Moldovence aspirante sau gravidute(23)
Raspunsuri - Pagina 3
Delphinas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pogonici1977 ehe delhinas.o .sa aflati noutati de la mine dupa operartie..deci mai sigur al inceputul lui mai deci RABDAREEEEEEEEEEEE anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti |
atunci rabdare si pt tine de la noi cu vestile
alekusta spune:
Buna Alinah ma bucur din suflet k ai reusit..dar daca nu te superi zi mi si mie la cine ai mers in Iasi...si eu ma chinui de 2 ani..fara nici o reusita. Te pup si sarcina usoara in continuare.
VINO BEBE...VINO IUBIRE LA MAMI SI LA TATI...
amir10 spune:
Sophie si Vanessa, ma bucur ca sunteti bine, viitoarelor mmicute.
Delphinas, ce mai faci?
Pogonici, bafta multa la operatie si mult optimism, uite-asa vine bebe!!!
Noi nu prea am mai dat pe aici, dar lipsim motivat. Azi am implinit trei lunite, deja gangurim toata ziua, radem la mami si la tati. Avem 8 kg si niste bolfele.... Suntem bine sanatosi, doar niste colici ne mai necajesc din cand in cand, dar sunt pe trecute. Noaptea dormim foarte bine, nu o trezim pe mami decat o singura data, papam si adormim imediat la loc.
Asa copil bun si cuminte va doresc si voua si multa sanatate.
Pupici la toata lumea.
pogonici1977 spune:
amir ..vrem poze cu puiutul vostruuuuuuuuuuuuuuuu
ce ma bucur ptr fiecare reusita dintre voi
fetele celelate nu mai zic nimic????
sophie..cam rar da pe la noi...
nichi..la fel...
delphi..ne tine in suspans..si vrea sa uimeasaca cu surprize frumoase
vanilsanita..la fel..
bitya...pe unde mai umbla???
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
vasilasanita spune:
Nu am noutati! O sa va scriu negresit ce am mai facut! Deocamdata sunt z1 de CM care vad ca de 2 luni incoace intarzie cu 2 zile! Ce semn sa fie asta? de imbatranire cred.PUPICI TUTUROR !
Dumnezeu ne va ajuta!
nichi spune:
Pogonici,va citesc aproape zilnic, sunt alaturi de voi ,dar de scris nu prea scriu fiindca nu am nici o noutate,nu mai fac nici un tratament nimic ...voi vedea cand o sa ma apuc din nou .
Oricum va pup pe toate ,iar la gravidute pup si burtica poate se ia .
vanessa80 spune:
Buna dimineata! E gata .
AMIR ma bucur ca sunteti bine. O sa treaca colicile si apoi o sa fie program de papa, somn si joaca. Cand mai ai timp, te mai asteptam cu noutati.
Va doresc o saptamana usoara.
26+
pogonici1977 spune:
fetelor..sincer nu mai reyist in stresul asta de la munca....
ma credeti ca abia astept sa ma internez si sa ma operez.....
parca acel concediu medical ar fi nu stiu ce...
e un calvar la mien perioada asta....
mai mai de aspettat macar 3 saptamani pana ma programez la operatie
numar zielele sa treca mai repede
o sa spuneti ca am stoluri al creier..
dar vreau psihic sa ma relaxez..odihna nu pot lua..deci medical ramane dar nu orice ci ptr operatie ..ca altfel de medical nu se putea sas spritele tare agitate
anul 2010 va fi anul meu de reusita.... caci doamne doamne ne va ajuta si vom fi si noi parinti
vanessa80 spune:
POGONICI te inteleg perfect. Si la mine la servici e mare nebuneala. Am zile in care imi vine sa tip la toata lumea. Deja ma gandesc cum sa imi rezolv ca sa intru in prenatal, ca nu mai rezist foarte mult...
O sa treaca si perioada asta...Gandeste-te ca viata personala si familia au prioritate. Acus urmeaza operatia si apoi incepi proiectul "bebe". Multa bafta.
26+