Colectia de toamna-iarna 2005 acum mari!!! (6)
Raspunsuri - Pagina 10
bb_alinus spune:
Fetelor mersi frumos ca intrebati de cum ma simt!
Lavi.....ca sa iti spun sincer ma simt ca puiu in buda, si asta de vreo cateva saptamani deja, am o fata plina de cosuri de zici ca sunt la pubertate si mananc tot la 2 ore cantitati uriase de orice nu e dulce ( adica prajituri ciocolate) desi daca nu am altceva merg si alea. Am impresia ca cineva din interior imi comanda ce sa mananc, ordinea nu conteaza, iar apoi am stomacul in gat pana trec cele 2 ore....Nu am avut asa ceva cu miss, ba eram atat de mandra de tenul meu stralucitor .
Ma duc sa vizionez poze!
Alina (DPN 6.11.2010) si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
meems spune:
Lavi, da, tot '77... deci gemeni-gemeni!
Multumim tuturor de urari si de comentarii pe marginea pozelor.
lavi02 spune:
Meems cum trebuia sa ma loghez ca sa-ti vad pozele? Am incercat cu datele contului comun si nu merge. Nu mai stiu sa ma loghez, am uitat cum...
Catutza si eu vreau sa vin la intalnirea cu Bulucelu', probabil pe la 17.30-18 pot sa ajung, stabiliti va rog unde!
Noki daca asa zici incep campania de convingere cu Virgil. Putem sa ne organizam intai gratar si apoi lalele sau invers. :)
Alinus bine ca nu ai greturi , vezi sa nu iei prea multe kg! Ciudata schimbarea cu cosurile.
Crissy nu te ingrijora cu placenta, chiar daca e inserata jos la 20 saptamani inca mai poate urca pe masura ce uterul creste. Si eu am avut-o inserata jos la Silvi. Bine ca e bb bine dar pacat ca nu stim ce e.
Noki_Lara spune:
Marti, 13. Prima "realizare" a zilei: mi-am gasit masina zgariata si lovita pe ambele usi de pe partea soferului, inclusiv indoita tabla. Nu foarte rau, dar vizibil si enervant. URASC chestia asta.
Lavi- daca va zic ca Adila pleaca la Viena si ca noi avem aceeasi dorinta de a merge, ma acceptati si fara el?
Alinus- ptiii...te pomenesti ca ai baietel!
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
crissy77 spune:
Lavi, nu de placenta imi fac eu griji, la fel am avut-o si la Elise, la eco de 32 sapt era ridicata. Pe mine "colierul" ma sperie si faptul ca e un bb puturos, indata fac 21 sapt si tot nu il simt miscand decat f rar si de cateva ori in acelasi loc (de aia i-am zis bocanila, meems).
bb_alinush,
Citat: |
Am impresia ca cineva din interior imi comanda ce sa mananc, ordinea nu conteaza, iar apoi am stomacul in gat pana trec cele 2 ore |
. Eu primele 3 luni am splabit 4 kg (le-am recuperat rapid in urmatoarea luna), nu puteam baga in gura cine stie ce, daca era acru sau sarat atunci era ok, altfel ziceam pas.
Noki, cu codite zici? Cand i-a povestit Stef unchiului sau ca a stat cu picioarele stranse, acesta din urma a zis ca e flacau, statea ca belferul picior peste picior. Daca era fata statea cu picioarele "prastie"
meems, mara, Noki, Ina
Distractie placuta la intalneala si la gratareala!
Maine avem ARACIP (controlul calitatii) pe cap, tb sa fac planuri de lectie si sa completez portofoliul dar asa am un chef...
Cristina 20 s cu bocanila & Elise-Stefania (3 dec. 2005)
madau spune:
Ne-am repatriat si noi duminica seara dar n-am avut deloc timp sa intru ieri pe DC, am avut o groaza de spalat/despachetat/facut mancare/cumparaturi etc...
A fost super, super, am stat la un hotel extraordinar de frumos, chiar am ramas foarte placut impresionata de toate conditiile de acolo, mancare, ospitalitate, tot. Daca ajungeti prin zona, vi-l recomand cu mare drag...e vb de ROWA DANY. Ne-am plimbat la greu, am vizitat si Pelesul & co, a uimit Miruna pe toata lumea ca a rezistat eroic in ziua aia, mai ales ca am facut turul extins al Pelesului ( eu data trecuta cand am fost vazusem doar parterul si et 1, acum am mers si la mansarda), plus Pelisorul, plus plimbare prin gradini...in total vreo 4 ore jumatate....n-a zis nici pas, i-a placut tare mult . Am fost si la casa memoriala George Eenescu si la Manastire...ce sa mai, am avut un program full, si am avut noroc si de vreme buna.
Cam atat deocamdata, ma duc sa pun si ceva poze (fac o selectie ca am vreo 300 ) si sa vad ce s-a mai scris in urma
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
madau spune:
Am trimis link cu pozele in contul comun. Enjoy!
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
Buluci spune:
Salutare!
Dupa cum ati aflat plec pe 23 aprilie in Australia, si sper sa va revad/( cunosc pe unele din voi).
Va propun Parcul Bazilescu , luni 19 aprilie orele 17.
Pana acum sunt doar 3 si sper sa nu ramanem la cifra asta.Recunosc, spre rusinea mea nu am reusit sa vin la alte intalniri de-ale voastre, dar sper sa intelegeti .
Va pup!
lavi02 spune:
Cum se ajunge in parcul Bazilescu? De la metrou 1 mai mai e mult pe jos?
Este alt mijloc de transport?
In principiu venim dar ajungem mai degraba pe la 18.
Madau sa va fie de bine mini-vacanta!
Am fost aseara sa tund fetele la http://www.kidicoafclub.ro
Nu le-am tuns scurt de tot, doar le-a mai luat din par si le-a tuns in scari. Vine primavara, caldura, o schimbare, etc. La sfarsit le-a aranjat putin cu peria si m-a innebunit Silvia, pana acasa m-a intrebat de 10 ori daca ii mai sta parul, acasa s-a periat de 10 or cu peria rotunda, de dimineata iar a stat 100 de ani in fata oglinzii (si asa avea deja tendinta asta ). Daca o ia pe urmele cumnata-mii cu statul la oglinda ma impusc. Cu un pistol de apa, la vara, la mare.