Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (6)
Raspunsuri - Pagina 11
Noki_Lara spune:
Guten morgen!
La mine din pacate este exclus sa ajung la intalneala de lunea viitoare - am serviciu pana la ora 18 lunea si apoi ASE.
Lavi, de la ultima statie trebuie sa iei ceva mijloc de transport in comun - parca e ceva tramvai pana acolo. De mers pe jos...e cam mult.
Asteptam poze cu bufnitele frezate.
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
cristinamh spune:
lavi, de la 1 mai iei troleu, cam a patra statie. nu e de mers pe jos.
Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
Primavara in gradina mea. Concurs de machete
ilenutza spune:
Wow, colectia in cap de rand!
Intalneala placuta, nu cred ca ajungem, desi as vrea!
Noi suntem toti 4 bolnavi, cu antibiotic si zacut in pat, de la mic la mare
Ile, mami de Victor si Andrei
www.flickr.com/photos/9510942@N05/show/with/4310431289/" target="_blank">POZE MARE 2010
mara95 spune:
ai mei tot cu bronsita se lupta, tone de medicamente!afara e frumos, dar noi stam in casa!
Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)
Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata
Noki_Lara spune:
Guten morgen!
Ilenuta si Mara - sanatate muuulta de tot! Sa ve reparati toti membrii bolnaviori ai familionului cat mai repede!
Feli- cum mai arata Gradina Botanica these days? Cta a ramas biletul de intrare ... tot suma de-aia modica?
Lavi- nu-mi place deloc prognoza meteo pe week-end-ul asta.
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
lavi02 spune:
Sanatate multa!!
Help!
O sa fiu nasa in iunie, in sfarsit se casatoresc prietenii nostri de la Arad dupa o relatie de 15 ani!
Am dat in depresie la capitoul rochie.
Ce-mi place mie - astea http://www.sanpatrick.com/entrada.asp mergeti la sectiunea Cocktail. As purta vreo 4-5 de acolo.
Se gasesc si pe site-ul La Sposa http://www.splasposa.com/entrada.asp
Si in colectia 2009 sunt cateva care imi plac mult.
Preturile sunt de la 600-850 EUR in magazinele din Ro, au marimi de la 38 in sus, mie imi trebuie 36, ei zic ca nici nu se fabrica dar nicio problema, o modifica ei, au croitoreasa.
Problema mea e mi se par prea scumpe. Prietena mea isi ia rochie de mireasa tot de la ei, dar i-o aduce cineva din Spania, e binisor mai ieftina, intre 180 si 380 de EUR diferenta la rochia de mireasa, in functie de model. Mi-ar aduce si mie dar n-am croitoreasa sa mi-o modifice. In fine, acum e in proces de aflat pretul la rochiile de nasa.
So, ca alternativa, stiti alte magazine (reale, nu virtuale, sa pot proba!) in Ro cu rochii misto de nasa. Vreau sa fie:
-frumoasa :)
-lunga
-nu corset + fusta
-pret sub 2000 RON (500 EUR). Mai impacata as fi 1000-1500, dar peste 2000 in niciun caz.
Idei?
La Alb si Negru si Irina Schrotter (sau cum se scrie) am fost si nu mi-a placut nimic.
lavi02 spune:
P.S. Stiu ca e o suma destul de mare cat imi propun eu sa dau pe rochie, dar tin enorm de mult la prietena mea, astept de ani de zile sa ii fiu nasa. In plus sunt prima oara nasa (si poate ultima).
Dar lasa ca fac economie la celelalte 2 sau 3 nunti din anul asta - voi merge cu rochii pe care le am deja in casa .
Noki nu-i chiar asa sumbra prognoza, in sensul ca nu ninge, nu-i viscol, nici macar ploaie.
Noki_Lara spune:
Lavi, in Unirea sunt cateva magazine cu chestii de seara. Mai e un magazin specializat pe asa ceva numit Mistral.
Colega mea (super fitoasa, dar si super ok) are o croitoreasa foarte buna. Are si ea o nunta de fite maxime si isi face rochia la comanda, dupa un model gasit pe net, undeva in jurul sumei de 700 ron, cu materialul croitoresei.Daca iti surade ideea asta, let me know si aflu numarul croitoresei.
PS - mai au rochii de seara (unele dragute) la Debenhams.
Poze cu noi 1 si 2
Varsta Sarah
lavi02 spune:
Noki multumesc!
La debenhams am vazut si eu rochii faine dar mai de mult. Acum sunt urate cu spume toate, singura frumusica e scurta si mie imi trebuie neaparat lunga.
Adevarul e ca Unirea nu l-em "prefirat" destul.
Daca nu "ma rezolv" repede cu magazinele voi apela la croitoreasa, multumesc mult de oferta!!!