Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Crissy, sarcina usoara, fara probleme !

Ina, imi place sa "te " citesc!multumim de vesti!

lavi, la multi ani lui virigil!

roxi, o imbratisare calda de la noi!

xandra, la multi ani!

de cand cu margelele, tv-ul meu e inchis toata ziua, nu credeam sa realizez asa o performanta.anul trecut vazusem toate filmele pe care le recomandaserati.anul asta sper sa nu le uit denumirea pentru mai tarziu.

ai mei au bronsita, la flavi e continuarea unei amigdalite, iar andrei a saritprima etapa si a trecut direct la tusea de magarus.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

xandra, la multi ani!

mesaj de la bulucelu'

pe 23 paraseste romania, spre tari mai frumoase si mai linistite. si vrea sa ne vada inainte. ea poate luni, pe 19.04, dupa-amiaza. pentru ca multa lume lucreaza, pe la 17:00. ultimul maxi taxi spre buftea e la 20:00, de la piata 1 mai. asa ca prefera un loc prin apropiere.

eu nu cunosc zona, nu stiu decat parcul bazilescu, mai sus de 1 mai. ideea e sa fie pe directia microbuzului, sa poata sta si ea cat mai mult. daca aveti alte sugestii, dati un semn. si... speram sa ne strangem cat mai multi.

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
Primavara in gradina mea. Concurs de machete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

meems, multumesc frumos!
din lipsa de timp si mai mult de chef, nu am reusit sa mai incarc poze cu ei.sper s-o fac cat mai curand.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Noi sintem in contzed! SI uite ca mi-am luat si laptopul cu mine ca avem niste treaba.

Altfel, incerc sa ma obisnuiesc cu ideea bizara ca de data asta, cind avem copil cu noi, e muuult diferit de atunci cind nu aveam si cind am reusit sa facem in mai putine zile de zece ori mai multe decit acum. Ca de obicei, in vacantele noastre, fii-me e tirita dupa noi pe plasji vintoase, alaturi de alte victime de virsta ei ale unor parinti mai preocupati de distractiile lor, deict de comfortul copiiilor. Nu e de mirarea ca fii-mea a declarat ca nu-i place in Hawaii pentru ca nu are parc, dar ii place ca avem hot tub in curte. Si altfel, ei ii place televizorul... "tu-i televizoru' ma-sii. Si ma tot intreaba "Asta e apa pentru copii." Adica daca e apa mica. Ii place sa intre in apa, dar nu si-a bagat capul NICIODATA (adevaru le ca apa e tare sarata). Am inchiriat si pentru ea un board cu vizor ca sa vada si ea pesti, dar nu o convingi sa se dea. Ea ca ma-sa, greu se convinge dar si cind se convingeeee...
O faza haioasa din categoria "ce ma iubeste pe mine Oceanul Pacific." Acum citeva zile au disparut slapii Smarandei. Eram convinsa sa sint disparuti pe undeva prin casa. Azi, tragind de fii-mea sa plecam de la plaja, o tot frecam pe plaja si dau sa ma aplec sa ma uit la niste bucatele de coral si ce gasec?? Slapii lu' fii-mea! Ni s-a mai intimplat asta cu o suzeta pierduta de pe pod in ocean pe care am gasit-o a doua zi pe plaja. Parol!

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

Info utile despre cresterea copiilor

www.askdrsears.com/" target="_blank">Dr. Sears

www.positivediscipline.com/" target="_blank">Disciplina afirmativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Ce s-a intimplat cu forumu, copii?
Cred ca e prima oara cind postez un mesaj, ma duc la nani si cind ma trezesc dimineata, adica dupa ce a trecut o zi la voi, nu a mai scris nimeni.

Sper ca toata lumea e ok.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

Info utile despre cresterea copiilor

www.askdrsears.com/" target="_blank">Dr. Sears

www.positivediscipline.com/" target="_blank">Disciplina afirmativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hi hi hi, Bic, asa m-am amuzat de "haotica din nastere"-ul tau.Io pe FB am "putin habauca", deci tot pe acolo.

Noi am amortizat vremea buna, ne-am dat cu rolele - mai mult eu decat bufnita, dar ce conteaza.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Heloo heloo
Eu sunt deja la munca din cauza de sedinta la ora 8. Asa ca am inceput saptamana minunat.
Ma chinui de vreo 3 saptamani sa ajung la sala la aerobic, dar nu prea imi iese, fie ca nu termin la ora 18, fie ca imi e deja prea lene sa ma mai zbantui dupa 10 ore de munca.
Sper sa ma monilizez azi.
In rest toate sunt vechi.
saptamana ce abia am trecut am fost fara copil, asa ca am fost de 2 ori la film, mare realizare pentru mine.
Am vazut 2 comedii, prima Nu-i de nasul meu, super haioasa, a doua nu imi amintesc numele, dar e ultima comedie cu Jennifer Aniston, super plicticoasa, cam lipsita de haz, nu o recomand. pe prima insa da, e foarte amuzanta, buna de o dupa-amiaza usoara.
Fug sa ma machiez ca nu am apucat de somn.
Pupici
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Multumesc, fetelor, de urari!
Meems la multi ani cu intarziere sotului tau!

Noi ne-am intors aseara de la Alba, l-a serbat pe Virgil acolo si am adus fetele.
Faza faina azi dimineata, a sunat ceasul la 6:45, l-am oprit, am atipit la loc si la 7:05 se aud glascioare vesele. Apoi Nati peste mine: mamaaa, e dimineataaaa!! [asta era replica de week-end nu ni s-a mai intamplat sa ne trezeasca copiii dimineata in timpul saptamanii de cand erau bebelusi]

Bic vacanta placuta!
Noi n-avem treaba cu apa mica, fetele intra cu colac in apa, si n-au treaba daca trece apa de ele. Adica nici nu-si mai pun problema

Ina abia astept sa-ti vad pozele.
Am sa verific si ce-i cu pozele mele de nu se vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Laaaaaavi, cat sunt de habauca! La multi ani plini de bucurii si veselie si excursii minunate pentru Virgil cel bun! Ti-a zis mama lui Tudor&Filip (are unnume imposibil de retinut pentu mine Dali-ceva, veci nu retin numele corect) ca ne-am intalnit in Parcul Circului? Si am facut ceva planuri de mers cu to(n)tii la un gratarescu in week-end? Asa de tare a fost faza: eu pe banca cu Sarah, Daria, Erika, Mimi si zboara Tudor pe tricicleta prin fata mea, la care eu: "heeeei, asta e Tudor!" Apoi i-am detectat si anexele din dotare, alias parintii lui.Iar banditul ex-mic de Filip e asa de maaare si matur penttu varsta lui. Icredibil!

Meems- of, intotdeauna realizez post-factum ca tu si lavi aveti soti nascuti in aceeasi perioada! La muuulti ani si lui, sa fiti cu toii fericiti si impliniti pe toate planurile!

Miiiitzo- aseara am vorbit cu Mimi de tine, din goana rolelor. Asa de dor ne e de tine...cand ne vedem?

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki nascuti in aceeasi zi si parca si an, '77, nu?
Multumim de urari!
Ce zici de gratareala duminica?
Banditul de Filip se apropie de 2 ani (pe 30 iunie) deci nu mai e asa de mic!

Ina frumoase pozele, pacat ca ai tuns-o pe Rachel ca tare bine ii statea (parerea mea de fost copil traumatizat prin tundere cand eram mica). Tare dulce Bobita, si el a crescut mult!

Maria faine pozele de Pasti! Ce a crescut Ana mica si dulce!

Mergi la inceput