Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (6)
Raspunsuri - Pagina 7
bb_alinus spune:
Xandra La multi Ani!!!
Bine ca mi-ati dat idei de ceva filme ca nu mai stiam la ce sa ma uit.....sau mai bine zis la ce sa ma adorm.
De la noi nimic nou, la servici sunt intr-o perioada de nu am chef de nimic:))
Feli sanatate Ilincutei si sa scape de muci cat mai rapid!
Roxiut, gata te intorci la servici? Bafta multa si reacomodare lina!
bb_alinus spune:
Xandra La multi Ani!!!
Bine ca mi-ati dat idei de ceva filme ca nu mai stiam la ce sa ma uit.....sau mai bine zis la ce sa ma adorm.
De la noi nimic nou, la servici sunt intr-o perioada de nu am chef de nimic:))
Feli sanatate Ilincutei si sa scape de muci cat mai rapid!
Roxiut, gata te intorci la servici? Bafta multa si reacomodare lina!
catutza spune:
La multi ani Xandra!
Felicia , multa sanatate Ilincai, sa treaca repede mucii!
Mada , sa va fie de bine excursia la Sinaia, poate ne mai arati si pozici cu Mirunici
Roxana , multa sanatate la copilasi, nu-mi vine sa cred ca au trecut 2 ani si te intorci la munca! Tot acolo? Cu Matei ce faci?
Pozele de la Olanesti sunt la mine pe picassa
Alina , cum au fost sarbatorile in casa noua?
Ina , te astept cu poze fac deja galerie
Meems , voi ce faceti, cum sunteti? e mai ok situatia cu serviciul tau?
meems spune:
Cu intarziere mare...
Adevarat c-a-nviat!
si
Xandra, La Multi Ani cat mai fericiti!
Roxi Da, mi-am inchis temporar contul de FB, dar... uite-ma aici
Catutza, multumesc de intrebare, la lucru ma obisnuiesc cu noua pozitie si deocamdata e ok. Bine ca ai mai venit cu vesti, am vazut doar pozele cu activitatile Biei si de fiecare data ma uimeste cu frumusetea ei - parca e pictata
Filme? Nu am mai vazut de ceva vreme... Mi-e dor de o tura pe la cinema.
Incarc si eu pozele de la Paste si trimit invitatie in contul comun. colectia!
camelia_daniela spune:
Hristos a inviat! ... cu intrziere si de la noi
Eu m-am intors la munca ieri si tare greu a fost!
La multi ani, Xandra! Sanatate multa, noroc si bucurii iti doresc!
Apropo' de filme, am vazut ieriRThe Invention of Lying" - asa si asa, slabut as zice eu.
Am mai vazut "Hurt Locker" - bunut.
Of course - "It's complicated" si "Julie & Julia" cu Merryl Streep - mi-au placut foooarte mult.
Aaaa, si mi-a mai placut "Everybody's fine" cu Robert de Niro - am bocit de numa'... cam atat deocamdata ! (toate filmele astea le-am vazut pe bucatele, sau cand a mai ramas Daria la mama)
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Cresc si iar cresc ... !
“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)
Pixy's Style - Fimo-mania, margelute, cercelusi fel de fel...
Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!
maria_alexia spune:
La multi ani, Xandra, sanatate si numai bucurii ! Lasa ca fitzele nu sunt asa de grave, se poate si mai rau, crede-ma! .
Feli, pentru muci carora n-am mai stiut sa le dau de capat, i-am dat lui Cristi Sinupret. Eu, cu sinuzitele mele , sunt fana. Domnul n-a binevoit sa ia picaturi, asa ca i-am dat tablete (vreo 2-3 pe zi). Dupa 3-4 zile deja am vazut rezultate. Doctorita noastra ne mai recomanda pentru nas Sificetina picaturi. Sau Garasone (asta e gentamicina), cand sunt muci verzi si urati. Sanatate multa!
Roxi, sanatate multa piticilor iar tie re-acomodare cat mai usoara la serviciu. Nici mie nu-mi vine sa cred ca deja face si puiul tau 2 ani, wow!
Vazut si ultima bucata din Up in the air, placut mult .
Meems, se pare ca eu am fost prima care a vazut albumul vostru de Paste. M-am amuzat s-o vad si pe Rianna alegand ou verde si desenand la masa - taaare cunoscute imi sunt fazele astea .
BTW, le-am luat copiilor de iepuras tablite magnetice de la Simba (gasite in real). Tare faine, acum au pilitura in culori! Plus stampile si carioci + ceva cu care sa le stergi de pe tabla. Recomand.
Ina869 spune:
Biculet conced' placut!
Lavi, stiu, ma impiedic mai mereu, cind incep sa cred ca m-am dat pe brazda, vechile deprinderi reapar. este clar ca sint "ireparabila" si am ceva pe creieras, stiu asta, g mi-a spus ca m-ar duce la doctor si ar da oricit daca as stii ca exista vreo cura, chiar si o remediere, cit de mica, ptr. mine.
