Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (6)
Raspunsuri - Pagina 18
anda77 spune:
http://www.lufthansa.com/us/en/Carry-on-baggage#ancAbT0
buluci, uita-te mai sus la hand-luggage, ai voie cu lichide si creme sub 100 ml fiecare. atentie: daca ai o crema pe care scrie 150 ml si tu stii ca ai consumat jumatate din ea, degeaba, ti-o arunca ca ei se uita doar la ce scrie pe ambalaj. si ochiometric sa nu depaseasca ce scrie pe ambalaj, adica sa nu fi scris tu, cu mana ta. apoi toate sticlutele trebuie sa le pui intr-o punga de-aia cu fermoar, nu de alt fel si punga sa nu fie mai mare de 1 litru. nu ai voie decat o punga. punga se scoate separat la control. in fine, sunt neobisnuit de naspa la cosmetice, eu nu m-as risca sa gaseasca nod in papura sa le arunce. plus ca ai nume strain si esti bruneta:))
epilatorul are lame si/sau pensete, nici nu te gandi la el. ondulatorul are prea multe componente metalice, motoras bla bla, plus ca stiu pe cineva care nu a putut trece cu el mai demult, deci as zice nu si la asta.
bb_alinus spune:
Fetelor mersi de raspunsuri.
Camelia pana la urma asa o sa fac....deocamdata e liniste, Aschia cred ca e tot sub piele, nu are nici o iesitura inca. Azi noapte i-am pus un leac babesc frantuzesc dar nu il zic decat daca merge!
Buluci sa ai o calatorie placuta, fara perietii, cu zboruri on time si sper ca balamucul ce e acum in europa sa treaca pana vineri.....desi din ce se aude aici, va fi debandada inca!
Din ce ai enumerat ca bagaj de mana, nu ai voie nimic din pacate...Ce scrie pe bilet, la bagaje? E piece concept sau e kg? Daca scrie 2PC ai voie 2 bagaje a cate 32 kg fiecare, la fel si Simon. Daca nu, atunci poate 30 kg cum spui.
Sa fie cu noroc acest nou inceput!
Alina (DPN 6.11.2010) si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
lavi02 spune:
Buluci bafta multa, sa fie intr-un ceas bun mutarea si sa fiti realizati si fericiti acolo!!!
La bagajul de mana nu stiu nimic in plus decat ti-au zis fetele. Nu ai voie cu lichide peste 100ml bucata. Eu cosmeticele le-am pus tot timpul la cala.
Alinus daca nu s-a inrosit zona si aschia e mica nu te ingrijora, va trece cu timpul pe masura ce se descuameaza pielea , am mai avut si eu asa.
cami la HV n-am citit sa fie probleme. Inspirata ai fost!
Corap mistooo aventura cu plozii la servici!
ilenutza spune:
Buluci, Australia?E fff departe, sper sa va fie bine
lavi, pana la urma de unde ai luat rochia ?
Ile, mami de Victor si Andrei
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4310431289/" target="_blank">POZE MARE 2010
lavi02 spune:
Ile de la un magazinas mic de la Razoare, vis-a-vis de biserica. Au multe rochii Made in Romania. Vorba prietenei care mi l-a recomandat: cand intri nu ti se pare cine stie ce, dar dupa ce probezi le vezi altfel. Ce mi-a placut e ca i-am zis vanzatoarei ce vreau (rochie lunga, nu corset+ fusta si fara snururi la spate) si a venit cu 4 rochii care toate imi veneau la fix.
ilenutza spune:
Lavi, chiar stiu magazinul, in sensul ca vreau s aintru in el de vreo cateva luni, il vad din masina cand trec pe langa el.In vitrina au cateva tinute business misto.Sa o porti sanatoasa.Eu rec o voaleta sau toca pt accesorizare, manusi si un buchet mic de flori- se pot face pe comanda la casa de moda venus
Ile, mami de Victor si Andrei
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4310431289/" target="_blank">POZE MARE 2010
lavi02 spune:
Ile, sunt 2 unul langa altul, unul cu tinute elegante de zi, altul de seara/gala. Tin de aceeasi firma.(am platit cu card in magazinul de langa)
corap spune:
accesorizare:
SAFE CHOICE - all black, la gat cristale, la urechi nimic, esarfa(ma rog, chestii pt gat) optionala; nu cred ca la maini ti se potriveste ceva (ma refer la bratara). io zic ca NU metale (nici veritabile, nici sarme) datorita dantelei si culorii rochiei
sau UNSAFE - chestii in nuantele rochiei + o culoare (dar nu pot spune ce culoare, ca nu stiu exact nuanta rochiei). UNSAFE e ca poti da chix rapid cu nuanta/culoarea gresita
(nah ca mi-am dat cu parerea, desi imi ziceam ca n-o s-o fac. dar nu m-am putut abtine. in general dau sfaturi bune, desi io ma imbrac ca si cum as fi stransa de pe garla ... )
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day