Gravidute&Mamici de IASI (114)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna dimineata

Va servesc cu o

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Am revenit ... vroia Darius muzica ( ca asa incepe dimineata la noi)

Azi mai pun un trandafir un puchetul vietii asa ca va servesc virtual cu cate ceva ...

Asera Darius a dormit ceva mai bine ... am vb cu doctorita, la telefon, si sar putea sa nu fie raceal ci doar o alaergie/ iritatie a mucoasei nazale -de la salina sau altceva- si ne-a dat un siropel , speram sa scapam cu el si luni mergem la control

Va dorim o zi frumoasa

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

La multi ani Alina!!!Multa sanatate,fericire si bucurii alaturi de cei dragi tie

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

LA MULTI ANI, ALINA! Sa fii sanatoasa si fericita, alaturi de familia ta!
Multumim pt tratatie.
vine week-end-ul...Sper sa fie vreme buna ca sa imi pot plimba burtica la soare. nici nu stiu cand a trecut timpul. Mai am 3 luni si o sa-mi tin in brate.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

Hristos A Inviat!
pentru inceput... ca nu am apucat sa mai intru de mult...
nici nu stiu cu ce sa incep ca iar am dat chiulul la forum...
dar vreau sa va anunt ca duminica plecam spre Romania..dar nu asa cum ne asteptam, ci doar noi doua..speram ca in curand sa ne ajunga si tati din urma..
era programat sa venim pt operatia mamei mele,care din nou e amanata...dar oricum tb sa-mi fac si dintii ...asa ca ne'am gandit, ne'am razgandit si pana la urma am decis sa mergem ..asa cum o fi...sa speram ca va fi bine si cu drumul..si cu statul in ro (cu acomodarea) etc..

acum oricat as vrea sa ma mai lungesc mi-a cam expirat timpul de stat pe net..si cu pregatirile de plecare..cu ce tb sa mai fac inainte..cu ce sa nu uit ...etc..sunt si in mare agitatie..dar asta e...
va pup pe toate si sper sa am ocazia sa va cunosc pe viu..ce mi'ar placea!!!

numai bine!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video

Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Ani! Scuze pentru intarziere.

Va ofer o fierbinte....

Aseara am reusit sa vorbesc cu Mihaela (dastefa). Vestea buna e ca nu mai sunt la terapie intensiva, dar acum MIruna tuseste foarte rau si are si nasucul infundat. Cat am vorbit la telefon, numai gurita ei se auzea.... ceea ce pana acum nu se auzise.... I-am spus ce mai stiam eu pentru nasuc infundat, daca mai aveti idei spuneti....

Fetelor multumim pentru aprecieri. Versurile sunt din "In tara lui Mura-gura" scrisa de Nina Cassian, iar de invatat a invatat-o cu mama mea... eu o invat acum de la Stefy....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!

Matei are otita-cu vreo 3 episoade de febra, incepand de joi! David are viroza respiratorie! Am fost ieri la medic! Joi noapte am facut-o alba pentru ca mezinul nu putea dormi din cauza mucilor... ACum deja se vad rezultatele tratamentului!

Lacra ma gandesc ca fiind sub supravegherea medicilor ii da ce trebuie! Ma bucur ca e mai bine!
Moldo multa sanatate!
La multi ani Alina!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

of Alina va doresc sanatate multa!
va admir mult mamicilor cu copilasii bolnaviori f.des, mai ales cu cele cu 2 copilasi..
Noi am fost in parcul Copou de pe la 12 unde a fost tare cald si frumos.ne-am facut si face painting(Ale doar, bineinteles:).A venit si tati si a plimbat-o cu masinuta aia din parc, a alergat, s-a simtit excelent, iar dupa am mers si am mancat in oras toti 3.acum face nani de pe la 4.ma bucur f tare cand putem iesi asa toti 3 pt.simt ca ea chiar isi doreste mult sa fie cu amandoi cateodata si nu vreau sa ii rapesc aceste momente.
weekend placut in continuare si multa sanatate!

Cristina, mamica de Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yarrina spune:

Neata
Fetele care sunteti sau ati fost pacientele dr Mihaila Catalin v-as ruga sa-mi spuneti si mie o parere. Este ok? Iti explica pe intelesul tau? Eu as vrea sa merg la un barbat pentru ca sunt mult mai calmi. Si sarcina am obtinut-o cu ajutorul unui dr dar din pacate este mult prea departe ca sa pot duce sarcina cu el. Si am auzit lucruri bune legate de dr Mihaila. Multumesc din suflet!

fericita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui yarrina

Neata
Fetele care sunteti sau ati fost pacientele dr Mihaila Catalin v-as ruga sa-mi spuneti si mie o parere. Este ok? Iti explica pe intelesul tau? Eu as vrea sa merg la un barbat pentru ca sunt mult mai calmi. Si sarcina am obtinut-o cu ajutorul unui dr dar din pacate este mult prea departe ca sa pot duce sarcina cu el. Si am auzit lucruri bune legate de dr Mihaila. Multumesc din suflet!

fericita!!

sarcina usoara!da, eu am fost pacienta d-lui si daca ai nelamuriri iti explica, bineinteles.profesional este f.ok, implicat, un bun chirurg, sufletist. Este f.glumet, daca esti mai sensibila s-ar putea sa nu iti placa..in rest,daca alegi metoda nasterii naturale ai cam gresit dr.nu am auzit sa vina la naturale decat daca te nimeresti in garda lui. De regula ecografiile le face la Ominiclinic, langa tribunal.vezi ca au site si informatii acolo despre preturi samd.Dar cel mai bine te programezi, te duci odata si vezi cum ti se pare, ca depinde f.mult si de persoana.

Cristina, mamica de Alessia Stefana

Mergi la inceput