Gravidute&Mamici de IASI (114)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Inesa si Bia a avut un furunc la picior si cind indoia piciorul s-a spart,deci nu am mai apucat sa-i facem analiza ;am fost la pediatra si ne-a dat antibiotic si ne-a trimis la spitalul de copii pentru operat,insa in momentul in care ne-a vazut o dr de la chirurgie ne-a zis sa facem tratamentul care ni s-a dat si daca nu da inapoi venim la "taiat";nu a fost nevoie caci cu ajutorul antibioticului ne-a trecut;sa speram ca nu v-a mai aparea niciodata.
Multa sanatate si sa treaca repede pentru a putea pleca

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)

http://family.webshots.com/album/577263149VVFYdE?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Azi am gatit pui pe sticla si placintele cu branza(in aluat cumparat)! Am avut un mare mancacios la pieptul de pui: Matei! Baga manuta in bolul cu salata de sezon si ducea la gura, iar eu cu carnita! Apoi a devorat struguri negri! Rezultatul: kk negru! Dupa doua ore a mai halit o banana! Asta e recuperarea de ieri cand nu prea a mancat! Are 2 canini si 2 incisivi umflati si il doare! Plus ca a inceput sa aiba si scaune mai dese! Am inceput cu Hidrasec sa nu-l scap la vale!
In schimb David tine la silueta azi!
O duminica placuta!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o fierbinte....

Ieri ne-a prins ploaia prin oras.... Ei i-am pus pelerina de ploaie, dar pe mine m-a facut.... fleasca.... Acasa am facut un dus fierbinte si m-am ales doar cu un gat iritat.... Insa domnisoara astazi de dimeneata ne-a dat trezirea cu o tuse.... care.... Eu am zis ca nu a afectat-o ploaia, ca ea era uscata cand am ajuns acasa.... poate de la baie, ca s-a balacit cam mult....

Aseara am reusit sa vorbesc cu Mihaela(dastefa). Miruna e mai bine, dar nu au facut vineri tomografie... vor face luni sau marti.

Emma, stiu ca vine greu. De aceea te-am si intrebat.

mousel, la mine era putin lichid amniotic si stiu ca nu e bine. Daca e mult nu stiu....

Inutsa, incearca Mibazon.... scoate foarte repede puroiul afara.... e un unguent ce contine trei antibiotice.... si se aplica direct pe zona rosie de unde colecteaza furunculul.... L-am folosit si eu si l-am folosit si la Stefy si elimina foarte repede infectia... Nu stiu ce mi-a trebuit atat timp sa-mi aduc aminte.... mi-am adus aminte aseara vorbind cu dastefa....

Alina, s-ar putea de la salata sa i se traga scaunele multe... de obicei salata da diaree la cei mici. Noi o folosim cu succes pentru combaterea constipatiei... ca si celelalte legume verzi.... Cum mai e Matei azi?

Mergi la inceput

Salutare!
Lacra sa va treaca viroza! Matei e bine! A facut mofturi ca nu manaca, dar am lasat mancarea pe masa si s-a servit singurel! Acum il adoarme tati! Ma bucur ca Miruna e mai bine!
Fetelor ce faceti?! Vad ca s-a "paralizat" activitatea pe aici!
Ralu, Miha, ELla, Moldoveanca, Slimatei, Kriss, Emma(scuze daca n-am strigat pe careva) nu mai aveti cu ce va lauda?! Haideti pe aici!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionika spune:

Buna fetele!
Eu mai rarut pe aici, sper sa nu ma fi uitat. Noi suntem bine abia asteptam sa fie fain afara si sa se termine cu vantul asta ca sa iesim.
Vreau sa va intreb ceva, fii-mea raguseste imediat ce plange mai mult. Acum nu stiu daca sa ii dau ceva, sa nu o scot afara...mi-e frica de laringita pt ca am inteles ca e destul de afurisita.
A patit careva dintre voi asa ceva cu copilul?

Ioana, mamica de Andrei (5 ani) si Alexia

Mergi la inceput

Va ofer o fierbinte....

Setfy tuseste, dar nu foarte tare... I-am dat Eurespal si ceai cald....cu lamaie, lapte cald cu miere.... Speram sa ramanem aici....

ionika, Stefy a facut laringita, de la plans cand am dus-o prima data la cresa.... Mi-a dat aerosoli cu ser si dexa si siropel pentru gat. Eu zic cat e vant sa nu scoti copilul afara si poti sa ii dai pentru gat un siropel din plante.... Asta fac eu cu Stefy, dar cel mai bine intrebi medicul.... insa pana la medic eu asa procedez. Multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui mousel

mamici car eati facut morfologia fetala (la dr. Iliev sau alt medic)vi s-a spus ceva llegat de "lichid amniotic in exces" ? estecareva in situatia asta?

21+

eu am avut lichid amniotic mult din cauza ca beam foarte multa apa dar a zis ca e ok ca bebe are unde inota. So no problem!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Buna dimineata! IULIA mersi pt. .
Fetelor care mai sunt acum scorurile pt o nastere la Cuza-Voda? Timpul trece si trebuie sa fim pregatiti...
Va doresc o saptamana frumoasa.

28+

Mergi la inceput

Salutare! Sa aveti o saptamana buna!
Ionika Matei raguseste des! Dar nu se complica ci trece de la sine! Si eu evit vantul!
Vanessa fiecare da cat poate dar nu mai putin de.... Tu cum vei naste! Eu as sti orientativ la nasterea naturala! Ce clipe frumoase vor urma in viata ta: bucuria de a aduce un pui pe lume, fericirea impartasita de familie, primele miscari si gesturi ale mogaldetii si adaptarea la o noua viata! E bine sa ai familia aproape! La inceput va fi greu: durerile de dupa nastere, adaptarea la NOU, oboseala acumulata, stresul ca ceia ce faci e bine pentru puiul tau si multe emotii! Daca ai o mama, soacra mai saritoare nu ezita sa ti le apropii pentru cateva saptamani, pana te vei pune cat de cat pe piciaore! Poate alte mamici au alta parere, dar eu dupa experienta mea vorbesc!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Am vorbit cu Mihaela(dastefa), la tomograf a fost ok si maine pleaca spre casa.

Mergi la inceput