Dovlecei de septembrie-octombrie2009 *125*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Eu am fost chemata la datorie

Ralu arata bine tortul. Zici ca nu a fost tare bun... hmmm... intr-adevar, pozele vin dupa tortul winter, deci poate ca nu incape comparatie

Iulika noapte buna!

Carina of, abia astept sa intru pe mail sa vad si eu filmul. deja am spus in familie ca avem o dovlecica ce se ridica singura, si daca n-am vazut cu ochii mei Cred ca maine o sa-mi fac timp.

Merg si eu spre patic, ca poate imi mai lasa o ora de somn. Sper...

Sper sa reusesc sa intru maine, desi va fi obositor si cu pregatirile. Daca nu, stiti ca sunt tot timpul in gand cu voi! Si la miezul noptii imi voi aminti cum am fost anul trecut cu burta la Inviere, iar acum sunt consemnata acasa, ca puiul in jur de 12 papa .

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

buna fetele

iara am robotit toata ziua .. cozonaci, pasca, drob (de miel), salata beouf .. sunt incantata de ce mi-a iesit. am facut celebru; rosenkrantz si e super bun .. maine urmeaza ciorbita si fripturica pe care o fac in vasul roman .. iese deliciu. noroc cu tata ca a scos-o pe eva afara, apoi, dupa ce s-au intors, a adormit-o pe anna ..

anamaria condoleante. imi pare rau pentru bunicuta.

monikus nu stiu de ce doctorii astia te baga in sperieti .. 700 ml lapte ptr un copil diversificat, e ok .. ptr vomitat, e un sirop bun, gaviscon (se gaseste in afara) . ingroasa ce are in stomac si nu-i mai vine asa usor inapoi. iar cu intorsul .. sa stii ca nici anna nu se intoarce .. singura data cand a facut-o a fost atunci cand a cazut din pat ... de atunci, nimic .. si are aprope 6 luni .. si eu as vrea s-o duc la kineto ..

andra poze cu colectia de primavara-vara nu ne pui?

luci ai curaj mami .. nu gluma .. eu iti doresc sa fie asa cum vreti voi si sa vina sarah cand doriti! e un bucalat superb gogo! ia uite-l ce bine sta singurel in picioare .. maine o ia la fuga ..

alex eu ii dau dres subtire, pantalon subtire, botosi, body, bluzita subtire si un hanorac .. noaptea .. body maneca lunga, salopeta si paturica subtire. in camera sunt cam 23 grade.

selen nu e cazul sa-ti faci acum griji cu ochii .. daca dupa un an persista, atunci trebuie mers la oftalmolog .. ei nu au muschii ochiului dezvoltati bine si d-aia se mai uita cu un ochi la slanina si unul la faina .. si anna mea face asa.

hepilica deja salivez, da .. ce-mi faci tu mie .. ca acus trimit sotu;' dupa saorma ..

cristinico .. buni buni de paste am facut cozonaci clasici, cozonac rosenkrantz, pasca, salata beouf, drob miel (ca mi-o adus sotu' un animal acasa) .. si maine ciroba si friptura miel in vas roman .. imi pare rau de laptop .. sper sa-l repari cu banuti putini.

raluk sunt bine gagicile mici .. anna nu mai face febra si eva e o zvapaiata .. Doamne ajuta sa trecem vina vremuri bune. imi pare bine ca alexul a fost mai cumintel, sa-l pup eu pe el de ginerel frumos!

iulika tin pumnii pentru proiectul "Daniela"! ma bucur ca ti=a iesit cozonacul.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Neata
Deci...sunt varza! Am un copil neprietenos tare de tot. M-am culcat la 1 jumate dupa ce ne-am miorlait, frichinit, leganat, papat alea-alea si...s-a trezit la 4:15. Pana la 6 jumate i-am servit "masa" de 5 ori. Ma ustura tzitzili de mor. Normal ca m-am dat jos din pat ca nu mai pot inchide ochii acum. Si bineinteles ca azi trebuie sa plecam la soacra-mea. Iar o sa fiu bezmetica, iar dorm in fund.
Ma, eu nu inteleg cum naiba tat-su nu aude nimic??? Sau...poate se preface??
Ei, noi sa fim sanatosi ca in rest...trec toate.

Sa trecem la lucruri serioase.

