Gravidute&Mamici de IASI (114)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

iulia... pai din siraj vrem sa ii luam ... dar eu una nu stiu cand ajung pe acolo iar sotul lucreaza de dimineata pina seara ... speram sa ajungem saptamana asta

POFTITI si la o

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Aly, noi suntem obisnuiti cu musafirii ...

mamici...cunoaste careva un DERMATOLOG bun ... darius a facut o alergie la banda de la scutec ,,, il dau cu crema de plante dar tot nu trece si as vrea sa cer parerea si la un dermatolog

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Buna dimineata! ALINA multumesc pt .
Eu cand am avut probleme am fost la dr. Branisteanu( avea cab particular prin Podu Ros).

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

Emma, ti-a ajuns argila? Tu cum mai esti?

Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006)
Bazar pentru SEBI

Nu, n-a sosit. O astept.
Momentan iau homeopate si sunt cu usturimi moderate (tre sa mai repet analiza) si ceva de imunitate din plante (mi-a dat homeopata) si extractd e merisor. Continuam cu naturiste ca sa-si revina organismul sa poata lupta singur. (daca antibioticele n-au efect....)

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Am incercat sa-mi fac o programare la dl dr Mihaila si abia peste 2 saptamani este disponibil la Omini. Am sunat la cab dr Dragomir si cica nu mai lucreaza la ei de 4 ani. Mai stiti alt cabinet unde ofera consultatii?

fericita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Am vorbit cu el si m-a chemat la spital ca-i de garda sambata.

fericita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Fetelor, Miruna nu e bine deloc. In momentul asta e in salvare in drum spre bucuresti. Ne pentru ea sa fie bine. Mihaela (dastefa), aproape mi-a inchis telefonul, ca palngea.... se simtea disperarea ei.... Are nevoie de sustinerea noastra, de un gand bun, de o incurajare....

Ani, eu merg la Policlinica Industriala la d-na Nechifor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Mult mult noroc si poate e mai bine cu plecatul la Bucuresti si o sa se rezolve repede! Doamne ajuta! Suntem alaturi de tine!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Mihaela suntem alaturi de voi,multa putere sa treceti cu bine peste aceasta cumpana!!!Doamne ajuta!!!

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Am vorbit cu Mihaela (dastefa), aseara tarziu.... au ajuns pe la 21.30...... la Budimex. Erau asteptate astazi la prima ora, dar din exces de zel Iasul le-a trimis de ieri..... nici nu au stiut.... sunt la d-na dr. Coltan.
Am vorbit si acum dimineata, asteapta sa vine medicul sa vada cu ce incep.... e speriata, disperata, Miruna a scancit toata noaptea.... Am incercat sa o incurajez, sa ii spun ca toate fetele o sustin, dar nu stiu cum as fie eu in locul ei.... Ii e greu.... deja au mai mult de 3 saptamanai de spitalizare.
Ne pentru Miruna.....

Astea fiind vestile..... va ofer o .... si ma duc....

Mergi la inceput