Mai, m-ati inebunit cu filmele voastre, eu ma uit la televizor o singura ora pe saptamina, si citeodata nici atunci, l-am taiat de pe lista ( nu neaparat fiindca nu-mi place, ci din lipsa de timp ).
Crissy si Alinusa, sarcini usoare in continuare!
Xandrutza, LA MULTI ANI cu sanatate, bucurii si o viata fericita!
Cata, dau - la schimb - pozele facute la Paste ( ca altele nu mai am) pentru pozele tale facute in vacanta.
Nokisor, bravo ptr. progresul bufnitei dragi!
Roxiutz mama, esti o draguta, de fapt eu sint o disperata care incearca sa faca mai mult decit poate duce. am renuntat la ness de cind m-am intors din florida si randamentul meu nu mai este atit de mare, cam trag de mine, beau o cafea dimineata dar si aia cam slaba, deci nu mai pot sta pina la ora 1-2 noapte sa-mi termin chiar totul, asa cum faceam anul trecut. si cum treaba niciodata nu se termina, am renuntat aproape de tot si la micile placeri( forum, televizor, convorbiri telefonice). mi-a mai ramas cititul seara, dar dupa trei pagini ma apuca somnul si adorm cu cartea in mana, deci este mai mult pe post de somnifer.
Am intrat si eu sa vad poze:
Lavi, ce-ai trimis tu acum o saptamina nu se poate vedea, cica' nu am acces.
Roxiutz, mi-au placut floricelele tale de prin parcuri si mi-au placut si floricica Alexia ( frumosa si chocheta, cu movul ei cu tot! ) si floricelul Mateiutz ( tare scump cum statea el langa fetitze. sa stii ca mie mi se pare dolofanel, erau doar hainele de vina sau a inceput sa pape mai bine? si are obrajorii rotofei bine ).
tu astepti cu nerabdare inceperea serviciului sau ai emotii mixte?
ah, ce ma oftic, cind incercam sa deschid o poza de la Mara nu stiu ce pisici s-a intimplat cu yahoo-ul si acum nu mai pot intra, cica' "mail can't load" am incercat de citeva ori si nu merge. vroiam sa mai vad poze cu piticii, acum aveam putin timp, pe urma cine stie cind mai apuc.
Despre noi, chiar nu am noutati. ah, ba da, am tuns-o azi scurt pe rachie, eu zic ca-i sta mult mai bine. ne-am chinuit prea mult toata iarna cu spalatul, uscatul, periatul de trei ori pe zi ( ca i se incilcea) ramin la ideea mea, un copil mic nu-i de par lung. nici macar nu vroia sa si-l tina strins in codita, decit la ora de balet si atit, ii intra in mancare daca nu aveam grija sa i-l prind la spate, are briz-briz-uri cu zecile si nu le purta, asa ca am luat-o prin "invaluire" si i-am spus ca daca vrea par lung ( vrea sa-l aiba pina la fund, cum are prietena ei cea mai buna de la scoala ) trebuie sa si-l taie des, ca sa-i creasca rapid, si sa pape legume, fructe si carnita. acum arata si ea a copilas, inainte arata a copil matur, dar am lasat-o sa-si faca "pofta" un timp.
Bobby incepe sa-si dea drumul la vorbit, incet-incet incepe sa pronunte bine. are un succes nebun baiatul meu, oriunde merg cu el sintem opriti de cite o tanti sa-i spuna ca este un scump. are el asa, o mina de baietel blandut si cuminte ( desi este nazdravanel ). adevarul este ca-ti vine sa-l iei la pupat 24/24 , tabarim pe el mereu sa-l pupacim, mai ales g, care nu-i un pupacios din fire.
am trimis citeva poze in ct comun.
pup si un we placut tuturor!
crissy77 spune:
Remember us?
Hristos a-nviat!
Tocmai ne-am intors si noi de la morfofetala. Nu i-a vazut plamanii si sexul din cauza pozitiei, circulara de cordon larga, placenta jos inserata, pana aproape de OI. In rest totul e ok. Perimetrul biparietal de 18 s si femur de 22.
Xandra, Virgil, Mircea, La multi ani!
Cristina 20 s cu bocanila & Elise-Stefania (3 dec. 2005)
meems spune:
Crissy multumim de urari. Bocanila?? Am vazut pozele voastre cu activitati de Martie si cel mai mult mi-a placut carticica primita cadou de Ziua Mamei
Mara, ce mare si frumos e Andru! Flavia e tare gingasa.
Lavi, nici eu nu am putut accesa pozele cu tine "indianca".
Roxi, ce s-a inaltat Mati!! Iar Lexi e parca de cel putin 5 ani, mi se pare ca are o mutricica tare matura. Florile de primavara sunt superbe.
Ina, Bobitza al tau are o mutrisoara atat de blanda, cum poti sa nu-l dragalesti si pupicesti? Iar Rachie mi se pare mai inalta si mai slabuta decat mi-o aminteam.
Maria-Alexia, ce reusite sunt ouale voastre de Paste! Ana mi se pare ca e putin smecheruta, iar Cristi pare un baiat hotarat. Tare draguti!