**Zmeurici de iulie-august 2009 (36)**

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenada



Fetelor ce mai gatiti la zmeurici ca eu am ramas in pana de idei. Nimic nu este bun. Voi cu ce combinati oul si ficatul?




elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009






Eu am combinat galbenusul cu branzica si o lingurita de iaurt sa nu fie inecacios,iar ficatul i l-am sfaramitat si amestecat cu piure de legume,sau cu piure de carofior.Fiica-mea nu mai vrea sa manace la pranz de cand ci dintzucii asa k orice i-am facut nu a mai papat.Linte cu legume si usturoi,spanac cu orez,peste cu legume,paste cu branzica,supita cu galuste de gris,sau cu perisoare ...cam astae mi-au venit in minte acum sper sa te fi ajutat putin



MAMI DE STEFANIA MARIA
mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Greu frate cu impartitul intre doo forumurica-mi da ghes inima si nevoia si acolo si aicea.
so:LMA Buburuza!LMA Ayda!LMA Marie!Sa fiti sanatoase, iubite si la punga groase!
tocma' si-o spus fata mea numele si mi-a tras un big
da-da e la ordinea zilei.Macar aproba
Alinutza sunt poze pe contul comun, ca macar akolo suntem la fereala, mai tre sa pun cateva. Am lasat un mesagioi dincolo si nu am mai primit verde de la stapanire sa scriu si aici la modul placinta.E setata pe alarma cand mamele indraznesc sa abandoneze patul. Deci esti procopsita cu minunatia de PCOS. Pai atunci se explica toate belele legate de pufosenie...esti si tu un adevarat colector de toxine ca si mine, vezi ca la noi pt slabit e mai importanta detoxifierea si pt ovarele sictirite. Eu mananc dulciuri ca pigasi cu astea nu faci casa buna.Tu macar te chinui, meri la sala, la transpirat...Zici ca Ericelu' v-a prins pe picior gresit si v-a faultat? Greu ce spui tu acolo si proiecte si liber la bunica si un Ericel duracell
Alina am spart DM-ul:am luat Alnatura la max-spaghette, pasta de rosii, pireu de mango si mere, linte rosie...evriting BIO.Totul pt zmeurica, face bine la burtica
Flosideea ai de capu' meu ce le tragi si tu!wow!cant ecrezi ca mai mult de atat nu se poate, mai apare cate o contrazicere.Fortza mama si matusa la un loc!
Vally si noi mai vrem o odisee sigur. Dar sa mearga barza la balta(mare) ca nici pene nu mai are pe ea.
Mqqm, sa inteleg ca OTVizeaza Canada???Hai sa-ti zic doo chestii de la un canadianc de-al tau(nu dati cu pietre, l-am gasit cautand finalul la cantecelul un elefant si am dat peste nazbatii cu iz romanesc puse de un nostalgic, dah m-am scos dar e purul adevar, sunt o mama constiincioasa).So, here it goes(copy/paste):
Din Lirica Canadiana Contemporana:

Poa' sa ninga,
Poa'sa ploua,
Mi se rupe puta-n doua
C-am canadiana noua.

Afara-i frig, in casa-i frig,
Deschid fereastra larg si strig:
Pe tine te iubesc, Partid iubit
Ca ne-ai calit.

Revenind la oile noastre de pe plaiuri balcanice, mi-ati facut capu patrat cu lintea.Asa ca ma execut , pun tot la foc si fug cu pupa-n gurala patut, ca se cerea. Si amarata de mine atipeste pret de 10 minutele, cat sa se afume oala si sa se arda lintea zmeuricii...simt miros, ma ridic si adulmec din mers, fum pe hol, ceata in bucatarie...s-a dus, s-a dus, noroc cu orezul cu legume si carne la frigider. Am constatat pierderile...mancare si oala bune de bagat in...dar nu incapeau, asa ca una zboara in toileta si alta la gunoi.
Cam asta fu prima linte a lui pupa.
Noi avem fasole galbena cu carof dulce si morcov, plus usturoi corse si pasta de rosii si cateva spaghetele mici micute de samanta. Si papam cu drag si spor iaurt campina fara gol-golut.
Pooh ai doi copii frumosi-frumosi!
Mai am vazut poze dar mai povestim.
SARBATORI FERICITE SI LUMINA IN SUFLETE va dorim voua si celor dragi voua!!! si odihnaaaaaaaaaaaaa cat cuprinde




