Gravidute&Mamici de IASI (114)
Raspunsuri - Pagina 3
vanessa80 spune:
Ma bucur foarte mult ca a scapat MIRUNA de operatie si sper sa se insanatoseasca cat mai curand.

25+ 
Celia spune:
Ma bucur ca sunt vesti bune despre Miruna. Insanatosire grabnica!
Sanatate multa si Dariei ! Parintilor, rabdare si putere sa treaca usor peste momentele neplacute.
Sper ca ati avut/aveti inca un Paste asa cum v-ati dorit.
vanessa80 spune:
Buna dimineata! IULIA multumesc pt
. Am o durere de cap de aseara, ca nu stiu ce sa mai fac. Abia am reusit sa dorm cateva ore.
De la cate saptamani se poate intra in concediu prenatal?
25+ 
mihamora spune:
Buna dimineata!
Lacramioara - multumim de cafeluta
Ma bucur foarte tare ca Miruna a scapat de operatie
Sa dea DD sa se faca bine cat mai repede.
Vanessa - cred ca de la 28 de sapt se poate intra in concediu. Dar se poate lua concediu medical pana atunci![]()
Alynta - foarte frumosi baietii tai , am vazut pozele, painea aia arata ca un cozonac. I-a placut drobul lui Matei? Faina masa de Paste, mi-ai facut pofta de ciorba.
Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007
aeperju spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia-stefy Mesaj de la Mihaela (dastefa), dupa radiografia de azi dimineata: Am facut radiografie si Mirunica e mai bine. Merge in continuare pe tratament, dar am scapat de amenintarea operatiei. Am vorbit cu Mihaela si era mai optimista acum. M-a rugat sa va transmit multumiri din partea ei ca ati sustinut-o. O va face ea mai mult cand se va intoarce.... Ma bucur din suflet ca a scapat de operatie. Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006)Bazar pentru SEBI |
Ooooo! Multumim ! Doamne! Sa se faca bine cat mai repede.
Emma si Andrei (21.09.2007)
moldoveanca spune:
Hristos a inviat!Ce ma bucur ca a scapat Miru de operatie,Doamne Doamne are grija de ea si o sa fie bine pana la urma
.Sanatate si Dariei,asa cum spunea si Celia vor trece toate cu multa rabdare ,putere si credinta![]()
Noi am fost plecati la Sucevita si pe la celelalte manastiri a fost tare frumos acusi pun cateva poze
Lorym spune:
Vanessa sorry pt raspuns intarziat: este un magazin vizavi de restaurantul Cotnari de langa Tesatura, sunt mai multe in rand acolo. Apoi ar mai fi un magazin cu materiale vizavi de casa wanda ; mai vazusem materiale si in siraj.
ella10 spune:
Hristos a Inviat!!!
Nu am mai intrat de mult pe aici dar sa stiti ca v-am citit zilnic
Ma bucur mult ca Miruna este mai bine si sper si ma
sa fie din ce in ce mai bine;Mihaela multa putere si rabdare iti doresc
Sanatate si Dariutei!!!
Noi am fost plecati la Durau de paste;la intoarcere ne-am oprit si noi pe la manastiri si la zimbrarie;am avut vreme frumoasa si ne-am simtit foarte bine
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)

Stefania Iulia (05.12.2006)