La Multe lunite pentru
Isa bb de claucia
Nicholas bb de diana
Natalix miss Atopie bb de Fragutza
si spor catre marea diversificare tin pumnii strans tare de tot
Erica bb de Ralu80
Doris bb de alinus_25
Alex si Razvan bbi de kiki
Aidan zis Piski bb de Mangulici
Julia bb de coolutz

Pupicei pe cestetele lor minunate.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

La multe lunite Elisa, Nicholas, Natalia, Alex si Razvan!

La multe jumatati de an Aidan! Sa iti faci mama fericita, ca te iubeste tare!

Si o diversificare reusita doresc si eu Nataliei si lui Aidan!

Elle harnicuta noastra

Lili imi pare tare rau de noaptea asta. Nu as fi crezut ca mai e cineva ca mine in toiul noptii, ca as fi incercat o legatura parapsihologica, sa stam la o poveste . Pana la ora 7 nu am dormit cred vreo doua ore in total, cel mai lung somn fiind primul, de o jumatate de ora. In rest, se trezea continuu si eu ma plimbam somnambula cu el prin casa. A si plans (asta nu facuse in celelalte nopti chinuite, doar ca se tot trezea), s-a si inecat la un moment dat si a tusit rau si mult de m-am speriat, dar cum zici tu, tata-so dormea bine mersi . Cum il puneam jos in pat, in 5-10 minute era sus. Cateodata cauta tzitzi, dar de multe ori nu, doar ca se trezea... De la 7 l-am pasat la Relu si am mers la ai mei in dormitor si am dormit pana la 9 jumate. Chiar si asa nu sunt buna de nimic, parca si pielea ma doare, sa nu mai zic de cap, cred ca azi il diversific prin tzitzi cu cafea . Pana acuma nu beam, ca sa doarma bine, sa nu-i dau energie prin lapticul meu. Ei, sunt curioasa cu cafeaua, oare chiar nu va dormi deloc? Oricum e noaptea de Inviere . Si culmea, acuma l-a adormit Relu pe la 9 si de atunci doarme, cand el niciodata ziua nu doarme mai mult de o jumatate de ora. Niciodata. Deci cred ca e si el frant de oboseala dupa noaptea trecuta. Dar ce o fi avut? De la iritatie, zic eu, ca si cand sugea la san se scarpina pe gatut, saracutul...

No, asa ca am intrat sa va zic ca nu stiu daca mai intru azi, ca sper s-o ajut pe mami la papi fara carne, si un pic de ordine trebuie sa fac ca aici la ei la casa noi le-am invadat livingul/sufrageria cu dezordinea noastra, si maine aici se va manca. Si sa spal niste haine, asa ca voi munci mult mai mult decat intr-o zi normala, dar il voi pasa pe print la tata-so. Deci daca nu ne mai vedem, va doresc sa traiti din plin bucuria Sfintelor Pasti, pentru prima data alaturi de minunile noastre!

Mergi la inceput

Hmmm, e pagina 13, poate de aia , ia sa ne straduim noi de acum incolo sa nu lasam peste noapte pagina 13 ultima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Neatza!!

Noi ne bagam la suculetz acum. Papam la pranz si piureutzul si apoi o zbughim spre zona montana. Am chef de plecat. Doar ca mai am atatea de facut pana la plecare...doar bagajul puiului e gata de aseara. Aproape.

Oricum, daca nu mai intru pana maine, va urez de acum sarbatori fericite....PASTE FERICIT! si sa va aduca iepurasul ce va place mai mult. Si mai ales puiutzilor dragi.

Have a nice day!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Am intrat sa urez tuturor sarbatoritilor un "La Multi Ani", sa cresteti mari si sa va bucurati parintii. Multi pupici pentru dovleceii de jumatate de an Aidan si Julia si pentru cei de sapte luni Elisa Andreea, Nicholas Tom, Natalia, Erica, Doris Maria, Alex&Razvan

Luci, gogo David a crescut maaare! Are asa un aer de barbatel si imi place cum sta la pozat!

Anamaria, condoleante!

Lili, pupam pe Raducu si speam sa nu aia nimic la ochisori. Si nu..eu cred ca nu se prefac. Intr-o noapte Ruby s-a trezit din ora in ora si vroia sa suga mereu si plangea si a fost groaznic..sotul s-a trezit dimi fresh cu zambetul pe buze :"Ce bine a dormit Ruby azi-noapte, sa doarma de seara pana dimi!". Nu e genul "sinucigas" sa faca glume cand sunt chiauna de somn asa ca eu m-am convins..chiar dorm bustean! Vin in Galati la sfarsitul lui iulie si stam eu si fetele (Ryan numai o saptamana) vreo 4-5 saptamani asa ca, dc esti prin zona, te scot la plimbareli.