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Tot mai greu cu timpul liber. Nebunie maxima la mine. Nici nu am apucat sa va multumesc fete dragi de urarile facuta,dar o fac acum: VA MULTUMESC DIN SUFLET!

Pana acum cand puneam fetitele in patut stateam linistita ca acolo nu au ce sa pateasca. Ei bine, de 2 zile Laura se ridica in genunchi si se prinde cu manutele de marginea patului. Sta ce sta si apoi se lasa pe spate lovindu-se si urland. Mai nou cred ca s-a prins ca daca se lasa cade si cand se oboseste sau se plictiseste maraie si ma striga. Nu va spun ce genunchi rosii are... Irina sta si se uita la Laura si mai comenteaza una alta pe limba ei.
In camera le las pe covor cu jucariile dar Laura vrea sus si se prinde de ce poate masa, tabureti... deci gata cu linistea. Si sa vezi cand incepe si speedy gonzales de Irinus, nici nu-mi vine sa ma gandesc.
Va pup si mai intru cand pot.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

FETELOR,

Trebuie sa intru si eu neaparat sa va sa transmit PASTE FERICIT, cu multa veselie, spor la spart oua si mincat cozonaci!!! Da' aveti grija, cu ponderatie!!!:)) Noi nu vom face nimic deosebit anul asta ca, unu' ,aici, in State, Pastele e o gluma, iar doi, al meu sot e pe plaiuri bulgaresti, so, ma voi intretine cu socreii.:)
ELENADA - nu cred ca vom mai ajunge prea curind la Onesti. Am fost anul trecut de Paste iar acum o vom aduce pe mama. Si planuim so aducem pe mama si in anii urmatori ca e mult mai rentabil din toate punctele de vedere. Noi, probabil, vom mai ajunge dupa ce sa va naste al doilea bebita si va creste un pic. Deci, cam peste vreo 4-5 ani, asa.
Bai, deci copilul meu e Speedy Gonzales, e peste tot in casa. Se ridica in picioare, tinundu-se de orice: canapea, rafturi, scaune etc si scotoceste si trage pe jos tot ce gaseste in calea lui. Zilele mele linistite au luat demult sfirsit. :)
Ia uitati-l aici:

http://www.youtube.com/watch?v=c0n8WrMUlMQ

Hai, pupici:

Clara- mami lui Bryce Mihai - 18.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chance2008 spune:

Multumesc, fetelor , pentru felicitari...
Eu am mai iesit un pic din starea de soc... am luat si a doua analiza de la laborator hcg- si aproape s-a triplat!!!
deci samburelul e bine.. de vazut, doctorita mi-a zis sa mai lasam o saptamana, doua, sa se vada klumea la ecograf....abia cand ii voi auzi inimioara voi fi convinsa ca totul este intr-adevar ok!!

tocmai acum suntem intr-o eruptie dentara de mama-mama.... cred ca ne sparg toti cei 4 incisivi de sus, asa de inflamata este gingia... nu ma lasa sa ii dau niciun fel de siropel, nici un fel de gel... ma fac ca o gadil si cand rade, pe spate, ii "sterg" gingia cu dentinox intr-o fractiune de secunda. Imediat sigileaza intrarea , dar in schimb, se vede schimbarea... Tzitzi e la baza... daca nu ar fi existat tzitzi nu stiu ce ne-am fi facut.. mai ales noaptea!!!
Ziua mancam cu toane.. masa de fructe e un dezastru... pranzul mai merge, iar seara e jale.... poate trecem de etapa cu dintii, ca acum dau vina pe ei...
mai puneti idei de papica,,, imi sunt de mare ajutor!!
noi am papat spanac, facut cu un pic de suc de rosii, ca o tocanita,,, i-a placut foarte mult!! si cu orez i-a placut tare...

