Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *125*
Raspunsuri - Pagina 6

madalina84 spune:
IOANA felicitari pentru vestile bune,nici nu aveau cum sa fie altfel
CAMY sa sti ca mi-ar place sa ne cunoastem,o sa-ti dau pm cu nr meu iar daca uit cumva da-mi tu,eu sunt cu baiatul si m-a zapacit.Flavius e un frumos iar tu radiezi de fericire
DANUTA1979 am vazut si eu pozele,ai o scumpete de fetita care e o zambareata si ce bine sta in fundulet
MAMIDEANDREI ce baiat mare ai tu acolo,eu zic sa nu iti mai faci griji cu doctora ta caci toate spun ce le taie capul
HEPI ma bucur ca te-ai incumetat sa iesi cu Maia si mai ales ca a fost fetita de treaba,bravo voua pentru intalneala
IULIAPAPUSA ma bucur ca aveti vesti bune de la dr,drum bun la tara
RALUK imi pare rau ca si voi aveti de-a face cu iritatii,sper sa treaca cu crema aceea si sa te odihnesti si tu mai mult
TECHILA e florareasa,bravo mami sadeste sa aibe ce imparti baietii cand s-or face mari care vad ca sunt super de treaba si te las sa muncesti in voie
CARINA incearca sa pui filmuletele langa niste poze pe care sa le vezi in picasa apoi imediat sa urmeze filmul,de multe ori da eroare dar incearca mai mult si poate merg sau cauta un filmulet prin calc care merge vazut in picasa si le pui pe cele noi langa ala sa vine in continuare,ai inteles ceva?nici la mine nu merg tot timpul din prima dar pana la urma le dau de cap
UKA imi era dor de postarile tale,las ca vezi tu ce aglomerata o sa fi la vara cand vor veni toate fetele la mare
LILIAC ce baiat fitzos in gusturi ai tu acolo,oare ce i-o place?!eu sunt sigura ca vei proceda cum e mai bine
Gata capitolul,revin

lutoniana spune:
Fraguta eu cred ca plangea ca nu-i plac cartofii prajiti fara carnita si ou ochi
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

lutoniana spune:
Hepilica as vrea repede ca bate si ticaie ceasul batranetii si sa ma prinda cu visele implinite

alex25 spune:
repede, repede, concurs...cine raspunde, primeste o beree:
Am doo intrebari:
1. Cu ce mama zmeilor imbracati copchii cand iesiti afara la 17-20 de grade (vesnica mea problema, cred ca o sa intreb asta si cand o sa fie fata la facultate, noroc ca atunci ce va imbraca singura)
Doamne, daca va vine sa credeti,a doua intrebare am uitat-o, pana sa o scriu pe prima.
Da dau berea si pentru un singur raspuns.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de
ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Am pus aici cateva ![]() ![]() Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
..doamne cat e de frumusel. iti vine sa-l smotocesti.
preferta mea ramane asta cu camasa si talpi :))
h.

Multumesc lui DD.

lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 repede, repede, concurs...cine raspunde, primeste o beree: ![]() Am doo intrebari: 1. Cu ce mama zmeilor imbracati copchii cand iesiti afara la 17-20 de grade (vesnica mea problema, cred ca o sa intreb asta si cand o sa fie fata la facultate, noroc ca atunci ce va imbraca singura ![]() Doamne, daca va vine sa credeti,a doua intrebare am uitat-o, pana sa o scriu pe prima. ![]() ![]() Da dau berea si pentru un singur raspuns. ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Alexandra ![]() ![]() ![]() Da Doamne sa fim sanatoase! ![]() |
la mine nu sunt inca asa multe grade dar ii pun un body cu maneca scurta, pantaloni, sossete, bascheti, o bluza cu maneca lunga si un plovaras cu gluga