Fug ca s-a trezit Ruby-roo..mai vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

La Multe lunite pentru
Erica bb de Ralu80
Isa bb de claucia
Natalix bb de Fragutza
Doris bb de alinus_25
Julia bb de coolutz
Nicholas bb de diana
Alex si Razvan bbi de kiki
Aidan bb de Mangulici

si

PASTE FERICIT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineata scumpelor,

alerg, alerg si nu va mai prind. am lasat 13 pagini in urma, dar trebuia sa vin sa impart si io cafele, sucuri acidulate sau nu, apa plata pentru cine pofteste. tortul il prepar mai tarziu si promit sa pun si poze. intr-o inspiratie de moment in timp ce eram in sainsbury's sa luam lapte si morcov pentru marea diversificare, am zis ca facem o sarbatorire mica. asa ca ma bag la un tort necopt si ceva crackers cu somon. cred ca avem si vreo 3 invitati mai pe seara. sarbatorim cu tineretul (aka colegi de-ai lui Sergiu care abia au trecut si ei de 20 de anisori).

legaturi parapsihologice as fi facut si eu aseara, ca mai aveam putin si plecam de acasa. Dupa ce ca la 11 noaptea m-a dus la culcare el pe mine, s-a si trezit in repetate randuri. asa ca ma ustura sfarcurile de mor si sunt chiauna.

urez si eu La Multe lunite pentru Isa, frumusica si cumintica.

Pentru Nicholas si pentru Alex si Razvan, baieti nazdravani.

Sa cresteti mari si cuminti ca frumosi sunteti. si sa-i bucurati pe parinti.

Pe Fragutza junior, cea care e leit mami, o pupam cu drag, sa creasca mare si sa se diversifice cu succes. incepem si noi azi cu morcov. poate ne confruntam reactiile mai pe seara, mami.

La multe lunite si Juliei, Ericai si lui Doris.

vreau sa multumesc Crystinei pentru mesaj si Luciei pentru offline. sa le pup cu drag si sa le doresc copilasi sanatosi si buni.

Raluk, Liliac, Elle .

Raluk aseara tarziu, cu Piski pe genunchi citeam ce scriai de iritatia lui Alex si de cum decurg zilele si mi s-a facut pielea gaina. Nu stiu cum rezisti si nota 10, mami, ca inca mai poti.

mi-a placut mult descrierea intalnirii de gradul 3 a papuseilelor si papuseilor. m-am distrat cu posturile hepilicai si ukai si fragutzei as usual si imi doresc enorm sa va mai prind si eu in timp real.

elle maica incercata, te pup cu drag.
melly de asemenea.

tot respectul pentru luci cu a ei diversificare spirituala. mi-a placut rau. cat despre nitratii din morcovi, it makes sense. dar acum vin si io cu o intrebare...daca ii dai piureu, nu e tot una ca si cum i-ai da numai zeama? ca doar tot ei sunt. eu i-am luat ieri din aia organici de la sainsbury's. sa vedem ce zice. despre borcane, sunt cam de acord cu ce zice Luci si ma gandesc si la ce ne-a zis nutritionistul la curs. oricat de bio sunt, tot nu sunt ca alea fresh pe care le faci tu cu mana ta.

ma intind ca o placinta. un ultim gand, ma bucur monica pentru ca Zgatix nu a mai facut febra. ti-am vazut statusul aseara, dar era mult prea tarziu sa mai zic ceva.

ma duc sa cumpar blatul. pupam fetele. o zi frumoasa va dorim

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Buna

la multi ani sarbatoritilor de azi, sa creasca mari si sanatosi si sa va bucurati de fiecare clipa petrecuta alaturi de ei !!!

De asemenea, vreau sa le urez dovleceilor si familiilor lor un Paste fericit, imbelsugat, plin de bucurie si voie buna !

Drum bun fetelor care au plecat "in deplasare" sa ne vedem cu bine dupa paste !

Sper ca prichindeii sa fie cuminti zilele acestea.

O zi cat mai frumoasa !

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput