**Zmeurici de iulie-august 2009 (36)**
Raspunsuri - Pagina 19
bely spune:
Olá tufa
sanatate multa bolnaviorilor
noi sapt. trecuta am fost cam ocupate, saptamana asta si mai ocupate cu pregatirle pt botezul Patriciei, il facem sambata, aa cred ca v-am mai spus
va las niste pozici facute in wk asta la ziua de nastere a baiatului nasei lui Patri.
giova vad ca nici Patri nu se mai omoara dupa san dar nici formula nu prea accepta, eu ii dau de la Milupa, bea un biberon de 150ml aproximativ pt ca nu tot timpul il termina, in rest mai tzocoleste de vreo 4 ori sanul dar sincer nu stiu cam cat ar suge, tare curioasa-s, ma gandesc ca putin, ea si tare incet ia in greutate. bine ca ii place papica doar ca mie mi-e frica sa-i dau multa sa nu-i incarc prea tare stomacelul + ca noi inca ne luptam cu constipatia
Giova spune:
am gasit rochita. a vazut-o si sotul si a dat ok-ul.
e mov, nu e un lila cum am vrut, dar ascunde tot si arata super eleganta.
Maine merg sa o iau, azi nu ne-am mai intors in mall, caci am mai fost si in alta parte...dar nu ne-a placut nimic.
Uliasi sanatate piticului...of...sa scape repede.
Bely spor la pregatiri. frumoasa petrecere a avut nasul mic...si pinata...au reusit sa o sparga pana la urma?
Edi a luat bine in greutate, in ultima sapt. a pus 200 gr pe el. mananca bine solidele, dar cu laptele stam prost. azi l-am pus de 2 ori la san, dar putin a baut.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
bely spune:
giova bravo ca ti-ai gasit rochita, poate ne pui poze s-o vedem.. au reusit sa sparga pinata(apropo habar n-aveam ca asa ii zice si in romaneste) si si-au umplut pungutele cu tot felul de dulciuri.
chance2008 spune:
motana, faptul ca ii ies dintisorii e singurul lucru are ma mai tine sa o alaptez...
chestia cu scotul sanului din gurita am aplicat-o din instinct(de supravietuire...) mi-am adus aminte din maternitate de cand m-a invatat asistenta s-o alaptez... de atunci a ramas la cutiutza, fara sa aplic
mersi de blog, nu stiam de el.. intai sa citesc, si, daca mai par nelamuriri, scriu si intreb...
siacob.. sigur ca am sa il bag si pe sot la inaintare... mai ales ca el nu miroase a lapte...
mersi de pontul cu lactogen, ayda.. voi cauta si voi cumpara...
am notat totul, acum ramane sa imi fac curaj sa si pun in aplicare,,,
giova.. felicitari pentru rochie,... si eu la fel am bafta la cumparaturi.. caut de ma dau de ceasul mortii si in ultima clipa gasesc ceea ce cautam de nu imi vine sa cred ca e adevarat...
elenada ce gogoshica eleganta.... si matei ce iscoditor...
.. muulta sanatate.. doua pareri medicale care se bat cap in cap.. si la mijloc copilul, doamne, doamne... va doresc sa treca cat mai repede...
mami de maria- 27 iulie 2009
6 saptamani
elenada spune:
Ola tufa
ce fac fetili?
Noi am fost azi mai mult pe afara. Am fost in parc in titan. piticii au fost incantati.
M-am intalnit cu Mcrissa si cu superbul ei baietel. Are niste ochi albastri dementiali.
Ana tot refuza manacarea de la pranz. Daca ii amestec cu smantana pireul de legume mai papa ea ceva dar simplu mai multe de 5 lingurite nu serveste. Daca i-as da iaurt si branzica cu smantana toata ziua cred ca ar fi cea mai fericita. Cum vede alb in castronel cum o apuca tremuratul de placere. Cred ca o sa se marite cu un cioban ca sa aiba sursa de lapte aproape.. Matei in schimb papa tot dar nu pune mai nimic pe el. e si ca argintul viu. nu sta o clipa si cred ca de aia nu se prinde nimic de el.
Bely petrecere frumoasa la botez. am admirat printesa cu ochii albastri. frumoasa foc.
pupici fetelor
elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
ayda_m spune:
Buna fetele!
Vroiam sa va intreb cate reprize de somn au bebeii vostri? Ca de vreo 3 zile Andreea are doar o repriza de somn...se trezeste dim pe la 8 si apoi abia pe la 1-1.30 se culca si doarme doar o ora si un pic...apoi se mai culca seara la 9...mi se pare putin,nu stiu ce a patit....
Am reusit sa pun pozici noi cu Andreea la 9 luni http://family.webshots.com/photo/2403970660106074700fXjZnV
si cu burtica mea cum am promis http://family.webshots.com/photo/2158366320106074700LHzbhc
Chance eu am asteptat sa treaca trim I de sarcina sa stiu ca totul decurge bine si sincer tot amanam momentul intarcarii, as fi vrut sa-i dau laptic de la mine pana ar fi refuzat ea sanul...ceea ce nu cred...dar in ultima vreme nu mai puteam sa rezist, alaptatul devenise f dureros, parca mai greu ca in primele zile si m-am gandit ca tb sa-mi pregatesc sanii si pt bb2...
Elena superbi piticii, ana e dulcica foc! Super ca te-ai intalnit cu Mcrissa
Giova ma bucur ca ai gasit rochie, culoarea e super!
Bely am vazut poze frumoase cu zmeurica ta
Blanca petrecere frumoasa si sa-ti gasesti rochita!
Meleea sanatate multa zmeurelului
Ayda15+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)
poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici
blanca000 spune:
Ayda ce fior mi-a trecut privindu-te . Ce burtica SUPERBA. Iar Andreea e . Ce familie frumoasa o sa fiti voi..BRAVO.
Giova maine asteptam pozele cu rochita. Eu inca sunt in cautari pentru cea de joi..cea de nasa..mai am timp..zic.
Ziceti de intarcat, am citit si eu ceva de dimineata pe net vis-a-vis de subiect si ma podidit plansul..nu pot inca...cred ca pe mine ma va "durea" mai tare decat pe ea. Deocamdata eu mai bag ..nu pot..insa as vrea ca pana la toamna (daca lapticul vine) sa ne oprim...mai vedem.
Azi eram in Zara la cautat rochita si in loc de asta am vazut o familie de mulatrii exotici , superbi..iar mama alapta din mers un baietel cret si bucalat...nu ii pasa..foarte bine am zis si le-am zambit cu gura pana la urechi..imi venea si mie sa scot o tzitzi insa Eva era mancata .
Apropo de mancare..eu m-am cam saturat de piureul de legume cu carnita facut la blender...cand ii pot da supa cu galuste, ciorbita de perisoare..albusul musai peste an?. Ce retete noi aveti?
-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei
pooh spune:
Neata,fetelor!!!!Gata cafeluta......ce bine-mi cade dupa 3-4 treziri si alaptatBlanca,exact aceeasi sentimente am si eu in leg. cu intarcatul....cred ca voi suferi mai mult ca bb......Am zis eu ca la 1 an o sa-l intarc,dar nu prea credUliiasi,sanatate multaAyda,ce burticaSi ce fetitaaaNu cade Andreea din patut?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
ayda_m spune:
Neatza!
Blanca multumim!
Pooh chiar aseara am lasat patutul jos...pana acum n-am apucat...am fost si plecati la ai mei si in patut o pun doar cand doarme iar cand se trezea se ridica doar in fundulet si striga pe limba ei...dar stateam mereu cu stres sa nu cada...acum gata, pot sa o tin linistita in patut
Ayda15+ si Andreea Teodora (9 iulie 2009)
poze noi
www.flickr.com/photos/12483841@N04/sets/" target="_blank">pozici
tanimi spune:
Neataaaaaaa!
Elenada, Bely, Ayda ce don'soare aveti voi acolo !
Ayda dupa pozele cu burtica ta (dragutza de numa numa) sigur vor aparea multe pofticioase de bb2 sau chiar 3 .
La noi vreme urata, eu maine merg la operatie (cica daca totul e ok maine ma lasa acasa) si iar is necajita ca Iarina nu vrea sa pape deloc din biberon/sippy cup/ paharel. Nu stiu cum or sa o hraneasca . Sper sa treaca repede si bine.
Sa aveti o zi frumoasa!