**Zmeurici de iulie-august 2009 (36)**
Raspunsuri - Pagina 20
uliiasi spune:
Buna, mamicute!
Noi am avut in sfarsit o noapte mai linistita, s-a trezit cu David cu muci doar pe la 11 seara, apoi a dormit linistit, s-a mai trezit pe la 4 pt papa. Continuam cu aerosolii si da Doamne sa se faca bine repede. Acum sunt eu plina de muci si cu dureri in gat, era logic sa urmez eu...
Tanimi, multa sanatate, sa mearga bine operatia si sa te intorci repede acasa.
Ayda, ce burticaaaaa! Ce frumos e cu burtica si bebelus.Vorba lui Tanimi, chiar o sa faci pofta la mamici de bb2 sau 3 (mie mi-ai facut pofta mai demult). Andreea e o frumoasa! Ce bine ca ai dat patul jos, sa vezi ce-o s-o gasesti cocotata de zabrele.
Noce, te asteptam si pe tine cu vestea despre bb2, ca doar postul s-a terminat .
Sa aveti o zi frumoasa! Plimbareli placute!
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
inutsa spune:
Hristos a inviat!
Revin dupa o absenta de ceva saptamani.
In timpul asta am fost la sora mea, apoi la tara unde am facut si Pastele. Bia a fost super incantata de statul mai mult pe afara, iar cand vedea cateii, era bucuria cea mai mare, radea si chitaia de numa-numa.
Am fost si la botezul verisoarei Biei, a fost frumos. Incerca sa se joace cu vara'sa, plescaia cu mainile in fata ei, dar verisoara avand doar 2 luni, nu le-a prea iesit joaca. In schimb s-a jucat f frumos cu un baietel mai mare cu 2 luni, radeau unul altuia, isi mai dadeau palete .
Ne laudam in sfarsit si cu un dintuc care a spart gingia. Nu a facut mare taraboi, doar ceva mofturi intr-o seara si atat. Ieri in schimb a avut febra un pic, de la dinti zic eu, si parca se vede alt dintos care sta sa iasa.
O sa pun si ceva poze in curand, ca m-am lenevit in ultima perioada.
Eu ma "laud" cu o raceala de toata frumusetea, 3 zile am fost varza, nici sa respir nu puteam ca lumea. Acum e ceva mai bine. Si sotul a fost "pocnit" bine, zic merci ca fata nu are nimic.
Nici bine nu am despachetat, ca fac lista altor bagaje. Sotul are stagiu practic la o universitate din Italia, si plecam cu totii pt 3 luni. O sa stam in oras cu mama, mai exact, in aceeasi casa cu ea . Orasul e intre munti, e cald si aerul e curat. De abia astept sa plecam. Dar nu a mai ramas mult, doar 2 sapt si un pic
Cam astea ar fi pe la noi
Merg la don'soara si mai revin sa citesc din urma... daca apuc
Inesa, fericita de Bianca-Maria (14 iulie 2009)
chance2008 spune:
doamne, ayda.. ce burtica frumoasa....
eu nu stiu de ce traiam cu impresia ca esti luna mica... m-am intors la semnatura sa vad numarul de saptamani...parca ieri anuntai ca esti insarcinata.. de fapt,ce sa zic.. nu iti dai seama cand trece timpul.. uite maine fac si eu 7 saptamani...
printesei ochioase din partea Mariei,,,
mami de maria- 27 iulie 2009
6 saptamani
Giova spune:
Trebuia sa merg dupa rochita, dar a intervenit ceva, Edi a adormit intre timp, asa ca amanam pe mai tarziu.
Meniul de ieri:
- banana+porto+iaurt
- supa crema de rosii (borcanas)
- orez cu mere si pui (borcanas)
Nu am prea avut timp sa-i gatesc, traiasca borcanele.
Meniul de azi:
-mar copt+branzica+scortisoara
- pui cu legume
- cereale
Edi mananca foarte bine mancarica neblenduita. papa orez, ieri a gustat din spanacul lui frate-su si a mancat cu painica bucatele in el. Doar ca doecamdata i le mai paserez, dar nu pt. mult timp.
Fructele dim i le fac doar cu furculita, nu le blenduiesc.
Intarcatul si pe mine ma ia jalea...cu toate ca nu se mai omoara dupa lapte...eu tot ii var de cateva ori pe zi tzitzi in guritza, chiar daca bea doar 2-3 guri, sunt multumita.
Vad ca ieri am stat mai bine cu laptele, mor de ciuda ca bea putin.
Blanca cand vei cauta rochita? maine e joi. Nu ai gasit nimic la Zara, sunt multe frumoase si tu ai silueta pt. asa ceva.
Ayda superba burtica si Andreea e si mai si.
Chance abia astept sa te vad si pe tine...uite ce repede trece timpul.
Inutza insanatosire grabnica si felicitari pt. primul coltisor.
Elenada pai fai mancarica mai alba, pune putin morcov si alte legume care ii dau culoare. si edi papa piureul cu smantanica si doamne ce-i place.
fug sa adun si sa ma pregatesc de plecare, pe cand se trezeste gogoasha.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris