MONTIGNAC (136) ... STIL DE VIATA, NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Raspund io in locu' Puisorului: nautul are IG mic (nush cat ), da' atat de mic ca mere cu lipidele Mic ca fasolea si soia si alte bobinoase

Nu m-a lamurit nimeni cum e cu faina Monti: se pune 50-50% tarate si integrala in volum sau in greutate???

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

io pun volume...cu intrebarea asta ne-ai bagat in ceata

Mergi la inceput

MENIU

MD-un mar ,la distanta regulamentara,o felie paine integrala +tarate cu un iaurt mic
P - salata suuuper delicioasa-salata verde,ceapa verde,leurda,castraveti,sunca, ou,sare zeama de lamaie
C- cred ca tot o salta de genul asta dar pusa la pachet.....plec la cules de leurda ,urzici si alte buruiene...[

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexmar spune:

Da, e al 4-lea mesaj pe care il scriu - daca nu reusesc nici de data asta arunc calculatorul pe geam

MD 8 curmale si mai tarziu o felie de paine wasa
P 2 pulpite de pui la rotisor cu castraveti in otet fara zahar.
Diseara probabil niste branza de vaci dietetica cu iaurt dietetic.

La mine e tare greu cu meniurile pt ca sunt tot timpul pe drumuri. asa ca acolo unde vad un magazin opresc masina si ma apuc de citit etichete - apoi ma orientez in functie de ce gasesc.

Deci, ma lamureste si pe mine cineva cu painea care te slabeste - daca ea corespunde monti si tip de faina sa cumpar sa fac diverse in casa: paine, prajituri si torturi. Unde gasesc retete de prajituri si torturi, caci as vrea sa fac ceva pentru week-end, iar micuta mea pofticioasa de 100 kg se invarte prin casa dupa ceva dulce, dar se tine tare...asa ca as vrea sa o ajut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Maya, fetele de pe culinar ziceau ca daca nu sunt jumatate-jumatate in greutate( nu in volume) nu scade indicele sub 35. Taratele fiind mai usoare, vor fi in cantitate mai mica la acelasi volum.

Despre naut si fasole e drept ca zice sa le evitam in faza I, dar eu am slabit si cu ele in meniu deci eu mananc .

Alexmar, despre faina tocmai discutam mai sus. Faina monti e o combinatie 50-50 de faina integrala si tarate. Faina de care zici tu e acelasi lucru dar ambalat frumos. Faina integrala gasesti la supermarketuri( Cora, Carrefour, Kaufland, etc) iar tarate eu cumpar de la cineva care vinde furaje . Pt prajituri in principiu se foloseste faina de migdale sau blaturi fara faina. Retete multe,gustoase si incercate gasesti www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/12604/Indexarea-retetelor-Montignac/" target="_blank">aici

Meniu azi:
MD: salata cu avocado, ridichi, un ou fiert,cascaval si salata verde
P: ciorba de salata si legume mexicane
C: suc de sfecla mixat cu visine si fructe de padure

O zi frumoasa in continuare

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

PUISORULE daca pui la greutate ce rezulta?...ca io am pus la volum si nu creste,iese talpa si ultima care am facut-o e lata de doua degete

ALEXMAR te referi la faina slabesti mancand? asta mai contine si faina de soia,si nu-stiu-ce fibre pe langa faina integrala si tarate.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexmar

Da, e al 4-lea mesaj pe care il scriu - daca nu reusesc nici de data asta arunc calculatorul pe geam

MD 8 curmale si mai tarziu o felie de paine wasa
P 2 pulpite de pui la rotisor cu castraveti in otet fara zahar.
Diseara probabil niste branza de vaci dietetica cu iaurt dietetic.

La mine e tare greu cu meniurile pt ca sunt tot timpul pe drumuri. asa ca acolo unde vad un magazin opresc masina si ma apuc de citit etichete - apoi ma orientez in functie de ce gasesc.

Deci, ma lamureste si pe mine cineva cu painea care te slabeste - daca ea corespunde monti si tip de faina sa cumpar sa fac diverse in casa: paine, prajituri si torturi. Unde gasesc retete de prajituri si torturi, caci as vrea sa fac ceva pentru week-end, iar micuta mea pofticioasa de 100 kg se invarte prin casa dupa ceva dulce, dar se tine tare...asa ca as vrea sa o ajut...

Bravooo! Ai reusit

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Citat:

Meniu azi:
MD: salata cu avocado, ridichi, un ou fiert,cascaval si salata verde
P: ciorba de salata si legume mexicane
C: suc de sfecla mixat cu visine si fructe de padure

Puisorule, m-ai omorat!!! De unde visine si fructe de padure???!!!

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Puisorule, pai in cazul asta wasa aia cu 2 cani faina integrala de grau - 2 cani tarate nu mai mere cu lipide?

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Buna...

Am promis ca ma ocup de tabel, dar n-am reusit. Iertare...

Am scazut sub 51 kg

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna dimineata, rise and shine

Monica, ai dreptate . Eu pun cam trei de tarate si una de faina plus germeni de grau,seminte de in si faina de canepa. Bravo de scadere

Ninha, mai nou cumpar din Auchan fructe de padure varsate. Sunt mai ieftine si tot asa de bune ca si alea de la punga.

Andanii, hai la o sueta,lasa depresiile

Melany,merge treaba? Chiar sunt curioasa cum arata meniul tau.

Ymca, gasisi tortul miraculos?

Sunt tare incantata de sucul asta ca il bea si fiica-mea. Aseara am stors o jumatate de sfecla, doua mere si apoi le-am blenduit cu visine si fructe de padure. A ras o cana rapid . Si pana acum tot incercam cu portocale dar se pare ca nu ii plac. Am de gand sa incerc si cu spanac ca Stefi nu il mananca in nici o combinatie.

Tot vorbeau fetele de pe culinar de produse lactate de la Monor. Si alataieri am gasit si eu in sfarsit smantana. E delicioasa asa ca merita sa cautati brandul.

Tipa aia cu faina slabesti mancand e acum in reluare la Traieste sanatos pe Antena 2. Si tot explica ce miraculoasa e faina ei . Plus ca toate principiile dietei ei sunt Montignac dar nici nu aminteste de el. La un moment dat activa pe culinar si a avut neintelegeri mari cu fetele de acolo.

Si pt fetele noi, foarte util e acest blog http://doi4montignac.blogspot.com/.

Va pup si mai revin dupa ce va treziti

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput