Moldovence aspirante sau gravidute(23)
Raspunsuri - Pagina 2
sophie76 spune:
Hristos a inviat! Sper sa aveti parte de un Paste fericit si cu pace in suflet!
ALINAH felicitari, esti o f mare norocoasa ca tratamentul a dat rezultat din prima, sarcina usoara iti doresc si scuza ma ca nu am citit f atent postul tau, ma bucur pt tine si bebe sanatos si la termen iti doresc!
Eu zilele trecute m am simtit un pic agitata, asa ca azi am fost la dr, bebe e bine, s a confirmat ca e baietel, placenta e tot joasa dar nu mai acopera orificiul colului.Mi am comandat un inel de silicon pt cerclaj, din Germania (catalina pt info) sper sa fie potrivit pt mine si sa rezolv si pb colului.Cu ajutorul lui Dumnezeu sper sa fim bine si sa avem un happy end !
bytzu -le ce faci, ai dat startul la medicatie?
bitza, unde te ai hotarit sa faci laparo?
pogonici te pregatesti sa scapi de hidro?
toate moldovencele curajoase!
vanessa80 spune:
Buna dimineata! Va invit la . Sper sa imi treaca durerea de cap pe care o am de aseara.Abia am reusit sa dorm vreo 3 ore asta noapte.
25+
pogonici1977 spune:
felicitari sophie 76 ptr baiatel...
vad ca kovacs face ultimul timp numai baietii
si eu vreau fetiteee..dar e bun si baiatul .
eu la sf lunii ma operez abia...nu stiu inca data...dar va anunt abia sa scap de TROMPEEEEEE..LE ARUNC LA GUNOI CA MIAU FACUT NUMAI PROBELEMEEEE
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
vanessa80 spune:
Buna dimineata! Va invit la .
PYSYPISI te asteptam si pe tine cu vesti.
Multi pt toate fetele.
26+
pogonici1977 spune:
ce a cu linistea asata aiciiiiiii
pe unde umblati oameni buni???????????????
vrem nouttaiii
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
JoAnn spune:
buna dimi
vanessa buna cafeluta
www.youtube.com/watch?v=DcB8py9JWF4" target="_blank">
vanessa80 spune:
Buna dimineata! E gata si va astept.
Vine week-end-ul. Sper sa fie vreme frumoasa, ca sa imi mai plimb burtica pe la soare. Eu iau proportii de la o saptamana la alta. Nici nu stiu cand a trecut timpul... Mai am 3 luni si o sa-mi tin in brate.
PYSYPISI ce mai faci?
Va doresc o zi usoara.
26+
pogonici1977 spune:
ehe delhinas.o .sa aflati noutati de la mine dupa operartie..deci mai sigur al inceputul lui mai
deci RABDAREEEEEEEEEEEE