Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Hristos a Inviat

Tania , tare sotul tau eu ma gandeam ca gateste el si e mai organizat

Lavi , multumim si eu cred ca e frumusica Bia (fiecare cioara isi lauda puiul ) Apropo de poze nu ne mai arati fetele? Te-am admirat pe tine-parca esti indianca

Maria , cum este la serviciul nou?

Roxana , ce mai faceti, cum sunteti?

pe mine ma dispera vremea asta, am si eu azi liber si ploua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

catutza promit sa pun poze cu fetele dupa primul week-end "out", ceea ce sper sa se intample in curand. Nu le-am mai prea facut poze in ultima vreme decat in casa.

Eu sunt atat de bucuroasa ca a venit primavara incat zilele astea ploioase nu ma pot deprima.

Mergi la inceput

Lavi , cand si unde va fi primul week-end "out"? Ce mai planuiesti ?

Noki , cum a fost la Bistrita?

Bic , concediu placut si fara ploaie

Mergi la inceput

catutza deocamdata sunt in ceata cu planurile pt ca we viitor vom merge dupa fete iar apoi va mai trebui sa merg un we la Timisoara, inca n-am stabilit care.

Mergi la inceput

unde ati disparut toate? ce ati facut astazi?
eu maine incep munca asa ca azi m-am rasfatat, am stat in casa si m-am jucat cu Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

'Neatza!

Ce-am facut ieri? Hmmm... La serviciu incepuse incetisor, ca dupa sarbatori, dar pe la 10 ne-a sunat seful nostru neamtz si a bagat viteza maxima in noi . Fuguta acasa, copii... Pe seara am vizitat-o pe sora-mea, sa-i degustam prajiturile . Printre ele am mai facut si mancare proaspata pentru azi. Citit povesti copiilor. Si gata ziua . Totul pe ploaie, sper ca azi sa se mai lumineze.
Azi o luam de la capat...

Mergi la inceput

Aseara am vazut un film fain, "Away we go" in regia lui Sam Mendez. Un cuplu care urmeaza sa aiba un copil se plimba prin America cautand un loc unde sa se mute. Isi viziteaza diverse neamuri si cunostinte cautand un climat potrivit pt cresterea copilului. Miha80 m-am gandit la tine ca sigur ti-ar placea filmul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Guten morgen si Cristos a inviat!

Evident ca nu am mai apucat sa amortizez netul vecinilor si sa intru sa urez Paste fericit, da' macar m-am gandit la voi!

Eu abia azi am inceput serviciul, si am un cheeeeeef, de' dorm pe mine.

La Bistrita a fost dragut, am avut vreme si-si, natura era cam la nivelul Bucurestiului, deci destul de infloriti copacii si verdeata. Am sa pun niste poze poate diseara.

Amu ma duc sa-mi bag cafeaua in vena, ca simt ca-mi cade capul pe birou....

Aaaa...sa nu uit sa ma alud cu marea realizare a bufnitei: in masina, pe drumul inapoi spre Bucuresti, am auzit-o zicand suuuper clar pe R! Si gata, amu stie sa-l zica, nu mai pronunta "L".

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

Hristos a inviat!
Eu nu ma laud cu nimic... adica suntem iar singuri, copiii sunt la mama la tzara, gabi lucreaza ca un apucat, aseara a venit la 11 acasa. Eu fac prostii, adica m-am apucat de un joc la calc. si ii dau zor sa-l termin pana vin copiii acasa fac la ciocolate si cafele de ma doare mana

o zi buna s-aveti, (si sa am, ca m-am imbracat/incaltat in piele intoarsa, o ploaie imi lipseste)

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput

Noki bravo bufnitei pt R!

http://smartwoman.hotnews.ro/biberoanele-din-plastic-ar-putea-fi-toxice-danemarca-trei-state-americane-si-canada-au-interzis-folosirea-compusului-chimic-bpa-in-produsele-pentru-copii.html

Mergi la inceput