Si cel faza cea mai adorabila e ca atunci cand ploua sau bate vantul linge asa in gol....cred ca stropii de ploaie si vantul...ii plac la limbuta

lutoniana spune:
Hepilicamultumim mami, esti o dulce.
Ce face Maia ? se joaca cu prietenii aia mari ? ce mult mi-au placut papusile acelea.
Am cumparat si eu ceva cadouri pt fetite si am realzat ce inseamna sa cumperi o rochita....e un vis

monica_dicut spune:
Neatza si de l anoi. Tot cu semi febra suntem. 37,5 in popou dimineata. Dar el e vesel si chiuie nevoie mare iar eu cu stresu cat casa popoului... whatever. Azi noapte nu a mai facut febra, adica tot in jur de 37, i-am mai dat pe la 6 panadol si cam atat.
monikus, draga mea, sti ca io sunt mama piticilor, a tuturor piticilor de pe lumea asta. Sti ca Zgatix niciodata nu a facut ceva din ce trebuia sa faca la varsta la care trebuia ( vai ce exprimare). Ei, uite ca brusc si deodata le-a facut pi toati. Sti ca aceasi dsicutie am avut-o si eu cu pediatra, kineto, sa mai recuperam ce s-o putea etc... iaca dupa o luna jumate s-a schimbat foaia la dna pediatra si la Dl Zgatix care a inceput sa faca tot ce trebuie. AL meu s-a rostogolit dupa 6 luni, daca nu chiar vreo 6 luni jumate, de stat in maini nici acum nu sta cum trebe dar a inceput sa se ridice, de mers de-a busilea sau ridicat de marginea patului nici nu se pune problema. MArog se taraste el asa dar firav si avem 7 luni si vreo saptamana. In general se spune ca baietii sunt puturosi, asa ca las-o in pace pe madam Marcu cea care sta in
si trage cu arcu
. Hai frunea sus ca iti garantez eu ca nu are nimic Raresutul.
Despre papat, nu prea stiu ce sa-ti spun ca aici chiar nu avem probleme. SI Dragos regurgita mult dar pt ca se agita f tare dua ce papa. De cand suntem pe solide nu mi-a mai regurgitat deloc. AL meu regurgita si de 5 ori dupa o masa pana la urmatoarea. Despre papat lapte, nu stiu ce bibe ai dar uite ca a patit anamaria cu Alex ca avea Avent si nu papa domle copilu bibe. SI dupa ce a gustat in parc din bibele lu dragos, un Babynova luat de bunica pt ceai si suc sa-l tina copilu singurel sa vezi ce ii mai place lu domnu alex. Era problema ca din cate am inteles tetinele de la Avent sunt cam tari/rigide. Eu personal folosesc cu succes Nuk BPA free, au niste tetine de imita binisor sanul zic eu. Zgatix le-a acceptat fara probleme. Bine, lui cred ca pot sa-i bag orice in gura, sa curga sau sa se manance .
anamaria, condoleante. Banuiesc ca e bunica cea careia i se furau hainele, nu? Imi pare rau ca s-a intamplat asa
Alex, eu pot merge la orice ora in IOR. Si daca zici ca vii cred ca ne putem mula cu toatele dupa tine ca ai nostri papa cam orice si oriunde, nu prea fac fitze.
selen, mie pediatra mi-a zis sa nu ies doar in ziua cu vaccinul. Acum eu nu cred ca e de la el ca era mucios oricum. Mama masii, bine ca nu mami e asa mare, sper sa nici nu mai creasca. Sa sti ca si mie mi se pare ca ii fuge un ochi lu Zgatix, chiar ambii cateodata. Si denaturata ce sunt nici acum n-am fost la oftalmo. Dar saptamana viitoare musai fie ce-o fi. pe dulcea Alba ca Zapada
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

lutoniana spune:
eu ma retrag in glorie, va urez o zi minunata si cu spor la treaba
Sper ca bebelacii sa fie cuminti, papaciosi si ascultatori si sa va zambeasca toata ziua