Gravidute&Mamici de IASI (114)
Raspunsuri - Pagina 6
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte....
Am vorbit ieri cu Mihaela (dastefa). Miruna tuseste de mama focului, medicul de garda i-a zis ca nu poate avea rosu in gat la cat antibiotic face, dar nici nu i-a zis de ce nu mananca... banuiesc ca e ... i-am zis sa incerce sa o hidrateze cat poate si vom vedea maine ce zice medicul lor.... Daria e acasa, maine va face primul Moldamin.... cred ca va fi crunt. La primul nu stie cum e, dar la al doilea.....
Alina, multa sanatate la pititci. Pentru nasucul lui Matei... ulei de menta pe perna... cu asta a reusit si dastefa sa-i desfunde Mirunei nasucul..... ca si ea era la fel... si nu putea sa manance, sa doarma, din cauza ca nu putea respira...
Kriss, ma bucur pentru voi. Si Stefy la fel, ne vrea pe amandoi.... desi uneori, asa o mai cearta.....
kriss79 spune:
Lacra, multumesc de cafeluta.
Acusi vine sa mearga ei doi la plimbare si eu ma duc la film la mall
duminica placuta tuturor si multa sanatate bolnaviorilor!
Cristina, mamica de Alessia Stefana
yarrina spune:
Kriss multumesc pentru raspuns. Nu sunt sensibila deloc. Deocamdata nu stiu daca voi naste natural ca dupa primul beta s-ar putea sa avem 2 bebei si atunci se exclude nasterea naturala...nu am atat curaj. Am auzit si despre cateva d-na dr lucruri bune dar ai sanse sa le prinzi de multe ori ciufute, ca doar asa suntem noi fumeile.
fericita!!
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte si va doresc o saptamana usoara.
Ieri Stefy a primit cadoul promis de la mama mea.... banutii i-a dat la ziua ei in decembrie, dar am zis ca nu am ce face cu bicicleta pana vine caldura, asa ca abia ieri a primit-o. Am zis ca trebuie cumparata cu proba, sa vedem daca o poate impinge, asa ca mama a zis va dau banii si va duceti si luati voi.... La pranz cu greu am dus-o acasa.... ca ea voia sa se plimbe.... si cand s-a trezit a inghitit pe fuga, "sa aiba putere sa impinga" si apoi cu bicicleta afara.... Aseara a picat franta....
yarrina, bine ai venit. Sarcina usoara in continuare.
iulia-stefy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura13 buna mamici, va deranjez si eu cu o intrebare: stiti cumva vreun camp cu narcise prin jurul iasului?as vrea sa imi scot jr-ul la o plimbare prin natura, eu sunt inragostita de aceste flori si as vrea sa le combin. multumesc anticipat de raspunsuri. Laura lui Daniel - 14.11.2006 Poze Daniel slideshow Daniel Mamici din Iasi www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006 |
Puteti da un raspuns? Si pe mine ma intereseaza.....
Anilansa spune:
Buna dimineata
Noi am avut un weend plin... cu musafiri ... sambata au venit parintii la gratar iar duminica nasii si niste prieteni... asa ca am stat numai pe afara zilele astea ... Darius vrea numai afara, tusea nu ii mai trece, nasucul il are infundat ... nu stiu ce sa mai fac
saptamana asta vrem sa ii luam tricicleta ... de tot de la bunici bani
Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
aeperju spune:
Of sanatate multa bolnaviorilor si numai bine!
Pt raceli simple lui Andrei ii trece rapid cu oscilo.
Emma si Andrei (21.09.2007)
alynta27 spune:
Salutare!
Lacra multumim! Folosim de mult uleiul de menta si face minuni!
Ani e frumos si cu musafiri, dar nu prea des, cred! Speram sa ajungem pe la voi!
Kriss ma bucur ca ati putut iesi cu totii! Conteaza mult pentru copil!
Noi pe ieri aveam programata o iesire la m-rea Hadambu, dar copii s-au trezit la 10, asa ca a picat! Sora mai e la noi cu Andrey! Se bat, se cearta si se joaca! Nu e chip sa dispara unul din peisaj ca intreba unul de celalalt!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
iulia-stefy spune:
Va ofer o fierbinte.....
Noi ieri am facut prajituri.... adica am facut pasca dupa reteta nasei Stefaniei.... cu ciocolata si alta cu branza si budinca de cocos.... Au iesit super.... Daca o vedeati pe Stefy cu sort si cu mixerul in mana.... mama ce mandra era de ea, ca e mare si o ajuta pe mami.... eu turnam una alta si ea ma ajuta.... A fost.... super.....
Ani, sfatul meu e sa ii iei din Siraj, din aia de plastic.... E usoara si poate sa o impinga singur.... Stefy asa a avut....