pup si eu sarbatoritele de azi!! sa fiti sanatoase si sa va cresteti puii asa cum ati visat!!
Sa aveti Lumina in casa si in suflete de Sfintele Sarbatori!!!

mami de maria- 27 iulie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chance2008 spune:

mi-am actualizat semnatura!!!

mami de maria- 27 iulie 2009
6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Chance felicitari pt samburel. Sarcina usoara si la termen iti doresc si bebe sanatos.

Clara ce rapid e Bryce. Ai ce alerga dupa el. Si ai mei se agata de orice si se ridica in picioare. Matei s-a prins de un scaun si a cazut cu el pe spate. totul s-a intamplat asa repede. ana era calare pe sot si pana sa se intinda dupa el era deja jos. tare periculos e.

Moniland ai mei cad mai tot timpul si se lovesc
nu stau in patut decat in picioare si au impresia ca pot sta fara sa se tina de nimic si isi dau drumul si cad. uneori plng alteori rad si se ridica din nou.

piticii mei nu vor sa doarma. de ce doar ei stiu.

noapte buna tuturor



elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti


Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Marie sa cresti mare, sanatoasa si sa o bucuri pe mami mereu.

Ayda sa ai o sarcina usoara si o nastere si mai si..Andreea sa te bucure in fiecare zi. La multi ani!

Buburuza . La multi ani! Te pupam si pe tine si pe frumosul de Serban.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Astazi a fost o zi agitata. Dimineata am bagat un shopping de pantofiori (am gasit uni albi perlati si niste ghetute decupate rosii...niste bomboane ), blugisori, o camasuta, bandanne si palarie de soare...superbe..de la Chicco..au astia nistre preturi domnule de te ia cu lesin..dar si calitatea...

Sa nu uit..ochelari de soare .o frumusete..

Apoi am fost la cimitir, la biserica sa trecem pe sub sfantul epitaf si uite asa pe drumuri. A dormit fata mea in masina, a mancat pe unde a apucat cate putin...

Vad ca si ea face nasuri la mancaria de pranz, se pune pe un vociferat, tipa, intoarce capul..dar cand reusesc si ii bag lingurita inghite tot...ufff...parca are mancarici la fund...

Nu mai zic de ridicat in picioare, si noi stam pe gratiile d ela patut si cadem in fund sau pe spate si dai cu plans. In picioare e placerea cea mare mai nou....

Acum am culcato, sper sa doarma cat mai mult. In noaptea asta vreau sa incerc cu ceai caci in sfarsit am reusit sa cumpar si eu tetine mai largi ca aveam tot de 0+..sa vedem.

Mai nou doarme pe burta..si ce ii mai place..cu fundu in sus si cu nasu' 'n asternut..somn la greu..

Ce retete mai ziceati? Peste cum sa ii dau? parca bagat in piureul de legume nu merge..adica ce legume? Nu din cele pentru supa nu..adik fara albitura? Sau cum sa il fac?

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Legat de faptul ca Laura se ridica am intrebat kinetoterapeutul daca asta o va face sa sara peste etapa de mers in patru labe. Mi s-a raspuns ca doar in cazul in care o voi tine ridicata sau in premergator. Ea stie deja cat e de bine sus si va refuza sa mearga de-a busilea. Toata chestia e ca eu nu am ridicat-o, dar i-am vazut pe bunici facand asta. Prin urmare am interzis tinutul copilului in picioare. Eu vreau sa mearga in 4 labe. Faptul ca se ridica sau va porni mai repede nu-o face nici mai desteapta si nici mai putin desteapta, ca sa zic asa. Dar eu tin neaparat sa parcurga toate etapele si sa nu sara vreo lectie. Sper sa-mi si reuseasca.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput