r_ocsy spune:
Eu din fericire nu am avut parte de musafiri de genul asta, poate si din cauza ca nu mi-a fost niciodata rusine sa le spun in fata ca nu imi plac vizitele neanuntate sau anuntate cu o jumatate de ora inainte.
Mai mult, cred ca sunt persoane aici la Brasov care ma considera "nora cea rea" pentru ca la socrii in casa de multe ori te trezeai cu cineva cand iti era lumea mai draga sau sa vina pe capul tau cand era ziua ta de nastere si in special cea de nume ( ca cica nu se invita )si am avut eu grija sa fac cateva afirmatii persoanelor in cauza si vreau sa spun ca acum e tare liniste pe aici
. 

R_ocsy
32 +
Ana Sofia
AMR 7 saptamani !
theophillina spune:
Fetelor, va rog nu va suparati pe mine, dar de la pagina 9 e imposibil de citit, va rog dati cate un enter in mesajele voastre (la fiecare mesaj cu edit) care ies din pagina, ca-mi fac ochii in cap ca la melc: bubu pag 9, mommy_to_be pag 12, madamar pag 13, madamar pag 14 (cred ca la tine e de la inserare atatea emoticons la semnatura, da un enter intre ele sa le desparti, te rog).
Multumesc frumos.
Theodora 27+
Stelios
r_ocsy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui theophillina Fetelor, va rog nu va suparati pe mine, dar de la pagina 9 e imposibil de citit, va rog dati cate un enter in mesajele voastre (la fiecare mesaj cu edit) care ies din pagina, ca-mi fac ochii in cap ca la melc: bubu pag 9, mommy_to_be pag 12, madamar pag 13, madamar pag 14 (cred ca la tine e de la inserare atatea emoticons la semnatura, da un enter intre ele sa le desparti, te rog). Multumesc frumos. Theodora 27+ Stelios |

la faza cu ochii in cap ca la melc !R_ocsy
32 +
Ana SofiaAMR 7 saptamani !
bubu30 spune:
Si pe mine ma enerveaza de mor ca apar asa mesajele si nu ma supar
eu chiar nu stiam ce sa le fac
eu am intrat pe al meu , l-am micsorat, dar nu s-a restrans pagina
nu o fi la pag 9 de la mesajul lui Mary in care anunta vestile despre Sabina ?
ca eu de atunci am observat ca a inceput sa se duca de rapa totul ?
Ruxi
32 + cu 

AMR ... cine stie ? 

Madamar spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui r_ocsy
E ditamai semnatura de vina R_ocsy 32 + Ana SofiaAMR 7 saptamani ! |
imi voi mi edita din semnatura... insa mie imi apare pe un singur rind, asa cum am vrut... si nu pare sa intinda.
Acum sunt pe alt pc, pagina e setata mai mic iar semnatura nu mai are acelasi aspect, in sensul k imi apare pe mai multe rinduri... deci cred ca tine si de setarile voastre.
Marlena (Mary)
32+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 7 saptamini 

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!
Madamar spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui r_ocsy Fetelor, pe mine faptul ca nu mai stim nimic de Artu, ma scoate din minti ... ma gandesc acum ca poate s-a grabit Sabina si ne vor face o surpriza ! Din pacate, nr. ei de tel nu este in lista noastra ca tare i-as fi trimis un sms !!! R_ocsy 32 + Ana SofiaAMR 7 saptamani ! |
da, eu am verificat de aseara, cind am cautat nr. sabinei, si am vz ca nu apare arturica...
Marlena (Mary)
32+cu minune de
Tudor Mateo 

AMR 7 saptamini 

Doamne Ajuta-ma sa ajung aproape de termen iar baietelul sa fie sanatos si cumintel!
r_ocsy spune:
Sunt mesaje mai mari decat e permis cred ... de exemplu, acum pagina 15 e ok , dar s-ar putea daca trimite Mary un mesaj sa se extinda din nou pagina ... ar putea incerca daca are chef, sa vedem ce se intampla !
R_ocsy
32 +
Ana Sofia
AMR 7 saptamani !
r_ocsy spune:
Am gasit si vinovatul ![]()
... cred ca semnatura lui Mary intr-adevar e prea lunga e prea lunga
... desi ultimele doua nu mai par asa de lungi!
Sincer nu mai stiu ce sa zic ... daca nu e de la semnatura atunci de la ce pentru ca e clar ca se mareste pagina dupa un raspuns de al ei ???
R_ocsy
32 +
Ana Sofia
AMR 7 saptamani !
R.Cata spune:
Nu-mi vine sa cred!!!!!!!!!!!
Au mai venit pe lume doua bebeline!!!!

FELICITARI SABINA!!!! SA VA TRAIASCA FETELE SI SA VA BUCURATI DE ELE!

Simt cum se apropie dead-line-ul !!!!! ![]()
Vreau sa va urez si eu sa aveti parte de un Paste Fericit, linistit si frumos!
toate burticutele cu flori de liliac !
Catalina,
36+ cu domnisoara Miruna
theophillina spune:
Madamar, de la tine e.
In ultima pagina in care scriem acum pana sa postezi tu pagina era ok, si cand ai postat tu, s-a latit iarasi, nu tine de setarile noastre, ca toate vedem pagina largita. Asa ca te rugam daca poti sa o editezi putin sa putem citi normal. Multumesc si scuze.
Theodora 27+
Stelios