Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (6)
Raspunsuri - Pagina 19
Noki_Lara spune:
Wooooow, e ziua ex-piticaniei de Matei! Sa cresti mare, vesel si sa aduci familiei tale dragi numai bucurii!Roxi draga, sa-ti traiasca flacaul - nu-mi vine sa cred cat de repede a trecut timpul de a facut 2 anisori...
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
coralia76 spune:
La multi ani si de la noi Matei! Sa cresti mare,sanatos si..papacios !
Mara voi ce mai faceti cu brosita care v/a napadit?Ati scapat de ea?
Lavi am ramas datoare cu inf. despre cardul european..Azi am depus actele si am intrebat/o pe tipa de la ghiseu despre suma acoperita de cardul asta si mi/a raspuns ca nu e o suma anume ci acopera orice urgenta in sistemul sanitar de stat al tarii membre respective.
Acum in alta ordine de idei ,am vazut si eu rochia ta,mi se pare elenganta,imi place ,chiar potrivita de nasit ...Cu accesoriile nu/mi dau cu parerea ca nu ma pricep chiar deloc ,vad ca fetele sunt chiar in tema.
Buluci bafta ! Admir oamenii care au puterea sa o ia de la zero in alta tara,eu nici macar nu m/am gandit vreodata la posibilitatea asta...Sunt eu mai nationalista..deh..
mara95 spune:
Roxiii, La multi ani lui Matei drag! Sa fiti cu totii fericiti si sanatosi!
Coralia, multumim de intrebare, par bine.am faost sapt trecuta la control si am continuat tratamentul.acum nu mai tusesc, parca un pic andru mai harie, dar suntem pe terminate cu boala.zicem noi.de luni o ducem si pe flavi la gradi.
Buluci , drum bun si sa va fie viata usoara!
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
maria_alexia spune:
La multi ani, Matei! Sa cresti mare, sanatos si voios!
Roxi, sa-ti traiasca nazdravanii!
Trebuie sa reincepi serviciul, nu? Sper sa va acomodati cat mai usor cu noul regim, sa fie o schimbare benefica pentru voi toti .
Bulucel, mult noroc cu noul inceput. Nr. 3 cu siguranta va fi cel norocos .
Corapina, bravo pentru integrarea nazdravanilor tai in campul muncii, felicitari pentru asa sef . Tare i-as mai duce si eu pe-ai mei sa starneasca uraganul in birou .
Pe noi ne-a anuntat ca maine sa nu-l ducem pe Cristi la gradinita, pe motiv de greva... Atentie, sa nu aveti surprize dimineata .
madau spune:
La multi ani Matei!
Maine e greva si la Miru la gradi, si am vb si cu Addya care mi-a zis acelasi lucru, asa ca aveti grija
Ioana multumesc pt aprecierile la adresa pozelor Mirunei . Cat despre mine, nu-s trista deloc, asa-s eu mai serioasa in poze, eram si nitel obosita
In rest toate bune, ieri am facut vaccinul de 4 ani si acu schioapata de nu se poate
Pupam
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
maria_alexia spune:
Se face vaccin la 4 ani?? Care anume?
Schema de vaccinare a copiilor nascuti inainte de 2008 e www.desprecopii.com/info.asp?id=77" target="_blank">aici, a celor nascuti dupa 2008 www.desprecopii.com/info.asp?id=1207" target="_blank">aici. Vad ca rapelul la DTP, pe care ai nostri l-au facut pe la 2.5 ani, se face conform noii scheme la 4 ani. Dar in rest, pana la scoala ar trebui sa avem liniste...
felicia74 spune:
Noi nu ne laudam cu mare lucru, ne tot dam viroza de la unul la altul, nu ne mai facem bine de 3 saptamani Bine ca nu ne-a oprit caldura in bloc, ca ne rablageam de tot.
Cristina fie ca in viata noua din Australia sa scapi de toate problemele, si sa fii fericita! Si sa ne trimiti poze cu canguri
Noki Botanica e cum o stii, plina de flori la intrare, in rest cam saracuta. Dar e un loc linistit de recreere si parca oamenii care o viziteaza sunt mai de calitateca in alte locuri, cum ar fi Herastrau (intrarea de la Pavilion H), unde am fost duminica. Wow, ce specimene, noroc, ca ne-am refugiat in Muzeul Satului, unde a fost alta poveste.
Nunti - hi, hi, v-am spus ca am 3 anul asta (de criza, cu salarii diminuate)? Si nici nu pot lipsi, ca e vorba despre o sora si 2 veri primari. Ei, sanatosi sa fim!
La multi ani, Matei, sa fii sanatos, voinic si vesel!
madau spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria_alexia Se face vaccin la 4 ani?? Care anume? Schema de vaccinare a copiilor nascuti inainte de 2008 e www.desprecopii.com/info.asp?id=77" target="_blank">aici, a celor nascuti dupa 2008 www.desprecopii.com/info.asp?id=1207" target="_blank">aici. Vad ca rapelul la DTP, pe care ai nostri l-au facut pe la 2.5 ani, se face conform noii scheme la 4 ani. Dar in rest, pana la scoala ar trebui sa avem liniste... |
E vaccinul care trebuia facut la 2.5 ani, Miruna nu l-a facut atunci pt ca nu s-a gasit pe nicaieri
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
roxisialexia spune:
va multumesc din suflet tuturor !
Suteti minunate ca intodeauna, va iubesc pe toate si chiar daca nu mai apuc sa scriu la fel de des ca altadata citesc tot ce se scrie.
matei este in mari acomodari gradinitesti, saptamana trecuta a fost hei rupul de trei ore pe zi, acum merge program scurt pana la 14 si apoi de sapt viitoare va dormi acolo. Alexia este in cpontinuare cu otita, am fost la dr. gheorghe si daca nu ii trece in 2 saptamani cu tratamentul dat de el trebuie sa facem operatie de polipi ca nu ajungem la cea pentru tubusoare.
caut job, azi a fost ultima indeminizatie pe care am incasat-o, am fost si la vechiul loc de munca si nu are nevoie de mine, le merge atat de rau si abia isi platesc putinii angajati ce le-au ramas,poate ca este mai bine asa .
buluci, drum bun, acomodare cat mai usoara si o viata frumoasa si fericita acolo.
noki ma intreabi ceva vreme in urma daca merge alexia pe role, merge binisor spre marea mea uimire . cum de a cazut bufnita in apa?
meemsy ce mai faceti? ce mai face ri?
madau sa stii ca si eu m-am bucurat sa o revad pe miru, care acum are parul lung si bogat. a ramas la fel de frumoasa micuta ta .( si fie vb intre noi si tu la fel de slaba )
maria, cum se inteleg copilasii tai? ai mei s-ar bate non stop
ioana cum a fost azi la cresa? si multumesc mult pentru tel.
alina cum te mai simti? frumoasei tale. ai fost la eco?
cris negara ce mai face burtica?
lavi am vazut rochia si exact ce spui si tu, vine turnata pe tine . Si ca sa imi dau si eu cu parerea priviind accesoriile, dupa parerea mea merge fara nimic la gat, parul desfacut si cercei lungi ( nu te sfii sa porti, se gasesc f multi si pe baza de clips ) si eventual la mana o bratara.
Sanatate multa tuturor!