Gravidute&Mamici de IASI (114)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Moldo ce baiat mare aiface la olitaBia mea nu vrea sa ceara oala delocdupa ce face pe ea atunci vrea la olita...acum la munte mi-a tot zis ca vrea la baie si am dus-o la baie dar ...nu facea nimic

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)

Mergi la inceput

Am pus citeva poze de la munte http://family.webshots.com/album/577263149VVFYdE?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte....

Aseara am ramas cu gura cascata.... Stefy a invatat de la mama mea cat a stat cu ea o bucata din poezia In tara lui Mura-n Gura....

Da, e timpul sa fac baie.
Apa intra în odaie
Cu volanele-i albastre:
- Ne adresam Domniei Voastre
Cum doriti sa; fiti spalat?
- Uite-asa, culcat în pat.
- Cum doriti sa fiti laut?
- Uite-asa, în asternut.
Si-acum prosopul cel pufos
Se-nclina moale pâna; jos:
- Eu sa va frec as vrea pe spate.
- Nu, vai de mine, nu se poate!
Întreaba-te si-ntreba-ma:
Cum pot sa ies din plapuma?
Afara-i frig! În pat e cald.
La urma urmei – nu ma scald!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Hristos a Inviat!!!

iulia, ai fata mare de acuma ... mersi de cafea

Ma bucur ff tare pt Miruna ... bine ca a scapat de operatie si au gasit tratamentul bun ... multa sanatate si Dariei, si parintilor multa rabdare si putere sa treaca cu bine peste toate.

Noi suntem muciosi, mofturosi... in rest suntem bine .. in prima zi de Paste am fost la salina Darius a alergat in voie iar apoi pe la neamuri si prieteni, a fost frumos

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

IULIA mersi pt .
LORYM mersi pt raspuns. Saptamana viitoare o sa merg sa fac cercetari.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Hristos a inviat!
Ce ma bucur pentru Miruna! A avut DD grija de ea!
Lacra ai fetita mare si isteata!
Moldoveanca frumoasa iesirea! Ce a crescut Vladut, e un adevarat barbatel! Si s-a inaltat! Tu te simti mai bine?!
Mihamora vacanta placuta!
Ella si noi adoram zona Neamtului! Fain ca ati plecat de Paste! Unde stati in Durau?
Ani sanatate lui Darius! Cam toti tusesc sau le curge nasul in perioada asta!

La mine e sora cu nepotelul! Iesim afara cu totii ii mai despartim ca se imbrancesc cei mari , David il mai "articuleaza".. Tocmai a luat o mica scarmaneala de la mine din cauza asta! Matei incearca sa tina pasul cu cei mari! Si-a revenit in sfarsit din maraieli si mananca bine! Inca nu-i pot verifica gingia sa vad ce si cand a iesit ca nu ma lasa! Urmeaza sa-i scoatem la aer!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Alina am stat la o vila,Vila Cristina2
Am uitat sa va povestesc cite ceva de Bia;la munte a "carat-o" taica-su pe dupa cap,dupa cum se vede si in fotografii,si la un moment dat cum mergeam noi,o auzim cum cinta: do,re,mi....pina la do si noi am ramas cu gura cascata,am intrebat-o cine a invatat-o si ne -a zis ca bita,plus ca numara singura pina la zece,mai stie si citeva cintecele,bate "bintul" si inca unul cu veveritele...e tare dragalasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Lui David i-a curs sange din nas marti seara! A fost pentru prima data! Sangele era roziu, deci proaspat!inerete" atat eu cat si sotul am avut problema asta, dar la copilul nostru a fost pentru prima data! Ati patit-o cu copii vostri?

Ella ce draguta trebuie sa fie!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Alynta din pacate nu pot spune ca ma simt prea bine am o durere groaznica de rinichi trebuie sa investighez neaparat
Cand ma uit la poze imi dau seama si eu ce mult a crescut Vladut si e si din ce in ce mai cumintel ,ne intelegem altfel cu el.De exemplu nu a comentat deloc la drum iar in parcari ne ducea direct la masina lui.Spune poezii ,canta,numara,de 2 saptamani nu a mai scapat nici un pisu in patut si suntem tare mandri
Adoarme numai daca ii spui povesti si in fiecare dimineata se trezeste si spune ca e baiat cuminte si doarme in patutul lui.
Na ca m-am laudat cu al meu fecior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Hristos a Inviat!
Am vazut pozici cu Vladut,Bia,David si Matei.
Ma bucur ca vestile despre Miruna sunt bune, insanatosire multa ii doresc si multa putere in continuare dastefei!
Daniela, cum e la noul job?ai inceput?
Lacra, f.frumoasa poezia si lunguta..bravo!
si noi stim poezioare si cantecele, dar mai scurte, de o strofa maxim.si mai spune si vorbe din popor, zicale cateodata cand ii vine..le aude si le invata de la bona
Ieri am vazut din intamplare, ca cine stie de cand e, ca pe televiz.LCD sunt urme..cand ma apropii ea desenase cu creionul, cred, pe ecran..am dat cu solutie speciala pt. ecran, dar e si zgariat un picm-am gandit ca daca aude taica-su e jale,dar dupa aia mi-am dat seama de situatia actuala si nu mai conteaza..ii spun doar daca il cere
Am certat-o eu ca acum tv e stricat si nu mai merge si dupa vreo juma de ora de "pedeapsa" a venit la mine sa ma mangaie si sa ma pupe si sa imi zica sa nu fiu suparata pe ea, ca ma roaga ea multsi bineinteles ca mi-a trecut cand iti venea sa o "mananci"cat era de dulce..

Cristina, mamica de Alessia Stefana

Mergi la inceput