Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (6)
Raspunsuri - Pagina 20
anda77 spune:
La multi ani, Matei! sa papi mai bine ca sa cresti mare si sa nu se mai chinuie mami:)!
de ziua pamantului au vizionat un "dar era superb, doamna" clip cu Michael Jackson la gradinita, astfel incat fiu-meu stie acum, spre oripilarea mea, ca Michael salveaza planeta...
din cauza faptului ca n-am dat de capat problemei cu secretia cojitelor pe scalp, nichita a fost tuns nr. 2. saracu, arata ca un poet pe care l-au prins comunistii cu plete la piata romana si l-au tuns la sectie. complet schimbat.
meems spune:
Roxi Nu prea am cu ce sa ma laud, de-asta nu zic mare lucru. Rianna e bine, isi revine dupa o mini-gripa de weekend, a tusit si a avut o stare subfebrila pana ieri. Vorbeste mult prea multa engleza pentru placul meu. Bafta la gasitul unui job!
Cuscra draga, drum bun spre Australia si muuuulta fericire! Sa dea Dumnezeu sa fie un inceput care sa va aduca numai impliniri.
Ioana, chiar vroiam sa intreb care va mai e soarta, ca nu mai dadusesi nici un semn de la Paste
Mandy, nici nu tu mai zici nimic?
Feli, multa sanatate tuturor!
Noki, ce faine-s pozele din weekend!
Madau, de acord cu Ioana: Miru a ramas o frumoasa de numa', iar tu esti la fel de... serioasa (ca sa nu zic si eu trista) in poze.
Corap, incercam sa mi-i imaginez pe Anais si pe Andrei la tine la servici
Lavi, tare bine iti vine rochia! De cand am vazut pozele am tot incercat sa gasesc idei de accesorizat, si... inca ma gandesc... Cand o sa am o imagine completa in mintea mea, ti-o voi impartasi
lavi02 spune:
'neata!
La multi ani Matei! Sa cresti mare, sanatos, destept cuminte si un pic mai dez-lipicios de mami!
Scuze pt intarziere!
Multumesc tuturor pt idei privind rochia
Ma bucur ca in general va place si o considerati ppotrivita, am scapat de o grija. Cu accesoriile va mai astept. As mai face niste poze, sa vedeti culoarea mai bine pt ca e tare ciudata.
In week-end-ul asta merg din nou la Timisoara la sortat carti , imi iau si rochia cu mine sa-si dea cu parerea sora-mea + mireasa si cu ocazia asta sper sa mai fac si niste poze, la lumina zilei.
Feli si eu am 3 nunti deocamdata anuntate, una in mai, una in iunie, cu o sapt inainte de concediu (la care sunt nasa) si una in iulie, cu o saptamana dupa concediu
Am un bug naspa, asa ca nu ma intind mai mult la vorba.
ilenutza spune:
Neata,
noi il tinem pe V la mama de 3 saptamani ca sa nu ne mai dam virusii de la unul la altul , sambata il recuperam.cand l-am anuntat ca o sa vina acasa l-a apucat bocitul, a zis ca numai vrea sa vina acasa niciodata, etc, etc.Mama il tine la televizor, mananca la TV, nu merge la gradi, ii face toate poftele, primeste ce vrea...
Cert este ca noi am fost toti terminati si inca nu ne-a trecut,Victor, eu, Andrei, sotul, bona, am luat antibiotic, am lipsit de la servicu, am zacut in pat, tot tacamul.
ANDA, fff bun pt cojite este un produs de la Mustela, nu stiu exact il cheama dar e singurul din gama lor.Eu l-am folosit cu succes pt ai mei.Desi le-am mai facut tratament si cu alte solutii, doar asta a avut randament.Se da pe par si sta cu ea o zi, apoi seara il speli, si dupa cateva zile trec.
ROXI SA ITI TRAIASCA BAIATUL , SANATOS SI VOINIC,
Ile, mami de Victor si Andrei
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4310431289/" target="_blank">POZE MARE 2010
bb_alinus spune:
Ilenuta sanatate multa!
Roxiutz sa iti traiasca Mateiasul cel scump!
Buluci, nu stiu daca mai intri, dar tocmai lucram la un bilet Wellinghton Amsterdam si pt ca e in aceeasi parte a lumii m-am gandit la tine. Vezi cate kg scrie pe bilet pt ca in principiu ai 20kg si nu 30kg ( doar daca ai cumva business). Daca vrei pot sa iti verific aici, doar sa imi spui ce companii si ruta ai.
Alina (DPN 6.11.2010) si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
mirabilis spune:
Buna ziua tuturor. Nu stiu dc va mai amintiti de mine, nu am mai trimis un mesaj de ani....
Eu am plecat intre timp din tara si acum locuiesc in Elvetia, langa Lausanne si sunt tot medic, rezident pe pediatrie la un spital aici. Acum 2 luni am nascut o fetita, Constance, pe 23.04.2010. Sunt deci in concediu de maternitate, pana prin iulie.
Cand stau sa o alptez, mai ales noaptea cand am mai mult timp, va citesc pe forum sau uneori chiar reiau subiecte de cand erau piticii nostri bebelusi....
Iulia merge la gradi aici, a crescut si e tare scumpa.
Voiam sa va salut, daca tot va citesc, si sa va urez tot binele din lume. Foarte frumoasa prietenia legata aici intre mamici.
Numai bine.
Mirailis si fetele: Iulia si Constance
mara95 spune:
buna, miarbilis, eu sigur imi aduc aminte de tine!
Poate reusesti sa scrii mai des, daca esti in concediu.Sa va traiasca minunile !
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata